bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ilerleyen haftalarda hissedecegim herhalde bakalim ben de cok merak ediyorum nasil bir duygu diye bir de duydukca sagda solda aslinda boy oranina gore 23 haftalik ama 22. Haftamdayim. Yavas yavas baslar herhalde
Bak doğum tarihine yeni dikkat ettim senin 1aralıkmış.. Yani yeni yeni daha net hissetmeye başlarsın canım.. Mesela ben son 20 gündür falan çok daha sık aralıklarla ve net hissediyorum normaldir yani annesi :)

arkadaslar günaydın
bişi sorucam geçen hafta perşembe detayşı usg vardı . o evraklara göre bebeğim 2 gün geriden geliyordu.
569 gr yazıyordu kagıtlarda.

şimdi dün de kendi doktoruma götürdüm sonuçları yani tam 1 hafta sonra

benım doktorum da gr olarak 721 dedi. hafta olarak ta 24+1 olmam gerekirken usg göre 24+6 yani 25 haftalık gözüküyorsun dedi

şimdi kafam karsıtı yani 1 hafta da bebişim atak mı yaptı. yoksa iki doktor arasında bu kadar fark olur mu ?

bugün 24+2 olduk 721 gr 31 cm boy normal mi

Cnm bazen oluyo oyle benim de normal bence

Çok sağ olun kızlar. Ben dün apar topar kontrole gittim ama :) Dr.um sen tedirgin olduğun için o da etkilenmiştir dedi. Her şey gayet normal dedi, çok şükür...

Günaydın canım. Ben detaylı ultrasona da aynı Dr.a gitmeme rağmen böyle farklılıklar olabiliyor. Detaylı ultrasonda oğlumun boyu 2 hafta önce 27 cm çıkmıştı, dün kontrole gitmiştik, yine 27 cm çıktı. Kilo olarak artmış, gününde, kafa tası gelişimi de gününden önde. Sanırım ölçümden kaynaklı. Dün mesela alel acele ölçmüştü, çünkü randevum yoktu, önemli olan bebeğin sağlık durumuydu ve ona odaklandı...

Yani 2 dr. arasında farklılık olması çok normal canım.

Bu haftalarda atak da olabiliyor ama doktor Ölçümleri çok farkediyor. Ama 22-24 arası bizde atak yapmıştık 460 dan 720 olmuştu. Mesela ben bu ay sürekli başka doktorlara gittim zoraki her birinde farklı farklı. Kendi doktoruma göre 2, başka doktorlara göre 3-4-7-11 gün ilerideyiz her biri ayrı doğum tarihi söyledi

Canım yok o kadar hassas ölçümler ki bi de mesela +/- 85yazıyodu mesela benim son ayrıntılı usg kağıdında.. Bizim için 10gr almaları bile mesele ama drlar normal aralıkta olduktan sonra önemsemiyolar

canım ben birçok şeyini tamamladım kızımın 1 2 eksik kaldı sadece civilden aldım herşeyi çokta güzller çok memnunum
Evet civili güzel diye bir arkadaşımda bahsetmişti.Ama mağazaya denk gelemedim hiç.ebebekte indirim vardı çoğu şeyi ordan aldım.

Merhaba kızlar ikili üçlü taramalar bitti detaylı usg bitti cok sukur şimdi sırada şeker yüklemesi mi var onu yaptırmayı dusunmuyorum sizler yaptircakmisiniz

Merhaba kızlar ikili üçlü taramalar bitti detaylı usg bitti cok sukur şimdi sırada şeker yüklemesi mi var onu yaptırmayı dusunmuyorum sizler yaptircakmisiniz

Günaydın canım. Tarama testlerini yaptırmadım ama ayrıntılı da su fazla çıkınca birde aile de olunca şeker testi kaçınılmaz oldu haftaya yaptıracağım.

Aile de falan varsa doktorlar öneriyor senin doktorun ne diyor
Canım en son gittiğimde detaylı usg istedi, yaptırdım onu dün, ağustosun başında gidicem kontrol günüm o zamana denk geliyor, henüz şeker yüklemesi ile ilgili birşey demedi muhtemelen o zaman diycek ailemde babam da falan yok şeker hastalığı ama bilemedim canan Karatay bağırıyor yaptirmayin diye

Günaydın arkadaşlar
Ben ocak annesi olucam nasip olursa ama Aralıkda da olabilir
Şu an 18 haftanın içindeyim
Dün doktora gittim
Rahim ağzında bombeleşme var dedi
Üç güne bir iğne be sabah akşam jel verdi
Haftaya kontrol var evvelki günde sağ kasıkta ağrı ve iki damla koyu kahverengi lekelenme oldu
Bette düşük tehlikesi olabilir diye yazıyor benim gibi olan var mı cevaplarsanız sevinirim

Canan karatay D vitamini konusunda çok sevimli geliyor bana zaten kafa karışıklığı nedeni o söylediği için yoksa bı zamana kadar kimi doktor yaptı kimi yapmadı kimse takmıyordu. Ama doktorların fikir ayrımları her konu da var bu biraz gündem oldu orası ayrı. Hayırlısı ya benimde kafa karışıktı sıcak bakmıyordım ama sonra zorakiye bindi bende şüpheden kurtulmuş oldum
Darısı senin başına doktorun da yardımcı olur

Hayırlısı canım senin adına sevindim çok, napalim benimkininde nihai kararını doktorum verir herhalde hayirlisi Allah sağ salim kavustursun bebislerimizle

Beklemeden dr a git arkadasim lekelenme iyi bisey degil belki yatirir seni dr una haber ver ve git canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…