bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
HERKES AVENT İYİ DİYO ZATEN AVENT SAĞMA ALETİ VE BİBERON BİDE EMZİK ALSAK YETER HERALDE BAŞLANGIÇTA
Sagma aletine yavas dediler bana masaj yapmasini beklerken digerlerinegore gec sagiyormus.. siz blog yazarlarinin reklam amaci ile yaptiklari paylasimlara cok bakmayin bence sikayet varlara filan da bakin karar vermeden once
Canim cok gecmis olsun ve panikleme lutfen uzulup de bir cozum yolu bulacaklardir bir de bu tip durumlarda lutfen baska bir hastaneye daha gozuk. Garanti olsun iki bibrek icin mi gecerli bu dedigin?

Güç gösterisi he helal paşaya benim ki vuruyor dışarıdan belli ama biri dokunmak istesin hemen köşesine çekiliyor suratsız bi de usg de hep el yüzde ve suratı 5 karış iletişim sevmiyor
Hiç sorma benimki çok zıpır olacak uyuduğu zamanlar çok kısa doğunca böyle olmaz inşallah. Son usg de bile tekmeliyor doktor bunun adını yaramaz afacan falan koyun diyor:)))) ayakta yürürken bulaşık yıkarken bile hareket halinde. Seninki beyfendi olacak galiba annesi. Doğunca sen kravatlı takım bende hip hop çu kıyafeti giydiriyim

2 hafta önce başka bir perinatolog kist var diye çapaya yönlendirdi.çapada bakıldı ben böbreği değil kisti görüyorum ya böbrek yok yada kistten dolayı görülmüyor dedi.
Dur bakalim kuzum sakin ol baska birine daha git olmadi bi baska perinatolog baksin

Canım yazdım kızlara yukarda kafam çok karıştı çok üzüldüm açıkçası

Canım yazdım kızlara yukarda kafam çok karıştı çok üzüldüm açıkçası
Canim kiyamam sana valla ben de okudukca uzuluyorum.boyle seyleri. Bak bana da safrakesesi yok dediler. 1bucuk 2 hafta sonra baska bir doktora gittim o da basta goremedi ama sonradan gordum dedi. Bazan gec gelisebiliyor da bebeklerin bazi organlari sakin hemen caresizlige kapilma uzulme ama baska hastaneye gozuk ve takip ettir duzenli.olarak canim allah nazarlardan saklasin guzel haberlerini bekliyoruz muhakkak nolur uzmemeye calis kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…