bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tam çatlak bu kız yaaa yakınımda olsan keşke

sorma valla akşam dedim kocama hamileyim ben sağım solum belli mi olur dedi delirdinmi sen mırmır? ahahah dedim yok valla delirmedim. dedi o ne biçim laf öyle. sanırım artık oda 2 ayın bir an önce bitmesini istiyor :)

Günaydın kizlarrrrr nasilsinizz ?
Valla bana gece tuvalete kalkmaktan gına geldi nolcakkk boyleeeee bide Ateş basması var tabi geçsin biran önce bu günler

Günaydın kizlarrrrr nasilsinizz ?
Valla bana gece tuvalete kalkmaktan gına geldi nolcakkk boyleeeee bide Ateş basması var tabi geçsin biran önce bu günler

üff o çişe kalkma meselesinden bana da gına geldi valla. uykuda bölük pörçük oluyor. bende artık izine ayrılmak istiyorum valla ya. en azından evde wc den çıkmam. demin şirkette zor yetiştim valla.

üff o çişe kalkma meselesinden bana da gına geldi valla. uykuda bölük pörçük oluyor. bende artık izine ayrılmak istiyorum valla ya. en azından evde wc den çıkmam. demin şirkette zor yetiştim valla.
Ya sanırsın saatlerdi hiç gitmiyorum öyle bi sıkıştırıyor ki bak aynı bu fotoda ki gibiyiz

Günaydın kızlar. Çok üzgünüm. kaşıntım çok fazlaydı kollarım bacaklarım göğsüm karnım kaşınıyodu internetten baktım gebelik kolestazı diye bi şey gördüm gittim kan verdim ve karaciğer değerlerim bazıları yüksek bazıları düşük sonuçlarımı göstermedim ama koşarak kadın doğuma gitmek istiyorum

hanımlar aranızda 3 tekerli bebek arabası kullanan var mı? nasıl kullanışlı mı?
bir de park yatak mı mobilya beşik mi karar veremedim?
aslında park yatak alacaktım ama kafam karıştı, almak istediğim model de indirimdeydi ne güzel, bitmiş indirimi pff. 200 lira filan fark var.

bugün ki konumuz faceden ekleşmeler artık kimse göremedim, kaçırdım diyemeyecek :) annelerimizin hepsi uyansın atağa geçeceğiz.

Beni de face de ekleyin kızlar nasıl birbirimzi bulcksak etiketlyn.hastanedym hâlâ bayramustu acayip kalabalık

Gecmis olsun rabbim sifa versin insallah ilac filan yardimcin olur canim

ben hala park yataktan yanayım. joienin ki hoşuma gidiyor gri renk. 3 teket olayı ile ilgilide sanırım yanlış olmasın denge sorunu olabiliyormuş diye hatırlıyorum. forumlardan araştırmak lazım. ör bir model yazıp.

Benım mıdem cok yanıyooo ekşiyooo
geçmiş olsun, sabah kalktığımdan beri bende de var

Kizlar gunaydin guzel bir gun olsun insallah
günaydııın :)
joienin şu modelini beğenmiştim.

659 lira mıydı neydi, kampanyası bitmiş, 800 lira olmuş. alacaktım ne güzel de, kafam karıştı sonra, çocuğu indirip kaldırmak zor oluyor, yatmıyor içinde filan dediler pff. alsa mıydım acaba?
oda yapmak istemiyorum. belki kendi yanıma tek beşik alırım bilemedim.

3 tekerli maxi cosi'nin modelini beğendim ama pek 3 tekerli kullanan yok, bagaja atmak sıkıntı olabilir sanırsam.
travel sistem istiyorum ama pahalılar da baya.

Beni de face de ekleyin kızlar nasıl birbirimzi bulcksak etiketlyn.hastanedym hâlâ bayramustu acayip kalabalık

daha nasıl olacak karar vermedik canım. tam takım olalım bir konuşacağız yine. haberin olur mutlaka. dikkat et kendine oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…