bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Wohoooo bana sutu yok sutum olsada ben emzirsem diyince sartellerim attiydi ne safmisim cok istiyosan bitane dogur deseydim
Ben simdiden esime diyorum annen her mutlu gunumu zehir etti kesin dogumumda da aynisini yapacaktir dedim. Sen kv haddini bildirirsinde ben acaba doguma girmeden ne laf yiyecegimde aglayacagim, dogumdan sonra ne laf sokulacak da aglayacagim bakalim.

Tam 4 kere aradım o hastaneyi bana hep radyoloji uzmanı bakıyor dediler uyuz oldum şimdi. Ne yazık ki suratsiz doktorlar insanın tüm enerjisini emiyor benim ki de öyle çok suratsizdi ama sorunsuz geçti ya ona şükür.

canım teşekkürler bu doktoru duymıuştum sizlerden ama ben bayan doktor istiyorum birde uzak gibi ataşehirdeyim ben napcağımı bilemedim çalışıyorumda telefonlarla habire hastanelerden bilgi almaya çalışıorum :/

NEYSE KÖTÜ ŞEYLERİ KONUŞMAYALIM GERİLMEYELİM NE ALICAZ NE YAPICAZ ONLARA ODAKLANALIM BU AVENTİN BİBERONU İÇİN NE DİYOSUNUZ TRENDYOLDA VAR SUAN İNDİRİMDE GEREK VAR MI SİZCE

NEYSE KÖTÜ ŞEYLERİ KONUŞMAYALIM GERİLMEYELİM NE ALICAZ NE YAPICAZ ONLARA ODAKLANALIM BU AVENTİN BİBERONU İÇİN NE DİYOSUNUZ TRENDYOLDA VAR SUAN İNDİRİMDE GEREK VAR MI SİZCE

bende avent camlardan alcam küçük boylarından kolik oluşumunu engellediği testlerle kanıtlanmış arkadaşımıın bebeğinde kolik var o yüzden korkar oldum :/

Slm cnm burda herkesin ev adresine gore gp ye yonlendiriliyo saglik ocagi gibi bi yer normal sorunlar icin buraya gidiyoruz hamileliktede 3 haftada bir gidiyoruz ebe ilgileniyo bizmle sadece sikayetlerim idrar testim ve bebegimin kalbini dinleyebiliyorum dogum plani fln nasil oluyo bnde bilmiyorum bu sefer gidisimde sorcam .Hamilelik sureci boyun ca iki kere ultrasyona giriyoruz ilk ki 12. Haftada ikincisi 20. Haftada genel kontrol bu haftada yapiliyo cinsiyetide soyluyolar seker yuklemesi yapilmiyo dedigin gibi gerekli görülürse yapiliyo
Tetanoz asisinida tm bilmiyorum 3 une randevum var sorarim cunku bn hayatmda hic olmadim tetanoz okuldayken kacmistim :))
Dogum gerekli gorulmedikce ve ya herhangi bi sorun olmazsa normal sezeryan yapmiyolar kolay kolay bu kadar cnm ha bide eger esin buranin vatandasi ise dogumu burda yapmani tavsiye ederim bebisler direk british vatandasi oluyo

Canim aventi bana onermediler. Aslinda hojyenik ve biberon sonucta ama biberon secerken anne memesinden bebegin kopmamasi icin ters cevirdiginde sutu damlatmayacak emis kuvveti ile sutu cekmesini saglayacak bineron onerdiler bide cogunda gaz yapmayici ozellik var ona dikkat et cnm. Mamajooyu onermisti calisan bana yanlis hatirlamiyorsam bu ozelliklerden oturu aslinda bir.marka daha onermisti ama o biraz pahaliydi acikcasi.
Cok fazla biberon kullanmam anca disari cikarttigimda kullanirim dersen aventte farketmez cnm ama calisiyorum eve geldigimde memeden kesilsinde istemiyorum dersen su akis olayina dikkat et canim

Ayyy işin zor ben bile tırstım senn kv. Çocukları şıpır şupur öpen sıkıştıran tiplere oldum olası gıcık olmuşumdur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…