- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.781
aynen çok kötü yaa bebişler daha da büyüdüğünde napıcaz bakalımOlmaz mı canım nefessiz kalıp şişiyorum sanki. Yavaş yavaş arada durarak yürüyorum.
Aynn bnde arasttrdim yok boyle adak da cocuktan hayr görmezsin dediler
aynen çok kötü yaa bebişler daha da büyüdüğünde napıcaz bakalım
Oyyy ne guzel girunuyooo yapsak da yesekTavuk cigerin faydalari
Ciğere tuz, karabiber, pul biber, kimyon gibi baharatlar ekleyip daha fazla lezzet kazandırabilirsiniz. . Tavuk ciğerinin içerisinde yüksek oranda lif bulunduğu için proteinde bulunmaktadır yani buna proteinden yapılmış kaslar diyebiliriz. Buda vücudumuzun yeteri kadar protein alımını sağlamaktadır. Ayrıca folik asitte bolca bulunmaktadır. Folik asitte beyne oldukça faydası bulunan bir vitamindir. Algılama ve kavrama gibi zekayı güçlendirici etkisi vardır. Özellikle çocukların ve hamile bayanların folik asit alması oldukça faydalıdır.Kansızlığı olan kişilerde tavsiye edilmektedir. B12 vitamini yönündende zengin bir besindir. Yani tavuk ciğeri balık gibi bir çok faydası olan bir yiyecektir. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri depolamayan bu yiyecek vücudun o an ki ihtiyacını karşılamaktadır.
Tavuk Ciğeri; Özellikle folik asit, A vitamini, demir, çinko ve potasyum açısından zengin bir besindir. Ancak kolesterol miktarı yüksek olduğundan dikkatli tüketilmesi gerekmektedir. Özellik ile kalp ve kalp damar hastalığı olan kişilerin bu tarz sakatat tüketiminden uzak durmaları gerekmektedir. Bir porsiyon pişmiş tavuk ciğeri yaklaşık olarak 147 kilo kalori kadardır. Değişik tarifleri bulunan bu besin maddesinin en sık yapılan şekli ise kavurması dır. Şimdi sizlere tavuk ciğeri kavurma tarifini verelim;
Malzemeler;
- 1 kg tavuk ciğer,
- 1 tatlı kaşığı kekik,
- 1 tatlı kaşığı pul biber,
- 1 tatlı kaşığı kimyon,
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- Tuz,
- 1 çay bardağı zeytinyağı.
aynen çok kötü yaa bebişler daha da büyüdüğünde napıcaz bakalım
Bemim kucuk daha kuzum adacik da da kucuktu dikkat et kremlen catlamayasinValla şöyle diyim benim gördüğüm kadarıyla benim iç karnım hiç yokmuş şuan göbeğim kocaman oldu sanırsam daha da büyücek ve umarım bu büyümeye böbrek uyum sağlamaz o küçük kalırşimdiden zorlanıyorum ben yürümekte
evet canım normal istiyorum allah izin verirse o bana sordu ne düşünüyosun diyeBi de bişi soracaktım canım ben sana doktorunla normal ya da sezeryan diye konuştun mu
benim karnım daha tam çıkmadı ama iç karınla ağrının alakası var mı hiç bilmiyorumValla şöyle diyim benim gördüğüm kadarıyla benim iç karnım hiç yokmuş şuan göbeğim kocaman oldu sanırsam daha da büyücek ve umarım bu büyümeye böbrek uyum sağlamaz o küçük kalırşimdiden zorlanıyorum ben yürümekte
İyi olduguna cok sevindim canim. Bebisin seni suan uzuyor olabilir ama diyor ki dogdugumda hepsini telafi edicemm canim annemgoz acip kapayincaya gecsin zor gunlerin ins canim
Biz gayet iyiyiz canim cok sagolasin :)
Tavuk cigerin faydalari
Ciğere tuz, karabiber, pul biber, kimyon gibi baharatlar ekleyip daha fazla lezzet kazandırabilirsiniz. . Tavuk ciğerinin içerisinde yüksek oranda lif bulunduğu için proteinde bulunmaktadır yani buna proteinden yapılmış kaslar diyebiliriz. Buda vücudumuzun yeteri kadar protein alımını sağlamaktadır. Ayrıca folik asitte bolca bulunmaktadır. Folik asitte beyne oldukça faydası bulunan bir vitamindir. Algılama ve kavrama gibi zekayı güçlendirici etkisi vardır. Özellikle çocukların ve hamile bayanların folik asit alması oldukça faydalıdır.Kansızlığı olan kişilerde tavsiye edilmektedir. B12 vitamini yönündende zengin bir besindir. Yani tavuk ciğeri balık gibi bir çok faydası olan bir yiyecektir. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri depolamayan bu yiyecek vücudun o an ki ihtiyacını karşılamaktadır.
Tavuk Ciğeri; Özellikle folik asit, A vitamini, demir, çinko ve potasyum açısından zengin bir besindir. Ancak kolesterol miktarı yüksek olduğundan dikkatli tüketilmesi gerekmektedir. Özellik ile kalp ve kalp damar hastalığı olan kişilerin bu tarz sakatat tüketiminden uzak durmaları gerekmektedir. Bir porsiyon pişmiş tavuk ciğeri yaklaşık olarak 147 kilo kalori kadardır. Değişik tarifleri bulunan bu besin maddesinin en sık yapılan şekli ise kavurması dır. Şimdi sizlere tavuk ciğeri kavurma tarifini verelim;
Malzemeler;
- 1 kg tavuk ciğer,
- 1 tatlı kaşığı kekik,
- 1 tatlı kaşığı pul biber,
- 1 tatlı kaşığı kimyon,
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- Tuz,
- 1 çay bardağı zeytinyağı.
evet canım normal istiyorum allah izin verirse o bana sordu ne düşünüyosun diye
Canil lansinoh doguma kadar surulecek masaj yalpma sur uclara birak gece sur son 1 ay kala doguma 2 defa surEki Görüntüle 1863274
Annesiyle hep saglikla mutlulukla yasicak ins melegin canim benim. Aynen yuzuyorum gunesleniyorum hala tatil modundayim canim. Siz de dinlenin firsat bu firsat bebislerin pesinden kosusturdugumuzda baya enerjiye ihtiyacimiz olcak :)Kızım üzmüyor hiç beni bitanem, ben kızımı bi rahat ettiremedim asıl karnımda. Ne kötü bir bünyem varmış. Bebeğime de bi anne karnı keyfi yaşatamadım. Nst'ydi, ameliyattı, iğneydi, püsürdürdü bir sürü rahatsızlık verdim kuzuma.
Sizin de iyi olmanıza sevindim. Denize gir bol bol benim veMcada in yerine
benim karnım daha tam çıkmadı ama iç karınla ağrının alakası var mı hiç bilmiyorum
Afiyet bal seker olsun yarasin kuzucuklara kuzu cigerde tuketin kasaptan taze oldugunu gorun alin yapin ister tavada tantuni gibi isterseniz sisde afiyet olsun canlar :))Normalde sevmem ama beni kalbimden vuruyorsun şu görsellerleşuan aklımda yeşil mercimekli salata ve bulgurlu pilav var topik olarak sana minnettarız araştırıp bizimle de paylaşıyorsun
Afiyet bal seker olsun yarasin kuzucuklara kuzu cigerde tuketin kasaptan taze oldugunu gorun alin yapin ister tavada tantuni gibi isterseniz sisde afiyet olsun canlar :))
34-36 haftada baslamak gerek :)) su anda catlak varsa gunde 1 defa gece sur birak masaj yapmadan canimbizde geçen gün liste yaptık ablamla, doğumda en acil olanları ebebekten sipariş ederek aldım. bu kremi de aldım, hatta göğüs ucu çıkartıcı, göğüs pedi vs bayağı bir şey aldım. bu krem gerçekten en çok önerilen oldu. bunu ne zaman kullanmaya başlamalı acaba?
Ilk uc ay kullanilmiyor zaten abartilmadan tuketmek gerek ben iki oglumdada tukettim abartmadan canimA vitamininden dolayı yasak listesindeydi o yüzden şüphedeydim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?