bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bak doğum tarihine yeni dikkat ettim senin 1aralıkmış.. Yani yeni yeni daha net hissetmeye başlarsın canım.. Mesela ben son 20 gündür falan çok daha sık aralıklarla ve net hissediyorum normaldir yani annesi :)
Orda bir aralik yaziyor da son 1bucuk aydir ultrasonda 25 kasim deniyor. Benimki 1bucuk 2 hafta kadar onden gidiyormus canim.. Ama zaten 24 haftaya kadar diyorlar bakalim..

Gunaydin teyzeleriii oglusum bugun 23 haftayi doldurduuuu hayirlisiyla buyusun hemencecik minik kuslarimiz
Seninle ayni gun degisiyor takvimimiz o zamn bende 24 u doldurdm bugun ama burdaki takvim yarin degisiyor.
Zaman cabuk geciyor.kizimi 10 hafta sonra kicagima almistim bakalim bizim yavrucuklar ne zmn gelck

Kızlar günaydın şeker yüklemesine geldm.100 gram ictim.bi daha icmicem dimi.sadece saat başı kan vercm hrhlde
Evet cnm bana da basta 50gr denemesi yapalim sonra bir terslik gorursem 100luk seker yuklemesi yapariz dedi hatta duzenli kayit tutuyorum.aclik tokluk sekerimi evde seker olcum aletim var diyince. Ozaman kaydettigin defterinle gel belki 50ye de gerek gormem dedi. Sen sor onu doktoruna sorsana bir 50 gram yapiyoruz dimi diye? Bir sorakini icmeden

Bu arada dün şeker yüklemesi de yaptırdım.

o içeçek gerçekten kötü elma aromalıydı. miğdem bulandı.

kolumda damar yolu açtılar saat bası kan aldılar.

Çok şükür sonuç güzel çıktı. problem yokmuş ( annem ve babam da şeker var)

Doktor yüzümü soluk gördüğü için kan değerlerime bakmak istedi. onu da test ettiler. tahmin ettiği gibi kansızlık baslamış.

kan ilacını günde 2 defaya çıkardı.

Birde geceleri ve gündüzleri bacak kramplarım olduğu için. magnezyumda yazdı. Miğde ilaçlarımla beraber bir sürü ilacım olmuş oldu.

ayy bu magnezyum eksikliği ne kötü arkadaslar gece uyurken bacagım böle sinir sıkısması oluyor nasıl çığlık atarak kalkıyorum yazık eşim masaj yapıyor biraz ama 2 gün geçmiyordu agrısı. gece gece aklımız çıkıyordu..

Birde ayak parmaklarım en ufak bir harekette üst üst biniyordu nasıl acıyordu..

bugün baslıcam ilaçlarıma inşallah kısa sürede düzelir.

Blmyrm cnm 100 le başladı 3 tane hamile var smdi devlette onlar da 100 luk içti. Bi daha icmem inşallah zor ictm çünkü midem bulaniyor

bana dün direk 75 ml içirdiler ona göre kan alıp degerlendirdiler.

açlık 80 - 60 dk sonra 179 - 120 dk sonra 121 çıktı sonuç

179 aslında max 155 yazıyor referans degerleri için ama doktor dedi 75 ml için 179 gayet normal bir yükselme ztn geri de düştüğü için sende seker yok şekerim dedi :)

doktorumu seviyorum çok tatliş bir kadın. herseyi anlatıyor. birde herkezi kendi gibi sanıyor. Dedim geçen hafta detaylı vardı 20 dk doktor agzını bile açmadı dedim. nasıl şaşırdı aaa gerçekten mi çok ilginç diyor. :)

Gel babası burası popo bunlar yanaklar bu da kuku diyor :):) her kontrolde bi kuku gösteriyor bize saolsun :):)

en sonda tmm bu kadar .. biraz daha büyütte öyle gel dedi :)

Orda bir aralik yaziyor da son 1bucuk aydir ultrasonda 25 kasim deniyor. Benimki 1bucuk 2 hafta kadar onden gidiyormus canim.. Ama zaten 24 haftaya kadar diyorlar bakalim..
Ne güzel senin önden gidiyomuş benim bebek düşünmeye başladığım ay adetim 40güne bir olmaya başladı normalde 32/33güne birdi. Hatta çok korkup ağlamıştım error veriyorum diye :) neyseki iyi bişeymiş bu rahim bebek arıyo denirmiş.. Bu durumda geç döllenme olmuş benimki.. Benim balığım arayı kapattı baya ama hala 3-5gün var gerçi başka sorun olmasın da bunu dert etmiyorum napalım

:) çok tatlıymış benimki de beddd suratlı profesyonel olduğu her halinden belli ama yüzü hiç gülmüyor. Hangi hastane - doktora gidiyordun canım?

Şeker yüklemesini sorunsuz geçmesine sevindim canım. Atlatmış oldun. Ben yaklaşık 2 aydır magnezyum kullanıyorum ama dün sabah diz altına 2 kere kramp girdi ağrısından uyandım bugün hala bastıkça acıyor gerçekten çok kötü bi ağrı.

Ahhh yirim o doktoru ne şanslısın.. Benim doktorum da böyle nasıl desem gerekli bilgileri falan veriyo da böyle bi şarapçı amca havası var dünya yansa umrumda değil havasında :) ben de tam aksi panik pimpirik yuvarlanıp gidiyoruz işte

Çok sağ olun kızlar. Ben dün apar topar kontrole gittim ama :) Dr.um sen tedirgin olduğun için o da etkilenmiştir dedi. Her şey gayet normal dedi, çok şükür...

kendine dikkat et canım. panik yok, stres yok. sorun olsa zaten kendini daha çok belli eden bir durum olur. bazı şeyleri sanırım kendimiz yapıyoruz sorun olmamasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…