bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kilosu dusuk degilki canim normal.hareketlerini az hissetmenin sebebini ogrenmis oldun en azindan olsun canim yakida daha da kuvvetlenince o zmn daha cok hissedersin canim.
Saglikla kucagina alirsin insallah oglusunu.

Kilosu dusuk degilki canim normal.hareketlerini az hissetmenin sebebini ogrenmis oldun en azindan olsun canim yakida daha da kuvvetlenince o zmn daha cok hissedersin canim.
Saglikla kucagina alirsin insallah oglusunu.
son adete göre 23 persantilde azcık az ama sorun değil bence babası da 2800 doğmuş normal zamanında ve hala zayıf :)
doktorum da sorun yok dedi zaten, takmıyorum yani :)
sağol canım amin inşallah, hepimiz zamanında sağlıkla alalım kucağımıza

Oyy maşallah canım. Benimde bazen daha büyük görünüyor şuan dönerken yatarken zorluyor bir de kremi sürmeyince gerildiğini hissediyorum
Cok tesekkürler tatlım ayy evet yatakta dönmek iskence sirtüstü zaten yatılmıyo krem de önemli cidden vaselin kakao kullanyrm fakat instagramda bi bayan vardi harika bi karnı vardı 6 aylık hamile dayanamadım sordum palmers kullaniymss ve gül yağı inanılmaz dedi aklınızda bulunsn ben ebebekten alcam bakalım günde 3 sefer sürmekten yoruldm 1 kere de adam gibi nemlensin istyrm ☺

Ohhh be canım, iyi vakit geçirmene, ağrılarının dinmesine çok sevindim. Vajinal varisi ilk kez duydum, Allah şifalar versin.
Evet, ülkenin durumu hepimizi üzdü. Ben hala o korkuyu üstümden atamadım, yolcu uçağı geçse, ya da gürültülü bir araba, yüreğim ağzıma geliyor. İnşallah milletçe kenetlenir, her siyasi görüş, her yaşam şekli ve her inanışla hoşgörü içinde, huzurla yaşayabiliriz.
Biz iyiyiz çok şükür bitanem. Haftaları sayıyoruz. İnşallah hepimiz sağlıkla 40. haftaya ulaşırız.
Oğluşa isim konusunda araştırma yapacak daha çok vakit var, endişelenme. Siz sağlıcakla dönün, burdan da fikirler veririz sana. Artık dönüyor olmanıza çok sevindim. Vallahi özlemiştim. Allah yolunuzu açık etsin bitanem inşallah

Oh oh cok güzel.. Sevindim tatlım herşeyin yolunda olmasına. Cok kilolu olması da iyi değil zaten. Hem bence normal 23+ lara göre. 24 ten sonra ataga geçiyorlar. Evet plesantanın yeri cok önemliymiş hissetmede benimki arkada. O yüzden ben cok erken ve siddetli hissettim:) bu kadar sık hissetmenin va sebebi pleasantanın arkada olması demişti doktorum.

3 yasinda bir oğlum var odasinda 2 ay yattı hep bizim odamizda parkyataktaydı suanda da aramızda nasıl ayrcam blmyrm sadece sunu söyleyebilirim baslangicta park yatak daha mantıklı bir de seyahatlerde yanında götrmen müthis yalnz su var benim düstüğüm duruma düsmek istemezsen oda yapmali ve ayırmalısın biz besiği mothercareden almstk indrmdeydi sifonyeri fln belisten ben memnunum ama dolabı büyük al derim 2. olunca degstrmezsn bir de düz beyaz tavsiyem unisex ve ilerde de kullanablrler bebek telsizini muhakkak almalısın oda yaparsan hali gereksz misal baska sorun olursa cevaplarim ben oğlumda herseyi almstm ama herseyi suan sadece kiyafet alcam 2 de rahat etmek istersen uzuun bi liste yapmalisin

A Askina eskiya renkli ultrason ve cd icin dr arastiriyordun naptin.
Cnm gidecektim bursada fln çok pahalı geldi.fakültede detaylı yapıldı ama renkli gorememstim.kocaelide normal muayeneye gttim doktor verdi 1 tane renkli resmini.orda da gordm ekranda oglumu renkli olarak:)o yüzden gtmedm bursada bi yere.

Ben en çok sırt üstü rahat ediyorum ama sola mahkum lierac kullanıyorum ben güzel nemlendiriyor günde 1 kere bazen sürmeyi unutuyorum o zaman geriliyor. Duştan sonra da ıslakken bebek yağı şuan iyi gidiyor bakalım

30. Haftalardan sonra yuz iyice belirginlesiyot ve verdikleri resimde bebegin nasil olcagi resmen anlasiliyor.oglumun cenesinde gamze var ve o bile belliydi bana cekmis.
Kizimi hamileligim boyunca hic yuzunu goremedim gostermedi bu bebikimde henuz gostermedi kizlar nazli oluyor.
30. Haftalardan sonra gidersen net belli olur yuzu.

Canım ben özelde yaptırdım 50 gr devlet karşılıo para ödemedik. 75 gr 12 tl 100 gr bilmiyorum

Ben burada uygun olan bi özele sordurdum 50gr 32, 75 gr 37 lira demişler benim gittiğim hastane daha pahalı oradan daha cevap alamadım. Çarşamba randevum ona göre burada yaptırıp giderdim. Bir de doktor kontrol ediyor mu bebeği o gün nasıl oluyor

Canım önce normal muayene oluyorsun usg falan.. Sonra kan idrar veriyorsun sonra şeker içiyorsun 2 bardak sonra bekleyip kan veriyorsun. 75 gr da 3 kere bidaha veriyorsun ama benim tansiyon düştü 8 e 4 e 50 gr zor içtim çok midem bulandı zorlandım Allâh sana kolaylık versin.

Ayy inşallah kolay geçer.. Şeker de çıkmasın da tekrar içmesi olmasın.

Tamam cnm zaten yine girmek çok istyrm smdi bile belliydi yuzu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…