bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Silinince geçiyor mu canım kumaşı Nasıl acaba.. tay tüyü leke tutmaz diye okudum ama bilmiyorum

Tay tuyu bnmki gecn koltulari sildim hic yorulmadim hic kumas suyu cekmiyo su kapima bakinca su kirliydi (kocam yemek isiyle ugrastigi icin )ve cabuk kurudu tepizligini pek sevdim visne gibi lekeler dokulunce peceteyle hafifce ustunden al sonra islak bezle sil mis bn vanish hali icn olani koydum biraz suya mis gi bi kirleri aldi islk medille bile godiyo leke

Ya bu iderden abimler de berjer aldılar yani fiyat kalite performansı süper bi marka o ya ama heryerde yok maalesef bulsam ben de alacaktım :/

Aynen evimde iki yaramaz pasa var once islak mendille cabucak silerim sonra vanish silerim mis gibi oluyor :))

Çok yardımcı oldun Can'ım sağol

Maşallah canım kuzuna kocaman olmuş benim bebe de ters canım bakalım hangimizin bebesi dönecek

Cümbür cemaat ters bizim bebikler :/ Enfal97 canım maşallah paşaana :) mutlu haberleri senle kapattık bugün.

Yalnız bugün doktor randevusu olan tüm bebitolar baş yukarı duruyo :) dönülmez aksamın ufkunda olmasalarda dönseler. İnat etmeseler bari.. Dik başlı haytalar.

Valla süpermiş o Zaman sağol canım

Maşallah senin bebişde iyi kilosu. Bugün hep güzel haber aldık canım:)))

Bnm doktor bana bebek dönmus dedi ama 5 dakka baktığı için emin değilim. Donmuş mu baskı oluyor dedim evet donmus dedi.ayın 19unda yeni doktoruma gidicem öğrenicem insallah.bnm zaten sezeryan olacak dönmese de olurdu hrhlde:)

Canım marka bilmem de tay tüyü kumaş iyi oluyor ne renk olursa olsun leke hemen çıkıyor. Kumaşa odaklan sen. Kadife alma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…