bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa ben niye fittirdim iste bu yuzden koca da arkamda olmayinca kabus gibiydi simdi kulaklarimi tikiycam ne halt ederse etsin herkez banada yazik yavruma da
AYNEN CANIM AÇ DE UYKUSU VAR DE ÇEKİL ODANA YA BU DÖNEMDE GELEN GİDENDE SIKINTI KEŞJE 40I ÇIKMADAN KİMSE GELMESE BENDE YAVRUMLA DOYA DOYA ZAMAN GEÇİRSEM

CANIM AYNEN BİZDE ÖYLE ANLAŞIYORUZ AMA TUHAF OLAN HUYLARI DA BENİ SOĞUTUYO TAM BÖYLE SICAK DAVRANMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARDA ÖYLE ŞEYLER YAPIYO Kİ İNSANIN BÜTÜN HEVESİNİ KAÇIRIYO

İşte keşke diyorum hani ne gerek var kötü olmaya. Şu herşeyi bilen tavırlarından vazgeçseler bizde geliniz ama insanız. Kırılmasa şu kalpler

ayy ne kdar ayıp bir laf sölemiş ya yasından basından da utanmamış.

kuzum keskem de deseymişsin.. tam yeriymiş yanii.

alıcan terliği agzına agzına vurucan işte
Bigun ada uyandi benden evel kosuyo hayirdir emzircen mi dedim bida o oldu ama noldu esimle kapistik tabi kossun birakacam artik bebelere o baksin da gorsun gununu

AYNEN CANIM AÇ DE UYKUSU VAR DE ÇEKİL ODANA YA BU DÖNEMDE GELEN GİDENDE SIKINTI KEŞJE 40I ÇIKMADAN KİMSE GELMESE BENDE YAVRUMLA DOYA DOYA ZAMAN GEÇİRSEM
Geliyolar kuzu 6 ay geliyolar nenesiydi dedesiydi dayisiydi ebesiydi napacan fistigim geciyo ama bak kuzucumla yanlizim mutluyum mesudum gecicek illaki gecicek sikacan disini

Bakalım işte neler bekliyor bizi göreceğiz hakkımızda hayırlısı takmayalım desekte imkansız
Bildigini oku cevap verme konussun dursun oglunla ilgilen kulagini tika fistigim o kadar yapman gereken bu bak kocamla daha isinamadik yasananlardan dolayi o kadar ozluyorum ki esimi eski gunlerimizi ama yiprandik izin verme buna bitanem

Canım merak ettim bağcılar medilife mi gittin perinatolog muymuş gerçekten yapan?

canım geçen hafta gittim evet bagcılar a peritanolog adam. ama bir suratsızdı ki anlatamam sana..

çok ta bekledim açıkcası.. yahu adam bakıyor tamam mı 10 dk neredeyse hiç konuşmadı.. birde benım görebilceğim ekran bozuktu.. hiç göremedim bebişimi oysa ne hayaller ile gitmiştim..
10 dk sonra suratına tip tip bakınca zahmet etti suana kadr problem yok dedi..

hiç bişi anlatmadı bakarken.. kendi doktorum tam tersi olduğu için çok üzüldüm böle olmasına.

en çok kafası ile ilgilendi. ben ikili ve üclü test yaptırmadım diye. 20 dk falan aralıksız kontrol etti. sonra 4 boyutlu olarak açtı. o zamn ben görebiliyim diye ekranı bana cevirdi :) orada renkli (sarı oluyor ya) gördüm biraz izletti. sonra onu böle fotograf kagıdı gibi bişiye ayrıca bastı verdi. baya da net bir görüntü verdi bu kısmından gayet memnun kaldım.

31 tane cd ye görüntü atmış bir de rapor verdi çıktılar da verdi. detaylı inceledi. herseyini tek tek ölçtü işini yapıyor ama hiç anlatmıyor canım :)

eşim video çekti bastan sona ben eve gelince izledim :)

CANIM AYNEN BİZDE ÖYLE ANLAŞIYORUZ AMA TUHAF OLAN HUYLARI DA BENİ SOĞUTUYO TAM BÖYLE SICAK DAVRANMAYA ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARDA ÖYLE ŞEYLER YAPIYO Kİ İNSANIN BÜTÜN HEVESİNİ KAÇIRIYO
Al benden de okadar. Bir türlü tam yakın hissedemiyorum oyuzden. Samimi hissederek açıldığım konuları bile oyle bir kullanıyor ki yeri geliyor ahh diyorum çenem tutulsaydı.. Ya da diyorum yardımcı oluyor yok iyi niyetli aslında bugune kadar yaptıkları için o da onun mizacı diyorum samimi davranıyorum. Bu kez herşeyime karışmaya başlıyor tutamıyorsun.. Kıramıyorum da bu kez kendi kendimi üzüp oturuyorum.. Ben şimdiden girdim o depresyona sanırım 2 gundur düşünüp duruyorum bu konuyu.. Bizim pencerelerde birbirini goruyor. Cam açtığımda uyanmış, ışıklar yanmıyorsa telefondan nerdesiniz? perdelerin şekli değişince işe gitmemiş evde demeki diyor.. Çocuk olıuncane olacak hiçbilmiyorum Kemrimekten tırnak kalmadı resmen

Kizlarr bence olumsuzluklari dusunup moral bozmayin sonucta ev kalabalik oluyor sen acemisin herkesin karakteri farkli herkes telasli olur oyle sacma seler bence herkes bebisine odaklansin 9 aydir bekliyor olcaz evlatlarimizi herkes anlayisli olursa en hafif sekilde atlatilir kanimca :)

Bildigini oku cevap verme konussun dursun oglunla ilgilen kulagini tika fistigim o kadar yapman gereken bu bak kocamla daha isinamadik yasananlardan dolayi o kadar ozluyorum ki esimi eski gunlerimizi ama yiprandik izin verme buna bitanem

Ahh kuzum ya sana da kötü tecrübe olmuş süreç.

Ayy ne güzelmiş yaa ben anadolu yakasındayım ve hala doğru düzgün doktor bulamadım bulduklarımda çok uçuk fiyatlı .şuanki doktorum sormadan hiç bir şey söylemiyor sen şanslıymışsın canım ne güzel :)

Bigun ada uyandi benden evel kosuyo hayirdir emzircen mi dedim bida o oldu ama noldu esimle kapistik tabi kossun birakacam artik bebelere o baksin da gorsun gununu
bizim her iki aile içinde ilk torun olacak eylül üm.

kaynanam öyle çok hevesli değilde annem de ne alıcagını ne öreceğini şaşırmış durumda :) benden çok çaba sarf ediyor.

ben eşimle şimdiden konusuyorum ayar vermeye calısıyorum. dogumdan sonra yatıya annem kalmasını istiyorum çünkü annem ile çok daha rahat ederim.

annen sevmeye gelsin ama darılma gücenme olmasın diyorum ve benım sölemem de olmaz sen organize edersin zamanı gelince diyorum. tamam sen düşünme bunları hallederiz diyor ama bakalım. :)

birde eşim de bu sene senelik izin kullanmadı. inşallah aksilik olmaz ise o da ilk iki haftamızda yanımızda olacak.

zaten bende sunu istiyorum annem bize göstersin birer defa sonra yanımızda dursun basta ama biz yapalım yani alıp komple baksın ben de öyle izliyim istemiyorum. yoksa kendime güvenim de gelmez. eğer böyle olursa 3-4 gün yanımızda kalması heralde yeterli olur.

inaşşah hepimiz her anlamda problem yasamayız kızlar :)

Çok doğru diyorsun aslında canım. huzursuz olmadan he deyip geçmek için Rahat olmayı öğrenmek lazım başta sanırm onun da yolunu deneyeceğiz artık

o kötü olmuş canım. yakın doktor olması herazamn daha iyi tabi.

umarım sende iyi bir doktor bulursun ben araştırıp gitmiştim açıkcası.

ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VE SABIR VERSIN CANIM İŞİMİZ ZOR BEN BUGÜNLERİMİN MAHVOLMASINI İSTEMİYORUM İŞ KOCALARDA BİTİYO AMA GÖRÜYORUMKİ HEPİMİZİN KOCASI AYNI ANALARINI DÜŞÜNÜYOLAR

kendine dikkat et canım. panik yok, stres yok. sorun olsa zaten kendini daha çok belli eden bir durum olur. bazı şeyleri sanırım kendimiz yapıyoruz sorun olmamasına sevindim.

Ne bileyim canım yaaa, bir kere kötü bir deneyim yaşayınca insan böyle oluyor maalesef. Kaç defa eşime hareket etmedi 3 saattir deyip, yakınımızdaki hastanenin aciline gittik. Hareketlerini hissetmeden kaç defa kalbi atıyor mu acaba diye randevu alabildiğimiz başka başka Dr.lara gittik sırf yaşadığını duyalım diye. 3 ay daha nasıl geçecek böyle bilmiyorum...

günaydın kızlar, hayırlı cumalar. şu hafta takibi gerçekten çok karışıyor :) tam alışacağım o zamanda doğuracağım sanırım.

Hayırlı Cumalar canım...

Kaciyolar sipalar babalarindan

Ay sorma canım yaa bizim ki de aynı. Tepikleri atıyor, atıyor babası elini koyuyor, kesiyor tepikleri. Babası elini çekiyor 10 sn sonra tekrar :) Sanki dalga geçiyor babasıyla sıpa :)

Benim de en kızdığım insan profillerinden bir tanesidir yeni doğmuş bebekleri şapur şupur öpenler. O kadar kızıyorum ki... Bence yeni doğanlar sadece koklanmalı, o cennet kokuları içimize çekilmeli sadece... Öpenleri ben uyarıyorum zaten. Daha çok küçük, öpmeyin koklayın diye... Başkalarının bebeklerine böyleyim, kendiminkinde nasıl olacağım Allah bilir :)

Wohoooo bana sutu yok sutum olsada ben emzirsem diyince sartellerim attiydi ne safmisim cok istiyosan bitane dogur deseydim

Yok artık. Valla güzelim sen iyi sabretmişsin gerçekten. Hayran kaldım sabrına...

@emnis sen Anadolu yakasının neresindesin canım? Kartal'a yakınsan sana benim Dr.umu önerebilirim. Çok bekliyorsun ama harika bir Dr. Kesinlikle beklediğine değiyor. Ben bebeğimi kaybettikten sonra o kadar çok Dr. gezdin ki, sadece şuan gittiğim Dr. gözüme girebildi. Doç.Dr. Bülent Kars. Araştır istersen. Kendisi aynı zamanda da perinatolog...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…