- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.841
Benim anlamadığım birde eşinin adı seydi vakkas baba oğul aynı isimli olcak çok garip. O ismin ne özelliği var ki yani başından bi olay mı geçmiş kv nin adak adamış yoksa durduk yere niye adak adasın anlayamadım gitti. Hakkında hayırlısı olsun artık canım.Aynn oyle canimm oglum ilerde seyid ismini sevmezse die ikinci bi isim daha koymak istiyorum hakkimda hayrlisi olsun kocama dert anlatmatn bezdim artkkk
Masallah bebisine canim.saglikla kucagina alirsin insallah.Bizimde kontrollümüz vardı :) 23+1 günlüğüz 5 gün geri gidiyo geç döllenme olmuş . 2 haftada nerdeyse 200 grm almış kızım ve 575 grm olmuş . Boyu 28 cm olmuş 4 cm uzamış :) ve bende 58,500 kilo olmuşum 5 kilo almışım toplamda . Utangaçlığı üzerindeydi pek yüzünü göstermek istemedi bi ara gördük gülümsüyordu
Masallah bebisine canim.saglikla kucagina alirsin insallah.
Kizlar neden gostermez yuzunu.benim kizimda hic gostermedi yuzunu hem de hic butun hamileligim boyunca dogunca tamamen supriz olmustu.simdi yine kizim hic gostermedi bu zmana kadar yuzunu.oglum her dr ye gittigimizde 4-5 tane yuzunun fotosunu alir gelirdik.nasil bir bebis olcagini biliuorduk resmen.
Nazli bizim kizlar.
Benim anlamadığım birde eşinin adı seydi vakkas baba oğul aynı isimli olcak çok garip. O ismin ne özelliği var ki yani başından bi olay mı geçmiş kv nin adak adamış yoksa durduk yere niye adak adasın anlayamadım gitti. Hakkında hayırlısı olsun artık canım.
canım benim yaa diret bence koydurtma kayınvaldene öyle şeymi olur yaa hayret bişey ne saçma bir zihniyetAh bi bilsemm ne alip veremedigi varr ogluna koymusunn seydi vakkas 5 oglu var hepsinin isminide kendi koymus ee birak bnde kendi ogluma istedigim ismi koyayim yokkk asil mesele anaci kocam kocam kendi ismini sevmiyo bi de ogluna koyacak nie anasi istiyo die bu gun yine tartistikk 3 cocugumuzn ismini de o koycakmis bn bakici gibi bakacam hic bi soz hakkim olmuycakmi gidip bakici tut o zamn bn nie varim dedimm 9 ay bn tasiycam her seyiyle bn ilgilenecem onlar sefa surcek yok oyle davaa kaynanm nerde 3 ayligina turkiyeye gitti bn hamileyim rahatszlaniyorum yeri geliyo yemk yapamiyorum kimin umrunda
Bnim oglum degil dedim esime agladim cok zoruma gitti bebegim uzerinde hic bi hakkim yok bn nie varim o zamnn konusmuyorum simdi gicik biliyorum bn duygusal bi insanin bilerek üzerime geliyo bni sinir etmek icin ikide buda oglumuzn ismi ne olcak diyo cok zoruma gitti bu gun ki soyledik lerikusura bakma cnm bn doldum
Utangaçlar demekki :) böyle derlerdide inanmazdim kız Bebek kendini gizler diye doğruymuş valla :)Masallah bebisine canim.saglikla kucagina alirsin insallah.
Kizlar neden gostermez yuzunu.benim kizimda hic gostermedi yuzunu hem de hic butun hamileligim boyunca dogunca tamamen supriz olmustu.simdi yine kizim hic gostermedi bu zmana kadar yuzunu.oglum her dr ye gittigimizde 4-5 tane yuzunun fotosunu alir gelirdik.nasil bir bebis olcagini biliuorduk resmen.
Nazli bizim kizlar.
Cnm bazen oluyo oyle benim de normal benceGünaydın kızlar. 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bir yumuşaklık var. Eskiden daha sert hareketler ederdi, ama şimdi hareketleri çok yumuşak. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Ah canım yaaa. Birde 3 çocuğun ismini koycak öyle mi diğer 5 oğlunun çocuklarınıda mı o koycakmış bence sen direk kv ile konuş cevabını ver. Niye hamile kadını üzüyorlar anlamam ki. Hiç gelin olmadılar mı hamile kalmadılar mı? Ağlama canım. Sende en sevdiğin ismi koy seydi nin önüne hep onu söyle herkese onu söylet kv kendi kendine söylesin seydi diye. Üzme canını.Ah bi bilsemm ne alip veremedigi varr ogluna koymusunn seydi vakkas 5 oglu var hepsinin isminide kendi koymus ee birak bnde kendi ogluma istedigim ismi koyayim yokkk asil mesele anaci kocam kocam kendi ismini sevmiyo bi de ogluna koyacak nie anasi istiyo die bu gun yine tartistikk 3 cocugumuzn ismini de o koycakmis bn bakici gibi bakacam hic bi soz hakkim olmuycakmi gidip bakici tut o zamn bn nie varim dedimm 9 ay bn tasiycam her seyiyle bn ilgilenecem onlar sefa surcek yok oyle davaa kaynanm nerde 3 ayligina turkiyeye gitti bn hamileyim rahatszlaniyorum yeri geliyo yemk yapamiyorum kimin umrunda
Bnim oglum degil dedim esime agladim cok zoruma gitti bebegim uzerinde hic bi hakkim yok bn nie varim o zamnn konusmuyorum simdi gicik biliyorum bn duygusal bi insanin bilerek üzerime geliyo bni sinir etmek icin ikide buda oglumuzn ismi ne olcak diyo cok zoruma gitti bu gun ki soyledik lerikusura bakma cnm bn doldum
Ah canım yaaa. Birde 3 çocuğun ismini koycak öyle mi diğer 5 oğlunun çocuklarınıda mı o koycakmış bence sen direk kv ile konuş cevabını ver. Niye hamile kadını üzüyorlar anlamam ki. Hiç gelin olmadılar mı hamile kalmadılar mı? Ağlama canım. Sende en sevdiğin ismi koy seydi nin önüne hep onu söyle herkese onu söylet kv kendi kendine söylesin seydi diye. Üzme canını.
Bende bari yesil mercimegin corbasini yapim bugun ama eristem yok onun yerine tel sehriye kullansam olur heralde:))) cok guldum yaa bakindimda siteye cok guzel tarifler var ama iclerinden ikisi favorim oldu yapicam :))) digeri yuklenmiyor fazla buyuk oda mantili yesilmercimek corbasi :))Eki Görüntüle 1863355
Makarna posetlerinde satiliyor eriste gibi tel sehriye tutmaz canim sadesini yap nohutta koy sagon ve kiymali cok guzel olur tatlimBende bari yesil mercimegin corbasini yapim bugun ama eristem yok onun yerine tel sehriye kullansam olur heralde
Cok guzeller canim hanim kizini icinde saglikla gormeyi nasip etsin rabbim gule gule giysin annesiEki Görüntüle 1863403 Eki Görüntüle 1863404 Eki Görüntüle 1863405 Eki Görüntüle 1863406 hanimkizimin battaniye ve kundaklari
Eki Görüntüle 1863409 Eki Görüntüle 1863402 hanimkizimin nevresim takimlari
Eki Görüntüle 1863403 Eki Görüntüle 1863404 Eki Görüntüle 1863405 Eki Görüntüle 1863406 hanimkizimin battaniye ve kundaklari
Ah bi bilsemm ne alip veremedigi varr ogluna koymusunn seydi vakkas 5 oglu var hepsinin isminide kendi koymus ee birak bnde kendi ogluma istedigim ismi koyayim yokkk asil mesele anaci kocam kocam kendi ismini sevmiyo bi de ogluna koyacak nie anasi istiyo die bu gun yine tartistikk 3 cocugumuzn ismini de o koycakmis bn bakici gibi bakacam hic bi soz hakkim olmuycakmi gidip bakici tut o zamn bn nie varim dedimm 9 ay bn tasiycam her seyiyle bn ilgilenecem onlar sefa surcek yok oyle davaa kaynanm nerde 3 ayligina turkiyeye gitti bn hamileyim rahatszlaniyorum yeri geliyo yemk yapamiyorum kimin umrunda
Cnm hepsi cok guzel hayirlisiyla saglikli gunlerde kullanirsin ins. Nevresim hangi marka aldin ayriyeten pike takimida var mi icindeEki Görüntüle 1863403 Eki Görüntüle 1863404 Eki Görüntüle 1863405 Eki Görüntüle 1863406 hanimkizimin battaniye ve kundaklari
Aynn oyle olacak galiba cnm yapacak baska bi sey yok simdi adak dediler susuyorum bundan sonrakilerde ins görcekler ftm kimm hatasini anlayana kadar konusmiycam kocmla
Eki Görüntüle 1863403 Eki Görüntüle 1863404 Eki Görüntüle 1863405 Eki Görüntüle 1863406 hanimkizimin battaniye ve kundaklari
Kayınvalidenin yüz oğlu olsa, adlarını değil Seydi Vakkas, Muhammed Mustafa koysa şu zamanda sana döktürdüğü göz yaşının bedelini ödeyemez. Sevaba giricem "sanı"sıyla, büyük günaha giriyor. Eşine de pes diyebiliyorum sadece, haddimi aşmamak için. Eşini bu kadar üzen, üstelik hem kendi adı olan hem de hiç sevmediği bir adı sırf annesi istiyor diye nasıl koymakta ısrarcı olabiliyor? Madem bunlar çok inançlı, çok dindar, Allah'ın her günahı affedip, kul hakkını affetmeyeceğini de bilmeleri lazım. Ne büyük günaha giriyorlar seni böyle üzerek. Kuzum kusura bakma yangına körükle gider gibiyim ama hem çok sinir oldum, hem de üzülmene çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?