bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ah Can'ım benim o günler geride kaldı hayatımız tamamıyla değişti gazeteler keyifler hayal oldu alışmalıyız bu gerçeğe :)

:) sanırım evet. ben başlayamadan o keyife çocukla bulacağım kendimi. tam evde yim derken bu seferde yoğunluktan fırsat bulamayacağım.

Denizin kiyafetlerini etiketlerini kestim beyazli renkli ayirdim beyazli olanlar yikaniyo suan dedim yikansinlar bayramda agir agir utuler cantasina koyarim
Kolay gelsin canım. Bende kızımdan kalan unisex kıyafetleri ayırdım dün ama erken daha diye yıkamadım. Ben de yıkamaya başlasam mı acep??

Özelden isimlrmzi yazalm birbrmze.Temmuz annelrnde öyle yapmstk.
Göbek fıtığı varmış galiba.genel cerrahiye yonlendrdi.şimdide onu bekleyrm.nst de hafif sancı çıkmış

evet fıtık olayını hatırlıyorum da sancıyı bilmiyordum ayy inş bebiş gelmiyordur. inş sorun çıkmaz canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

evet özelden yazabiliriz aslında. en mantıklısı o.

titreşimsiz olandan mı aldın canım?
yani şu anda hala indirimdekinden mi?

Evet tatlım bi alt modeli olan alt degiştirmesi var ama ana kucagı yok. İkisini de incelemiştim onun kumaşı cok daha kaliteli gelmişti:) ana kucagını düşünmüştüm (ben zaten titreşime alışsın istemiyorum umarım istemez) yetkili bana ayrı alabilirsin istersen demişti baktım nette var uygun fiyatlı ana kucagı aldım cıktım :)

evet fıtık olayını hatırlıyorum da sancıyı bilmiyordum ayy inş bebiş gelmiyordur. inş sorun çıkmaz canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

evet özelden yazabiliriz aslında. en mantıklısı o.
OZelden toplu msj varsa katılmak isteyenler toplu msjla isimlerini söyler . Tek tek msj zor olur sanki

güle güle kullansın doğduğunda bebişin :)
çok kararsızım ben de şu anda
yavaş yavaş alsam artık iyi olacak.
daha iç yatağı da var :)

ona da netten bakmıştım, tipi hoşuma gitmişti ama denemedim canım.
gidip deneyeceğim bir gün inşallah :)

OZelden toplu msj varsa katılmak isteyenler toplu msjla isimlerini söyler . Tek tek msj zor olur sanki

Bence napalım biliomusunuz face te bi kasım minnoşları grubu acalım gizli katılmak isteyen grubu acana burdan ismini msj atsın gruba ekleyelim :) en kolayı o olur tektek birbirimizi eklemek zor olur isteyen gruptan birbirini ekler zati :)

Öylede olur canim grubu açmak isteyen gönüllü biri var mı

bence de katılıyorum çok mantıklı. ben bu forum işinden bek anlamıyorum. o aday sen mi olsan acaba?

Ne zamandır istediğim takip edemiyorum burda

arkadaslar bebek askilari aldinizmi bazi kiyafetleri ben askisiyla aldim ama yeterli gelmiyo dun annemle kayinvalidem aldiklarini getirdiler baya bi askiya ihtiyacim var koctasta falan olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…