bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm bn ikeadan bu besigi almayi düşűnűyorum dolabim olmazsaydi kesin 8 çekmeceli sifoniyeri alirdim sen takim istiyosan bu model gzl fiyatlarida uygun
Tesekkur ederim canim, besiginde yatar mi acaba bebis, bazilari besigi bosuna aldik diyo, portatif bisey mi almak lazim acaba?

Tesekkur ederim canim, besiginde yatar mi acaba bebis, bazilari besigi bosuna aldik diyo, portatif bisey mi almak lazim acaba?

Canim Ben bebek odasinda uyutmuycam yanimda olsun isterim ilk 6 ay kuzum bunu yatk odama yatak yani yapcam oturma odamada bu tarz bi besigi var eltimn onu kullancam simdilik boyle dusunuyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-30-17-40-26.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
Selam kızlar. Memlekete tatile geldim Muğla ya. Şeker yüklemeyi burada yaptırdım mecbur. 185 çıktı doktora sonucu gösteremedim. Referans aralığı da yazmıyor devlet Hastanesinde yaptırdım diye mi anlamadım. Sizce yüksek mi 185

Kaçlık yaptırdın tatlım? 50 mi 75 mi ?

Kizlar bugun logusa terligi tac vs takim satiliyorya ondan alayim dedim ama terlik numarasi 40.standartmis bana cok buyuk.37 giyiyorum ayakkabiyi.
Aklinizda olsun almak isteyenler benim gibi 37 giyenler bi kere daha dusunsun derim.
Bende suslemeler aldim beyaz yada pembe terlik bulup kendim yapicam.

TaeYang canım nasıl geçti detaylı? Herşey yolunda değil mi ? Ne dedi doktor boy pos
iyiymiş canım çok şükür, her şey yolunda.
bi sıkıntımız yok :)
550 gram olmuş ama babası da düşük ağırlıklı doğmuş, ikimiz de kilolu değiliz zaten genetik olarak bize benzeyecek herhalde.
bir de ilk usg'de 5 gün geriydi zaten sonradan kapadı arayı deyince o zaman ilk ölçüme göre normal değerlerde dedi doktorum.
bi de hareketlerini az hissetmemin sebebi plasentanın ön duvarda olmasıymış, hiç aklıma gelmemişti önde olacağından az hissettiğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…