bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Artik biryerlerde karislasirsak taniriz birbirimizi selfie cekerken uyuz bakisimi takinmisim yine ama asagi yukari boyle bisiim iste

Ay ben de gorsel hafiza sifir valla bugun gordugum herkesi yarin canli gorsem hatirlamam cok kotu bi ozellik caanimm topic arkadaslarim var halbuki

Ay ben de gorsel hafiza sifir valla bugun gordugum herkesi yarin canli gorsem hatirlamam cok kotu bi ozellik caanimm topic arkadaslarim var halbuki
Hamilelikte daha da artiyor bi tip seyler benim de isim.hafizam berbattir on kere sorarim bir ismi utanirim.artik sormaya en sonunda
Ben gorursem hatirlarim kesin kendimi de hatirlatirim

Canlar ben de gördüm oğlumu daha doğrusu bize sırtını döndü sinir olduk yüzünü göremedik ters pozisyon duruyor dedi baş yukarda ayaklar aşağıda.. Kilosu 1250 gr olmuş boyunu sormayı unuttum heyecandan işte böyle.. Herşey normal dedi çok şükür rapor istedim malum olaylardan veremiyoruz dedi hatta alanlar sıkıntıya düşer dedi 3 ekimde doğum iznim başlıyor o gün gel dedi.. Bende başka doktorlarda rapor şansımı denicem... İşte böyle Can'lar diğer arkadaşları da okudum şükür güzel haberlerle gelmişler... Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize inşallah.. Bu arada 28+5 göründü ultrasonda...

Canim gozunaydin bebisinin hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzel masallah yavruna. Valla benim de urashaa nin da bebisi ters pozisyonda donerse bizimdir donmezse sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…