bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
gozluksuz olsaydida bakislara bakardim cok tatlisin canim cok hossun sempatik cilgin sohbetli kasim annesi :)))
Canım gözlüklü olsada olmasada belli kızın durumu naif sevecen sempatik hoş because of you :))))
Sende çokk hoş alımlı şiveli cilveli afet bi hatunsun:))))
İkinizde ayrı güzelsiniz sen yakıyorsun o ayrıııı

My moonlight bildiğin İkiz bunlar bizim sıpa da elini kapadı yüzüne yandan cektik zorla :)
Bu da Ateş oğlan :)

anali ogullu massalah size cok tatlisiniz aman nazar degmesin can can

Vayy sende çok güzelsin kız yok bu Kasım anneleri başka güzellik dolu topik maşallah:)))))

ben de turuncuydum eskiden hamilkkte cingene gibi dolasmiim diplerim cikinca diye dogal haline dondurdum saclari valla senin de masallahin var canim

Kızlar hm bebek tulumları kac aya gore aldınız buyuk mu almak gerek içinede bısey giydircez sonucta

valla ben 3-4 aldım kasım sonrasında en iyi o olur gibime geldi. bir tane daha vardı acayip büyük ve uzundu. yani onu alsam yaza denk gelir hatta seneye kışa anca giyerdi. başka da seçenek yoktu. artık az sürede olsa giydirebilirsem ne ala olmadı yapacak bir şey yok ne yapalım ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…