bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
NE KADAR EŞSİZ DUYGULAR YAA ZAMAN SU GİBİ GEÇSEDE ALSAK SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA

İŞTE BENDE ONDAN KORKUYORUM KARDEŞİMİ BEN BÜYÜTTÜM İÇİN BEBEK BAKIMI KONUSUNDA HAKİMİM BANA ÖYLE YAPMA ŞÖYLE YAPMA DERSE KIL KAPARIM YANİ
Benimki de sözde karışmaz ama illa ki kendi dediği olsun ister. Bir de yok çocuğu tuzlarız kokmasin yok ayaklarından çekelim boyu uzun olsun...vs gibi saçma sapan inanışları var. İlla ki onları yapmaya kalkar bende fittiririm en iyisi çocuk biraz büyüyünce gelmesi o yüzden.

Ooohytt benim kv yle kardes senin kv ama hic birine musade etmedim hic birineee

İşte korktuğum asıl hareketler bunlar.

:) çok tatlıymış benimki de beddd suratlı profesyonel olduğu her halinden belli ama yüzü hiç gülmüyor. Hangi hastane - doktora gidiyordun canım?
Canım benım doktorum acayip tatlı gerçekten

İstanbul beylikdüzü medlife hastanesi. İsmi de Selda örnek.

zaten full yani randevu bulmak çok zor. mesela şimdiden agustos full dolmuş olabilir. ben dün randevu bulamadığım için erken gidip kayıt açtırdım 3 saatten fazla bekledim girebilmek için araya aldı.

muane ücreti 60 tl. öyle çok deli paralar değil üstelik tahlil istediğinde sağlık ocagında yaptır benı ara sonuc için diyor mesela .
önce varsa şikayet dinliyor onları bir güzel not alıyor sonra tek tek sakince asla acele etmeden izah ediyor. çözüm sunuyor.

sonra usg bakıyor tek tek her baktıgı noktayı parmagını ekrana koyup izah ediyor. burası migde bu beyin bu böbrek.

espirili dil ile anlatıyor bazı şeyleri. sonra tekrar masaya geçiyoruz. ilaç varsa yazıyor yoksa şimdi sıra sende merak ettiklerini sor diyor. ne sorarsan da izah ediyor.

kontrolden sonra odadan baya pozitif çıkıyorum. böle nese de katıyor açıkcası.

eğer yakında olan ve doktor arayısında olanlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.

KESİNLİKLE CANIM BENİM ÜST SOKAĞIMDA OTURUYO KAYINVALDEM EŞİM BANA DAHA ÇOCUK PLANLARI YAPARKEN 40 GÜN ANNEMLERDE KALIRSIN DEMİŞTİ SİNİRDEN ÇATLAMIŞTIM BU ADAM BUNU DÜŞÜNCEK KAPASİTEDE DEĞİL BELLİKİ BİRİLERİ İŞLEMİŞ KAYINVALDEMİN BÖYLE HAYALLERİ VARSA ŞİMDİDEN YALAN OLDU ZATEN

Yaa surda size anlatsam roman olur 2 gunluk lohusaydim sakinlestirici igneler yapildi bana salakmisim salak ne salliyon ne takiyon ya he he de gec

Ahh kuzum ahh hepimizde var. Bak hakkını yemem hastaya ilk gebelik kaybımda bana baktı ama 2-3 ay sonra televizyonda bebek gördü insanın kucağına bir torun vermediniz dedi. Dengesiz tavırları lafları var sonra ben böyleyim he de geç bana diyor ama olmuyor işte.

Akillandim bacilar ama 2 senede demem o ki cok sallamayin kimseyi he hee diyip bildiginizi yapin olumsuzluklara kulak tikayin gulup gecin olan evliliklere bebislere ve size oluyo tecrubeli agir bi lohusa depresyonu gecirmis bi anne olarak soyluyorum hic bir sey sizden ve bebekten onemli degil esinizde dahil...

Wohoooo bana sutu yok sutum olsada ben emzirsem diyince sartellerim attiydi ne safmisim cok istiyosan bitane dogur deseydim
ayy ne kdar ayıp bir laf sölemiş ya yasından basından da utanmamış.

kuzum keskem de deseymişsin.. tam yeriymiş yanii.

alıcan terliği agzına agzına vurucan işte

Ben eşime derim o annesine der ya anlaşıyoruz aslında ama bazı huyları tuhaf işte
CANIM AYNEN BİZDE ÖYLE ANLAŞIYORUZ AMA TUHAF OLAN HUYLARI DA BENİ SOĞUTUYO TAM BÖYLE SICAK DAVRANMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARDA ÖYLE ŞEYLER YAPIYO Kİ İNSANIN BÜTÜN HEVESİNİ KAÇIRIYO

Hay dangalak ya iste tika bacim kulagini hic canini sikma ogluna odaklan ve bildigini okumaya devam et konusup dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…