bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah yoktur canım. Ama aynı darlıktan dolayı olan kimyager vardı hatırlarsın topikte o normal doğum yaptı mesela.
aa öyle mi çok sevindim doğru o bizden önce hamile kalmıştı bence yapılan işleme göre değişiyordur. bende darlık vardı

aa öyle mi çok sevindim doğru o bizden önce hamile kalmıştı bence yapılan işleme göre değişiyordur. bende darlık vardı

Ya 2 arkadaş var onlarda darlıktan oldu onlara gittiği doktorlar demiş histr. Olan normal doğuramaz diye. Teki de mustafa hocaya mesaj atmış o da histr. Olan normal doğum yapamaz demiş. İşte bende eski doktoruma gittim o da yaparsın normal dedi. Diğer kızlara da normal yaparsın demiş doktorları. İşte 2 kişiden duydum. Bakalım sende bi sor mustafa hocaya ben önce kendi doktoruma da soracağım

yazdım şimdi canım artık 5 gün sonra cevap verir dur bakalım ne dicek kendi doktoruma da bi daha sorucam

Yapim en kısa zamanda salatasını bende hiç yapmadım ilk olacak banada :) ben erişteli çorbasını yapıyordum oda aylar oldu yapmayalı Dul Avrat Çorbası derdi adına annem onun :)
:))) cok guldum yaa bakindimda siteye cok guzel tarifler var ama iclerinden ikisi favorim oldu yapicam :))) digeri yuklenmiyor fazla buyuk oda mantili yesilmercimek corbasi :))

Eklentiler

• yesil-mercimekli-manti-corbasi-resimli-yemek-tarifi(11).webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
selam kızlar. anlaşılan herkeste ne yesem bebeğime yarar düşüncesi hakim. bütün önceliğimiz onlar. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Aynen öyle canım ben hayatımda böyle baktığımı bilmem dün eşime diyorum bi doğurayım süt verme bitsin neler neler yiycem sağlıksız :)

ben bunu diyorum hem.yogurtlu kalsiyum acisindan hemde mercimekli hem mantida kiyma var super yaa dememem lazim :))Eki Görüntüle 1863357

Bunu ilk kez görüyorum cidden çok lezzetli duruyor hımmmmm olsada yesek daha akşam evde yemek yok bugün heralde hazırcıyız biz haftasonu misafirim var yatılı evi temizliycem akşam mesaisi var 2 gündür evde :)

Bizimde kontrollümüz vardı :) 23+1 günlüğüz 5 gün geri gidiyo geç döllenme olmuş . 2 haftada nerdeyse 200 grm almış kızım ve 575 grm olmuş . Boyu 28 cm olmuş 4 cm uzamış :) ve bende 58,500 kilo olmuşum 5 kilo almışım toplamda . Utangaçlığı üzerindeydi pek yüzünü göstermek istemedi bi ara gördük gülümsüyordu

Maşallah kuzuya allah nazardan korusun

Aynn oyle canimm oglum ilerde seyid ismini sevmezse die ikinci bi isim daha koymak istiyorum hakkimda hayrlisi olsun kocama dert anlatmatn bezdim artkkk

Maşallah güzel kızına sağlıkla büyüsün annesi bizim oğlanda genelde suratsız ve yüzü kapalı oluyor

Offf bu hastaneler insanı deli eder ya ben uzun zamandır ayrıntılıyı beklerken az önce aradılar yarın dr full yoğunmuş ctesi akşaam erteeldiler hayı haftaay olsa desem günüm geçecek zaten 23+5 olacam ctesi.

Birde ctesi görümcemler geliyordu yatılı ben ne ara gidecem bu hastaneye çok sinirlendim ya cidden son dk da böyle değişiklikmi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…