bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Tatlım o gün gelsin, bi kaç basit cümle yazarız sana, ezberlersin. "Stop! I am mother this baby's. Another woman my motherinlaw. His name is Mert. Please write" demen yeterli. "Durun! Bu bebeğin anası benim. Diğer kadın kaynanam. Onun adı Mert. Yaz lütfen" manasında

Aynn bn kiyafeti bizimkilerde diger ihtiyaclari aliyo sagolsunlar ins saglickla kavusuruz kuzularimiza

Kuzum güle güle kullanırsın inşallah, sağlıkla eskitsin bebeğin. Çin malı olmamasına dikkat et. Ben de bir ara İngiltere'deydim, kısa süreliğine. Neredeyse tüm tekstil ürünleri Çin malı. Biraz Hindistan malı var. Çok çok az da İngiliz malı. Ben Fat Face diye bir mağazadan Türk malı giysiler almıştım

Sen beni guldurdun Allahta seni guldursunn esimle konusmaliyimki daha fazla boyle devam etmesin

Ewt cnm kalite kendini gosteriyo zaten indirimleri takip ediyorum bnde

Guzel anneler iyi geceler yarin 23. Haftamizi dolduruyoruz bizzz
Biran evvel saglikla 30lari da gorur boyle paylasiriz insallah Hormonlardan midir sicaktanmidir nedir imanilmaz icim darlaniyor. Yorgunluktan oluyorum ama yinede parka yurumeye ciktim demin 15 dakkalikta olsa az rahatliyim diye
Son haftalar nasi geccek acaba telasla mi huzurla mi ilk cocuk olacak ben kesin telaslanirim

Senin profil resmini de seni de yerim.mmmm

Bence ne telaşla ne huzurla geçer tatlım, kesin heyecanla geçer. En telaşlı zamanlarımız şimdi, erken haftalarda olduğumuz için. 30'lu haftalarda bu telaşımız biter. Huzursa güzel bebeklerimizi güzzelce, emzirip uyuttuktan sonra, onları izlerken gelecek

Benimki ayrintili ultrasonda on duvar bilesikte yaziyor ama ben hissetmiyorum.oyle gobegim de yagli degil benimki uyusuk biraz herhalde
Olabilir canım.. Benim her defasında posteriorda derdi Dr.. Bu ne ki diye araştırınca rahmin arkası olduğunu öğrenmiştim.. Senin de ultrason esnasında öne gelip genelde arkada takılma ihtimali var ama merak etme :))

Ewt canim sunu anliyorumki simdi taviz verirsem ilerde bnde kk da kv derdinden konu acarim insallah halledicem bunu canim desteginiz icin cok tesekkur ederim hrpinize bu gun iyiki kk katilmism dedim
Ne demek canım benim aslında gazlıyo muyum diye de düşündüm msj dan sonra ama yok yani.. Bir ömür pişmanlık duyacağın içinde uhde kalacak bişeyi yaşamaktansa bırak biraz onlar kırılsın.. Nasılsa insanların altına paspas olsan mutlu edemiyorsun.. Hatta daha da üstüne geliyorlar aaa nasılsa bu hiç bişeye sesini çıkarmaz mantığıyla.. İnşallah evlatcin için en hayırlısı neyse o olsun tatlım :)

Insallah canim :)

Ilerleyen haftalarda hissedecegim herhalde bakalim ben de cok merak ediyorum nasil bir duygu diye bir de duydukca sagda solda aslinda boy oranina gore 23 haftalik ama 22. Haftamdayim. Yavas yavas baslar herhalde

My pure love , merhaba önce isim konusunun gönlüne göre olmasını umuyorum.
Ben de ingiltere'deyim şu anda. 21. Haftada geri geldim. 30 da nasipse doğum sürecini Türkiye 'de olmasını istediğimden döneceğim. Ama burda sağlık ocağı, NHS ye kayıt hiç olmamistim. Hep ozele gittim ilk üç ay. Zaten sonra biraz güneş göreyim diye Türkiye deydim.

Burdaki sağlık ocağına gittim Glucose Tolerans Test ( Şeker Yüklemesi) yapılıyor ülkemde, dedim. 24-28 arası buradayım, diye ekledim. Doktor, sadece gerekli görürse yapar, dedi. İyi ki Tetonoz aşısı olup gitmişim.

Neyse girizgah şunun içindi. Sen başından beri ordaysan, nasıl bir prosedür uyguluyorlar hamilelere? Nasıl yönlendiriyorlar, ultrasona sadece bir kere ggiriyormussun falan. Doğru mu duyduklarım? Nasıl hastane seciyorsun, onlar mı yönlendiriyor? Birinci ağızdan yazarsan sevinirim. Tabii zamanın varsa, Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…