- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #33.881
Allah sanada sabır versin. Her kayınvalidenin mutlaka tuhaf yanı var bazısının çok bazısının az. Bizde ilerde kv olcaz rabbim iyi gelinler versin bizlerinde böyle arkasından konuşulan kv yapmasın iyi anılalım inşallah. Hamile kadınlara psikolojik baskı yapanlarıda Allâh A havale ediyorum ve çok üzülüyorumAllah yardimcin olsun canim ve bol sabir versin sanabu kvler cok fena ama eslerde bitiyor gercekten de is.. karisinin yaninda olan adamlarin esleri boyle sorun yasamiyor hic. Benim kv. de kardesinin gelinini ovup duruyor bana sabah aksam kiz da gunahini aldigimi hic sanmiyorum ama gercekten yalakanin onde gideni. Bizim ne dogumgunumuzu kutlar ne bir basarimizi.. hayirli olsun diye bile aramadilar bizi ama esimin annesini babasini babalar gununde bile ariyorlar.. cikar nereyeyse oraya.. benim kv dem de ayyy soyle mukemmel anne oldu boyle mukkemmwl annelik yapti diye ballaya ballayabitiremiyor. Hamile olan benim surekli digeri ile ilgili mukkemellik anlari dinliyorum... tahtanin ustunde bile bebeginin altini degistiriyormus ne mukemmelmis. Boyle birsey var mi yaa agzim acik dinliyorum artik bende nerwye varmaya calisiyir diye.. Gecen 4 saat boyunca baska bisey anlatmayinca en son ciglik atacaktim yeter diye ama sakinlestirmeye calistim kendimi. dedim sen terbiyeli birisin bozma terbiyeni duyma. Boyle iyiniyetli kibar cazgir olmayinca gelebildiklerince ustune geliyorlar. Valla ben Gozleri kapadim duzgun nefes egzersizlwri yaptim cevap da vermedim ona.. Anlamistir. Kale almicam artik bu tip davranislari gordukce.. napiim kendi kendimi mi uzeyim bosuna hadsizlik yapiliyor bana diye.. sen bildigini oku canim isim konulcagi zaman nufusa sen de git kalk sirf inadina memura annesi benim.bu ismi koyacaksiniz de orda esin itiraz ederse de diger ismi de yanina eklersiniz ne kadar ayip yaa okudukca dayanamiyorum valla sen kibar ses cikarmayan bir gelin bulmussun opup basina koyacagina ne de olsa sesi cikmiyor.diye cazgirlik yapip tepesine bin olacak is degil
Tabiki kuzum asla izin vermem ki onlarin tirnagina zarar gelmesine hepimiz oyleyiz bitanecim yaa:))) Bak işte o çok derinlerdeki damarına basmanın bir diğer yolu. Bitanemsin benim. Kuzu gibi olan sen, çocukların söz konusu olunca aslan kesiliyosun.
Afferin sana
Ya kuzu ben mor hastasiyim morlu diyorumKizlar bu ikisinden hangisi daha guzel sizce yaptirmak istiyorum ama karar veremedim yaa siz ne dersiniz mor olan mi digeri mi
Canım bi yerde okumuştum da bebek rahmin bazen arkasına bazen ön tarafına geliyormuş öne gelirse karnımız sertleşiyo e tekmeler de daha kuvvetli oluyo haliyle.. Arkaya kaçarsa böyle derinden içinde balık dönüyomuş gibi.. Ay ben de 5tane doğurmuş gibi anlattım daha ilk halbuki :)) neyse umarım anlatabilmişimdirGünaydın kızlar. 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bir yumuşaklık var. Eskiden daha sert hareketler ederdi, ama şimdi hareketleri çok yumuşak. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Doğduktan sonra da biraz sakin olur umarım diycem canım da benim küçük abim anne karnında pek sakin sonradan annemi sinirden uykusuzluktan ağlatıcak babamı çileden çıkartacak seviyeye getirdiği için şimdiden pek yorum yapamıyorum :))ayyy ayyy sorma, gerçekten ilk için çok çok zormuş. düşünüyorum da önceden dert edecek hiç bir şeyim yokmuş aslında. şimdi kafamda bir ton düşünce ve soru :) 2 gündür mıy mıy takılıyor minik kızım, teyzeside çok mıy mıy. belkide annesine acıdı en iyisi ona benzim bari dedi :):)
Ne güzel ya valla rahat bi nefes alınır bunun üzerine canım.. Allah kucağımıza yine de zamanında almayı nasip etsin tabii:)Kızlar benim takvim 27 olmuş ve bebeğim nefes alabiliyormuş:))))) kaldı 11 haftam hayırlısı inşallah.
Sagol canim bazan dayanamayacak seviyeye geliyoruz iste..Allah sanada sabır versin. Her kayınvalidenin mutlaka tuhaf yanı var bazısının çok bazısının az. Bizde ilerde kv olcaz rabbim iyi gelinler versin bizlerinde böyle arkasından konuşulan kv yapmasın iyi anılalım inşallah. Hamile kadınlara psikolojik baskı yapanlarıda Allâh A havale ediyorum ve çok üzülüyorum
Allah yardimcin olsun canim ve bol sabir versin sanabu kvler cok fena ama eslerde bitiyor gercekten de is.. karisinin yaninda olan adamlarin esleri boyle sorun yasamiyor hic. Benim kv. de kardesinin gelinini ovup duruyor bana sabah aksam kiz da gunahini aldigimi hic sanmiyorum ama gercekten yalakanin onde gideni. Bizim ne dogumgunumuzu kutlar ne bir basarimizi.. hayirli olsun diye bile aramadilar bizi ama esimin annesini babasini babalar gununde bile ariyorlar.. cikar nereyeyse oraya.. benim kv dem de ayyy soyle mukemmel anne oldu boyle mukkemmwl annelik yapti diye ballaya ballayabitiremiyor. Hamile olan benim surekli digeri ile ilgili mukkemellik anlari dinliyorum... tahtanin ustunde bile bebeginin altini degistiriyormus ne mukemmelmis. Boyle birsey var mi yaa agzim acik dinliyorum artik bende nerwye varmaya calisiyir diye.. Gecen 4 saat boyunca baska bisey anlatmayinca en son ciglik atacaktim yeter diye ama sakinlestirmeye calistim kendimi. dedim sen terbiyeli birisin bozma terbiyeni duyma. Boyle iyiniyetli kibar cazgir olmayinca gelebildiklerince ustune geliyorlar. Valla ben Gozleri kapadim duzgun nefes egzersizlwri yaptim cevap da vermedim ona.. Anlamistir. Kale almicam artik bu tip davranislari gordukce.. napiim kendi kendimi mi uzeyim bosuna hadsizlik yapiliyor bana diye.. sen bildigini oku canim isim konulcagi zaman nufusa sen de git kalk sirf inadina memura annesi benim.bu ismi koyacaksiniz de orda esin itiraz ederse de diger ismi de yanina eklersiniz ne kadar ayip yaa okudukca dayanamiyorum valla sen kibar ses cikarmayan bir gelin bulmussun opup basina koyacagina ne de olsa sesi cikmiyor.diye cazgirlik yapip tepesine bin olacak is degil
Orasini anlamamisim yabanci ulkede olmanin zorlugu da var sende tabi orda prosedur nasil bilmiyorum gerci ama esini ikna edersin insallah canimCok guzel dedin canimda burasi ingiltere dilim yeterli degil ama bn kocami ikna edecemm is onda bittiyo yoksa bu duzen boyle gider allah yardimcimz olsun ne diyelim kocamiz icin katlaniyoz herseye aradabi sorun yasaniyor tabi bunlarinda ustesinden gelirz insallah
Canli bir sari sanirim fotografta soluk cikmis gibiKizlar sizce nasil ablm fotografta koyu duruyo dedi rengi gerckte daha gzl mis
Canli bir sari sanirim fotografta soluk cikmis gibiyumus yumus duruyor ben daha battaniyelere hic baslamadim almak lazim
Benimki ayrintili ultrasonda on duvar bilesikte yaziyor ama ben hissetmiyorum.oyle gobegim de yagli degilCanım bi yerde okumuştum da bebek rahmin bazen arkasına bazen ön tarafına geliyormuş öne gelirse karnımız sertleşiyo e tekmeler de daha kuvvetli oluyo haliyle.. Arkaya kaçarsa böyle derinden içinde balık dönüyomuş gibi.. Ay ben de 5tane doğurmuş gibi anlattım daha ilk halbuki :)) neyse umarım anlatabilmişimdir
Insallah canim hayirlisiylaAynn bn kiyafeti bizimkilerde diger ihtiyaclari aliyo sagolsunlar ins saglickla kavusuruz kuzularimiza
Canım kaç sayfadır bu konudaki msjlarını okuyorum zannettim ki kayınvalidene de zamanında bu hak tanınmadı ve o da şimdi acısını senden çıkarıyo.. Ki böyle bi hakkı hiç bir halükarda yok da neyse.. Ama kadın 5çocuğunun da adını koymuş yani izninle oha derler çüş derler yani adama ay ben bile sinir oldum okudukça.. Ama naçizane tavsiyem böyle bi konuda lütfen taviz verme canım.. Ben de o kadar yumuşak yüzlü hayır deme özürlü bi insanımdır ki ama yani hepimizin bazı kırmızı çizgileri varAh bi bilsemm ne alip veremedigi varr ogluna koymusunn seydi vakkas 5 oglu var hepsinin isminide kendi koymus ee birak bnde kendi ogluma istedigim ismi koyayim yokkk asil mesele anaci kocam kocam kendi ismini sevmiyo bi de ogluna koyacak nie anasi istiyo die bu gun yine tartistikk 3 cocugumuzn ismini de o koycakmis bn bakici gibi bakacam hic bi soz hakkim olmuycakmi gidip bakici tut o zamn bn nie varim dedimm 9 ay bn tasiycam her seyiyle bn ilgilenecem onlar sefa surcek yok oyle davaa kaynanm nerde 3 ayligina turkiyeye gitti bn hamileyim rahatszlaniyorum yeri geliyo yemk yapamiyorum kimin umrunda
Bnim oglum degil dedim esime agladim cok zoruma gitti bebegim uzerinde hic bi hakkim yok bn nie varim o zamnn konusmuyorum simdi gicik biliyorum bn duygusal bi insanin bilerek üzerime geliyo bni sinir etmek icin ikide buda oglumuzn ismi ne olcak diyo cok zoruma gitti bu gun ki soyledik lerikusura bakma cnm bn doldum
Cok guzel dedin canimda burasi ingiltere dilim yeterli degil ama bn kocami ikna edecemm is onda bittiyo yoksa bu duzen boyle gider allah yardimcimz olsun ne diyelim kocamiz icin katlaniyoz herseye aradabi sorun yasaniyor tabi bunlarinda ustesinden gelirz insallah
Canım kaç sayfadır bu konudaki msjlarını okuyorum zannettim ki kayınvalidene de zamanında bu hak tanınmadı ve o da şimdi acısını senden çıkarıyo.. Ki böyle bi hakkı hiç bir halükarda yok da neyse.. Ama kadın 5çocuğunun da adını koymuş yani izninle oha derler çüş derler yani adama ay ben bile sinir oldum okudukça.. Ama naçizane tavsiyem böyle bi konuda lütfen taviz verme canım.. Ben de o kadar yumuşak yüzlü hayır deme özürlü bi insanımdır ki ama yani hepimizin bazı kırmızı çizgileri var
canım bi de ingiltere'de yaşarken mi çocuğun adını seydi vakkas koymayı düşünüyorlar yahu?
hem söyleyemezler hem de arap zannederler çocuğu.
bir de malum artık müslümanlara önyargı çok fazla, sıkıntı çekmesin sonra büyüdüğünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?