bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim gozunaydin bebisinin hayirli saglikli haberlerini almissin ne guzel masallah yavruna. Valla benim de urashaa nin da bebisi ters pozisyonda donerse bizimdir donmezse sezeryan
Evet güzelim okudum seni de eşimle tartışma halindeydim yazamadım.. Maç bitti şükür eline tlf nu aldım bizim veletler ters arkadaşım analarına çekti bilmem hoş benim kurtuluşum yok mecbur bir kez daha deldircez karnımızı ama sizinkiler döner inşaallah daha çok Zaman var dönerler bence

Seninde doner 34-35 kadar donebiliyorlarmis sen daha 28+5

daha bilem güzelmişsin kuzucum masallah. Birde evet daha küçük gösteriyorsun :) ama zaten güzel bi anniş hayal etmiştim yanılmamışım eksik kalmışım

Bellona derim

Maşallah canım kuzuna kocaman olmuş benim bebe de ters canım bakalım hangimizin bebesi dönecek

Silinince geçiyor mu canım kumaşı Nasıl acaba.. tay tüyü leke tutmaz diye okudum ama bilmiyorum
Canım bende ider in takımı var, 4 yıldır kullanıyorum ve beyazlar. Son 6 aydır örtü kullanıyorum çünkü kızım kalemle yazmaya başlamıştı. Buna rağmem hiç leke tutmadı. Sildim de yıkadım da. Ha bir de tay tüyü kumaş canım benimki.

Çok şükür canım gözün aydın kuzun sağlıklıymış bak ne güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…