bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İyi akşamlar kızlar bugün kızıma aldığım ciciler geldi çok güzeller kumaşı falanda çok iyi çok beğendik..lohusa terliği tacını kendim hazırlamak istiyorum istagramda terliği 12,5 lira çok uygunmuş bir kaçta süs alıp süslerim. Çok tatlı heyecanlar bunlar

Allah sanada sabır versin. Her kayınvalidenin mutlaka tuhaf yanı var bazısının çok bazısının az. Bizde ilerde kv olcaz rabbim iyi gelinler versin bizlerinde böyle arkasından konuşulan kv yapmasın iyi anılalım inşallah. Hamile kadınlara psikolojik baskı yapanlarıda Allâh A havale ediyorum ve çok üzülüyorum

Günaydın kızlar. 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bir yumuşaklık var. Eskiden daha sert hareketler ederdi, ama şimdi hareketleri çok yumuşak. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Canım bi yerde okumuştum da bebek rahmin bazen arkasına bazen ön tarafına geliyormuş öne gelirse karnımız sertleşiyo e tekmeler de daha kuvvetli oluyo haliyle.. Arkaya kaçarsa böyle derinden içinde balık dönüyomuş gibi.. Ay ben de 5tane doğurmuş gibi anlattım daha ilk halbuki :)) neyse umarım anlatabilmişimdir

Doğduktan sonra da biraz sakin olur umarım diycem canım da benim küçük abim anne karnında pek sakin sonradan annemi sinirden uykusuzluktan ağlatıcak babamı çileden çıkartacak seviyeye getirdiği için şimdiden pek yorum yapamıyorum :))

Sagol canim bazan dayanamayacak seviyeye geliyoruz iste.. Valla arkasindan konusmam aslinda oyle huyum yoktur.. Burda dertlesiyoruz ve kimse de tanimiyor diye yoksa ne annemler bilir durumumu ne etrafimdakiler.. Kimsenin ozeline hayatina karismayi sevmem bi de bizi ilgilendirmeyen konulari huzursuzluk verecek kadar diretmezsek de arkamizdan kimsenin konusacagini sanmiyorum canim. Ben oyuzden Allah bizim gibi uzlasmaci kibar gelin ya da damatlar nasip etsin diyorum.. Umarim oyle olur..

Cok guzel dedin canimda burasi ingiltere dilim yeterli degil ama bn kocami ikna edecemm is onda bittiyo yoksa bu duzen boyle gider allah yardimcimz olsun ne diyelim kocamiz icin katlaniyoz herseye aradabi sorun yasaniyor tabi bunlarinda ustesinden gelirz insallah

Orasini anlamamisim yabanci ulkede olmanin zorlugu da var sende tabi orda prosedur nasil bilmiyorum gerci ama esini ikna edersin insallah canim

Benimki ayrintili ultrasonda on duvar bilesikte yaziyor ama ben hissetmiyorum.oyle gobegim de yagli degil benimki uyusuk biraz herhalde

Canım kaç sayfadır bu konudaki msjlarını okuyorum zannettim ki kayınvalidene de zamanında bu hak tanınmadı ve o da şimdi acısını senden çıkarıyo.. Ki böyle bi hakkı hiç bir halükarda yok da neyse.. Ama kadın 5çocuğunun da adını koymuş yani izninle oha derler çüş derler yani adama ay ben bile sinir oldum okudukça.. Ama naçizane tavsiyem böyle bi konuda lütfen taviz verme canım.. Ben de o kadar yumuşak yüzlü hayır deme özürlü bi insanımdır ki ama yani hepimizin bazı kırmızı çizgileri var

canım bi de ingiltere'de yaşarken mi çocuğun adını seydi vakkas koymayı düşünüyorlar yahu?
hem söyleyemezler hem de arap zannederler çocuğu.
bir de malum artık müslümanlara önyargı çok fazla, sıkıntı çekmesin sonra büyüdüğünde.

Ewt canim sunu anliyorumki simdi taviz verirsem ilerde bnde kk da kv derdinden konu acarim insallah halledicem bunu canim desteginiz icin cok tesekkur ederim hrpinize bu gun iyiki kk katilmism dedim

:)))aynn cnm bi de anlam sorunuda var dalga gecmeye musayt veya farkli anlamda olan isimler ooo derdimiz buyukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…