bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
HERKES AVENT İYİ DİYO ZATEN AVENT SAĞMA ALETİ VE BİBERON BİDE EMZİK ALSAK YETER HERALDE BAŞLANGIÇTA

Canım süt sağma makinesinin modeline karar verip sütün gelmezse doğumdan sonra alsan daha iyi olmaz mı sütün gelirse kullanamazsın. Ben öyle düşündüm modele karar verip o şekilde ben almaya gitmesemde eşime şu model deyip aldırırım diye

Dogru bir karar.kizim birde hic biberon kullanmadi buyuyuncede yepyeni duruyor bizimki.suyu bile bardaktan icmeye basladi 5 aylikken.

yaren92 ve seninki uslu olcak galiba:)))
Ya benimki ne baba dinler ne misafir. Güm güm gelişigüzel allah ne verdiyse yapıştırıyor.

Güç gösterisi he helal paşaya benim ki vuruyor dışarıdan belli ama biri dokunmak istesin hemen köşesine çekiliyor suratsız bi de usg de hep el yüzde ve suratı 5 karış iletişim sevmiyor

Dogru bir karar.kizim birde hic biberon kullanmadi buyuyuncede yepyeni duruyor bizimki.suyu bile bardaktan icmeye basladi 5 aylikken.

Maşallah. İşte bende en azından modele karar vereyim de biri alır gelir ihtiyaç olursa diye. Biberonda 1 tane alayım diyorum kullanmazsa durur o küçük ne olsa

Ya işte bunu bazı insanlara anlatamıyorsun sakınıyor oluyorsun.

HASTANEDE DOĞUMDAN SONRA LAZIM OLMAZ MI?

Bebegin bobreklerini mi goremedi canim. Aglama bunaltma kendini. Peki ne dedi tam olarak doktor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…