bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Olsun canim uzulme anladigim kadari ile 8 gun gibi bi aure gec dollenmis simdi sadece 3 5 gun geride yarilamis o hizli gelisip boyle de devam etsin saglikli olsunlar da sorun degil canim hic

komik bir doktormus gercekten guldum sabah sabah :) onden zaten az sekerle deneme yapmis anladim cnm. Ben direniyorum yaptirmamak icin bakalim zaten seker kontrolumu endokrin doktorumun onerisi ile kendim de yaptigim icin bir sorun aninda hemen farkedip doktoruma bildirebilirim.. yine de 50yi yaptiricaz sanirim. Pacayi kucuk dozla kurtarabilirsek ne mutlu

Seninle ayni gun degisiyor takvimimiz o zamn bende 24 u doldurdm bugun ama burdaki takvim yarin degisiyor.
Zaman cabuk geciyor.kizimi 10 hafta sonra kicagima almistim bakalim bizim yavrucuklar ne zmn gelck
100 luk içtim.3 kere de saatte bir vericem.bi tane de açken vrdm 4 kere kan alındı yani sonucu da netten bakip bursadakine gosteririm artık.

Gunaydin teyzeleriii oglusum bugun 23 haftayi doldurduuuu hayirlisiyla buyusun hemencecik minik kuslarimiz

Günaydın canım maşallah sana büyüsünler bende 23+4 oldum yarına kaldı ayrıntılım ya en son haftaya kaldık bizde meraktan çatlıycam yarın akşam olmaz bana artık :)

Olsun canim uzulme anladigim kadari ile 8 gun gibi bi aure gec dollenmis simdi sadece 3 5 gun geride yarilamis o hizli gelisip boyle de devam etsin saglikli olsunlar da sorun degil canim hic
Aynen canım şimdiye kadar gelişiminde bi sıkıntı yok inşallah hepimizin bebişleri bizi üzmeden kucaklarımızı doldururlar

KIZLAR SİZDE DOĞUM SONRASI ANNE VE KAYINVALDELERİNİZİ DÜŞÜNÜP GERİLİYO MUSUNUZ BENİM HEP AKLIMA GELİYO YAA KAYINVALDEM HERŞEYE SURAT ASAN İSTEDİĞİ GİBİ OLMAYINCA AĞLAYAN BİR İNSAN ANNEMDE TAM TERSİ ÇOK ZITLAR BEBEĞİ İLK YIKARKEN MESELA ÇOK KORKUYORUM BİŞEY MİŞEY OLCAK İDARE EDEMİCEM DİYE BİDE LOHUSALIK ÜSTÜNE OFF OFF

Sakin olmaya calis canim o an ben cok kotu bi 40 gun gecirdim sadece sakin ol ve fevri davranma tut kendini

Sakin olmaya calis canim o an ben cok kotu bi 40 gun gecirdim sadece sakin ol ve fevri davranma tut kendini
CİDDİ MİSİN YAA BENİM KARDEŞİMLE ARAMDA 18 YAŞ VAR ANNEMİN KARDEŞİMDEKİ LOHUSALIĞINI HATIRLIYORUM SÜREKLİ GÜLEN KADIN DEPRESYONA GİRMİŞTİ BEN BİDE ONUN GİBİ DEĞİLİM SOMURTABİLİRİM YANİ

Valla bende oyleydim 40 gun kavga gurultuyle gecti cocugumun ilk 3 ayi tamamen silinik aklimda o yuzden evladin icin dayan ve tartisma cunku esinde seni disliyo annesi icin

Simdiden Allah yardimcin olsun.ille ufak tefek seyler oluyor nedense.

Zaten insan yorguın argın oluyor birde onları çek nasıl dusuncesizliktir bu en mutlu günün en kötü günün oluyor bence çağırma kimseyi istemiyorum de

Merhaba kızlar aranızda mide yanması için panto 20 mg kullanan varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…