- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.041
AYNEN CANIM AÇ DE UYKUSU VAR DE ÇEKİL ODANA YA BU DÖNEMDE GELEN GİDENDE SIKINTI KEŞJE 40I ÇIKMADAN KİMSE GELMESE BENDE YAVRUMLA DOYA DOYA ZAMAN GEÇİRSEMYaaa ben niye fittirdim iste bu yuzden koca da arkamda olmayinca kabus gibiydi simdi kulaklarimi tikiycam ne halt ederse etsin herkez banada yazik yavruma da
CANIM AYNEN BİZDE ÖYLE ANLAŞIYORUZ AMA TUHAF OLAN HUYLARI DA BENİ SOĞUTUYO TAM BÖYLE SICAK DAVRANMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARDA ÖYLE ŞEYLER YAPIYO Kİ İNSANIN BÜTÜN HEVESİNİ KAÇIRIYO
Bigun ada uyandi benden evel kosuyo hayirdir emzircen mi dedim bida o oldu ama noldu esimle kapistik tabi kossun birakacam artik bebelere o baksin da gorsun gununuayy ne kdar ayıp bir laf sölemiş ya yasından basından da utanmamış.
kuzum keskem de deseymişsin.. tam yeriymiş yanii.
alıcan terliği agzına agzına vurucan işte
Geliyolar kuzu 6 ay geliyolar nenesiydi dedesiydi dayisiydi ebesiydi napacan fistigim geciyo ama bak kuzucumla yanlizim mutluyum mesudum gecicek illaki gecicek sikacan disiniAYNEN CANIM AÇ DE UYKUSU VAR DE ÇEKİL ODANA YA BU DÖNEMDE GELEN GİDENDE SIKINTI KEŞJE 40I ÇIKMADAN KİMSE GELMESE BENDE YAVRUMLA DOYA DOYA ZAMAN GEÇİRSEM
Hay dangalak ya iste tika bacim kulagini hic canini sikma ogluna odaklan ve bildigini okumaya devam et konusup dursun
AHAHAHAHAH İYİ DEMİŞSİNBigun ada uyandi benden evel kosuyo hayirdir emzircen mi dedim bida o oldu ama noldu esimle kapistik tabi kossun birakacam artik bebelere o baksin da gorsun gununu
Hassas oldugumuzu algilamiyolar bebeim bizde logusa olduk vay soyle vay boyle diye basliyolarİşte keşke diyorum hani ne gerek var kötü olmaya. Şu herşeyi bilen tavırlarından vazgeçseler bizde geliniz ama insanız. Kırılmasa şu kalpler
Bildigini oku cevap verme konussun dursun oglunla ilgilen kulagini tika fistigim o kadar yapman gereken bu bak kocamla daha isinamadik yasananlardan dolayi o kadar ozluyorum ki esimi eski gunlerimizi ama yiprandik izin verme buna bitanemBakalım işte neler bekliyor bizi göreceğiz hakkımızda hayırlısı takmayalım desekte imkansız
Ama napiyim hakettiiAHAHAHAHAH İYİ DEMİŞSİN
Canım merak ettim bağcılar medilife mi gittin perinatolog muymuş gerçekten yapan?
Al benden de okadar. Bir türlü tam yakın hissedemiyorum oyuzden.CANIM AYNEN BİZDE ÖYLE ANLAŞIYORUZ AMA TUHAF OLAN HUYLARI DA BENİ SOĞUTUYO TAM BÖYLE SICAK DAVRANMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARDA ÖYLE ŞEYLER YAPIYO Kİ İNSANIN BÜTÜN HEVESİNİ KAÇIRIYO
Bildigini oku cevap verme konussun dursun oglunla ilgilen kulagini tika fistigim o kadar yapman gereken bu bak kocamla daha isinamadik yasananlardan dolayi o kadar ozluyorum ki esimi eski gunlerimizi ama yiprandik izin verme buna bitanem
Canım benım doktorum acayip tatlı gerçekten
İstanbul beylikdüzü medlife hastanesi. İsmi de Selda örnek.
zaten full yani randevu bulmak çok zor. mesela şimdiden agustos full dolmuş olabilir. ben dün randevu bulamadığım için erken gidip kayıt açtırdım 3 saatten fazla bekledim girebilmek için araya aldı.
muane ücreti 60 tl. öyle çok deli paralar değil üstelik tahlil istediğinde sağlık ocagında yaptır benı ara sonuc için diyor mesela .
önce varsa şikayet dinliyor onları bir güzel not alıyor sonra tek tek sakince asla acele etmeden izah ediyor. çözüm sunuyor.
sonra usg bakıyor tek tek her baktıgı noktayı parmagını ekrana koyup izah ediyor. burası migde bu beyin bu böbrek.
espirili dil ile anlatıyor bazı şeyleri. sonra tekrar masaya geçiyoruz. ilaç varsa yazıyor yoksa şimdi sıra sende merak ettiklerini sor diyor. ne sorarsan da izah ediyor.
kontrolden sonra odadan baya pozitif çıkıyorum. böle nese de katıyor açıkcası.
eğer yakında olan ve doktor arayısında olanlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
bizim her iki aile içinde ilk torun olacak eylül üm.Bigun ada uyandi benden evel kosuyo hayirdir emzircen mi dedim bida o oldu ama noldu esimle kapistik tabi kossun birakacam artik bebelere o baksin da gorsun gununu
Çok doğru diyorsun aslında canım. huzursuz olmadan he deyip geçmek için Rahat olmayı öğrenmek lazım başta sanırm onun da yolunu deneyeceğiz artıkBildigini oku cevap verme konussun dursun oglunla ilgilen kulagini tika fistigim o kadar yapman gereken bu bak kocamla daha isinamadik yasananlardan dolayi o kadar ozluyorum ki esimi eski gunlerimizi ama yiprandik izin verme buna bitanem
Ayy ne güzelmiş yaa ben anadolu yakasındayımve hala doğru düzgün doktor bulamadım bulduklarımda çok uçuk fiyatlı .şuanki doktorum sormadan hiç bir şey söylemiyor sen şanslıymışsın canım ne güzel :)
ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VE SABIR VERSIN CANIM İŞİMİZ ZOR BEN BUGÜNLERİMİN MAHVOLMASINI İSTEMİYORUM İŞ KOCALARDA BİTİYO AMA GÖRÜYORUMKİ HEPİMİZİN KOCASI AYNI ANALARINI DÜŞÜNÜYOLARAl benden de okadar. Bir türlü tam yakın hissedemiyorum oyuzden.Samimi hissederek açıldığım konuları bile oyle bir kullanıyor ki yeri geliyor ahh diyorum çenem tutulsaydı.. Ya da diyorum yardımcı oluyor yok iyi niyetli aslında bugune kadar yaptıkları için o da onun mizacı diyorum samimi davranıyorum. Bu kez herşeyime karışmaya başlıyor tutamıyorsun.. Kıramıyorum da bu kez kendi kendimi üzüp oturuyorum.. Ben şimdiden girdim o depresyona sanırım 2 gundur düşünüp duruyorum bu konuyu.. Bizim pencerelerde birbirini goruyor. Cam açtığımda uyanmış, ışıklar yanmıyorsa telefondan nerdesiniz? perdelerin şekli değişince işe gitmemiş evde demeki diyor.. Çocuk olıuncane olacak hiçbilmiyorum Kemrimekten tırnak kalmadı resmen
kendine dikkat et canım. panik yok, stres yok. sorun olsa zaten kendini daha çok belli eden bir durum olur. bazı şeyleri sanırım kendimiz yapıyoruzsorun olmamasına sevindim.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar. şu hafta takibi gerçekten çok karışıyor :) tam alışacağım o zamanda doğuracağım sanırım.
Kaciyolar sipalar babalarindan
Düşünüp moralimi bozmak istemiyorum ama acaba beni neler bekliyor korkusu sarmıyor değil. Kv anneme ben giderim demiş ben annemi de istiyorum dedim sende gelirsin. Birde benim kv söz dinleyen değil kendi dediğini uygulayan. Tabi bebekleri şapur şupur hırpalayarak sevmesi ayrı mevzu. Senaryolar beynimde dönüyor benim de
Wohoooo bana sutu yok sutum olsada ben emzirsem diyince sartellerim attiydi ne safmisim cok istiyosan bitane dogur deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?