bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@Balmey Enfal97 kızlar nerelerdesiniz? Özledik vallahi
Can'ım Çok teşekkür ederim beni merak etmişsin arada girdim baktım ama herkes muhabbette olunca yazmadım birşey işin gerçeği 15 temmuzdan sonra biraz Can'ım sıkkındı.. Burda yazılanları da okuyunca iyice moralim bozuldu.. Ülke olarak zor günlerdi ve kenetlenmemiz gerekirdi ama biz her yerde tartışmayı seçtik sanki.. Şükür şimdi tatildeyiz ailecek alanyada.. Önceleri korktum havuza falan girmem dedim ama şimdi her yere giriyorum su çok iyi geldi ağrılarım azaldı bu arada vajinal bölgedeki Ağrı vajinal varismiş.. Yolculuk biraz zor geçti.. Yarın son günümüz dönüyoruz eve ama müthiş enerji topladık.. Sen nasılsın canım bi sıkıntın yokdeğil mi minik kızın uslu uslu Dursun annesinin Göbüşün de zaten az kaldı 24. Haftaya giriyoruz şükür çok zordur muhakkak yatmak zorunda olmak senin için ama elden bişey gelmiyor hep seneye tatilimizi hayal ettik minnak Bebekle buralarda oluruz diye hayal ettik inşaallah o günler gelir ama bizim oğlanın hala ismi yok... Çok dertliyiz bu konuda..

Kizlarr yavas yavas bebek odasi bakmaya basliycam da sizce neler almaliyim? Neler kullanisli oluyo? Hangi markayi onerirsiniz? Ya da model begenip yaptirayim mi ne dersiniz? Gereksiz bisey almak istemiyorum, 2. cocugu olacaklar daha iyi bilir, ne almali ne almamaliyim?

Cnm bn ikeadan bu besigi almayi düşűnűyorum dolabim olmazsaydi kesin 8 çekmeceli sifoniyeri alirdim sen takim istiyosan bu model gzl fiyatlarida uygun

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-30-17-27-05.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2016-07-30-17-25-15.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2016-07-30-17-26-54.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 70
Oy masallah bebisinee oglusumun arkadaslarini tombis gorunce uzuluorum azcik ;( bizim ki 25+ da 750 gr di haftasiyla uyumlu demisti doktor ama ben siskoo bebiss istiyorummm

Can'ım maşallah senin bebişine benim az büyük inş şeker değildir ben iyi bakmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…