bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hastanede kesinlikle anneniz olsun yaninizda cunku kanamaniz oluyo gelip hemsireler altinizi degistiriyo falan bn kv deden cekinirim

canim haftada 150 grm almaya baslicaklar 24 haftada itibaren kilo artisi basliyormus :))) normal yani canim 24+6 cikiyorsa dogrudur atak yapabilir canim bazende haftasini gosterir ilerki zamanlarda saglikla gelsin eylulun

Hastanede kesinlikle anneniz olsun yaninizda cunku kanamaniz oluyo gelip hemsireler altinizi degistiriyo falan bn kv deden cekinirim

Ben ablamı istiyorum ikisini de istemiyorum hastane de. Ablamı ben beklemiştim yeğenlerimde az çok biliyorum sonrasını. Ama onda 2 çocuk e bir de başka şehir. Ama kesinlikle 2 şık arasında annem. Kv bozulur büyük ihtimal ama yok o kısımda istemem derim

Dün sabah sol ayağıma 2 kere kramp girdi ağrıyla uyandıydım dünden beri hala acıyor bu sabah da sağ aynı şekilde ağrıyla uyandım. Magnezyumu gece içiyorum tek yetersiz mi geliyor acaba

Bebisinizle siz ilgilenin anneler ev isleriyle ilgilensin.gece bile uayndirmayin.sezeryanli olmama ragmen hic elletmedim desem yeri alt acmasi vs herseyi ile ben ilgilendim.baskalari sadece emzirmeye anneye veriyolar o zmn sikinti olabilir.
Dusunmeyin bunlri simdiden cok erken.hersey olcagina varir zaten akisina birakin.olumlu dusunun olumlu olsun.

:)) gariplerim kendilerini avutıyolar bizimkide benden çekiniyor diyor şimdiden :))

Kesin öyledir dün internetten sipariş verirken kıpır kıpırdı anlattıydım eşime gece elini koymuş neler vardı neler beğendiniz alışveriş mi yapacaktınız dedim ne diyon sen gece nereden çıktı bu çocuğu kandırıyormuş

Hastanede annem ve esim olur.cocuklari kvalideye birakirim.oglum zaten bu sene ilkokula basliyacagi icin onlar okuluyla ilgilenir.
Gecen sene oglum okula baaliyacakti gondermedik kizim kucuk ilgilenmem zor olur diye bu snee bi de bebis olcak isimiz zor bizim

Ahh canım ya insan huylarını bilince insan düşünüyor maalesef. Mesela geçen annemler kayınvalidemler görümcem falan beraber gelmişlerdi tatilde annem girip mutfakta iş yapıyordu. Annem karışmaz o yardım eder ben yapma desem de ama kv ise ben çocuğa bakarım sen temizlik yaparsın görüşünde yardım dediği o.
Neyse mümkün oldukça düşünmüyorum o günler gelsin yavrumuz doğsun da artık yaşayıp görücez

Ben eşime söyledim dogumuma gelmesinler ben doğumdan sonra anneme gideceğim 1 ay falan kalırız dönüşte gelsin annenler diye o da annesine anne siz aralıkta gelirsiniz demiş k.validem de olur mu oğlum ayıp olur biz gelmezse demiş bende gerekirse ben konuşurum ayıp falan olmaz dedim. Sevgili k.validecim nisanima 1 gün kala dugunume 1 gün kala geldi onca hazırlık yapılırken ihtiyacınız var mi demedi şimdi gelmezsek ayıp olur diyor. Çok lazım sanki.

Hayır geldiği bir şey değil her şeye karışır batıl saçma sapan inanışları var onları yapmaya kalkar hiç cekemem gerçekten.

canim haftada 150 grm almaya baslicaklar 24 haftada itibaren kilo artisi basliyormus :))) normal yani canim 24+6 cikiyorsa dogrudur atak yapabilir canim bazende haftasini gosterir ilerki zamanlarda saglikla gelsin eylulun
Allah razı olsun saol canım :) senın ikizlerde inşallah sağlıklı gelsin

Kızlar bu gece Ben uyurken oğlumun tekmelerine babası uykusundan uyanmış
Eşim sabah uyanınca söyledi oğlum gece öyle kuvvetli tekmeler atıyordu ki resmen onun hareketlerine uyandım dedi öyle mutlu oldum ki anlatamam sizlere. Minik paşam artık kuvvetleniyor annesi yesin onu

İŞTE BENDE ONDAN KORKUYORUM KARDEŞİMİ BEN BÜYÜTTÜM İÇİN BEBEK BAKIMI KONUSUNDA HAKİMİM BANA ÖYLE YAPMA ŞÖYLE YAPMA DERSE KIL KAPARIM YANİ

Aynen öyle de bilemiyorum bende kararsız kaldım doktoruma birakcam isterse yaptircam artık en mantiklisi o olur

Kibarca annecim siz gunduz gelin geceleri annem kalsin de kuzum

hadi hayırlısı ozamana ne olacak bilinmez. Ben bebekle ilgilenirim sen işlerini hallet de diyebilirler...

Çok güzel bir duygu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…