- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #46.501
geçmiş olsun, sabah kalktığımdan beri bende de var
günaydııın :)
joienin şu modelini beğenmiştim.
659 lira mıydı neydi, kampanyası bitmiş, 800 lira olmuş. alacaktım ne güzel de, kafam karıştı sonra, çocuğu indirip kaldırmak zor oluyor, yatmıyor içinde filan dediler pff. alsa mıydım acaba?
oda yapmak istemiyorum. belki kendi yanıma tek beşik alırım bilemedim.
3 tekerli maxi cosi'nin modelini beğendim ama pek 3 tekerli kullanan yok, bagaja atmak sıkıntı olabilir sanırsam.
travel sistem istiyorum ama pahalılar da baya.
evet rubycim, ebebek'in sitesinden baktım o hala indirimde.evet bir de bunun bir alt modeli var. o daha uygundu. alt değiştirme yeri çok hoşuma gitmişti benimde.
Günaydın kızlar. Çok üzgünüm. kaşıntım çok fazlaydı kollarım bacaklarım göğsüm karnım kaşınıyodu internetten baktım gebelik kolestazı diye bi şey gördüm gittim kan verdim ve karaciğer değerlerim bazıları yüksek bazıları düşük sonuçlarımı göstermedim ama koşarak kadın doğuma gitmek istiyorum
evet rubycim, ebebek'in sitesinden baktım o hala indirimde.
tek farkı bunda ana kucağı var, onda yok. bi de bu titreşiyor.
çok gerek var mı ki?
o da 500 lira. 300 lira fark için değer mi acaba?
hımm ben pusete takılan haricinde ana kucağı düşünmüyorum.valla bence pek gerek yok gibi geldi bana. biz zaten ana kucağı alacağımız için bundaki ana kucağı benim için gereksiz olacak. titretmeye gelince belki çocuk hiç istemeyecek ne bileyim bilmiyorzki huylarını suylarını. bence diğeri de çok hoş ve kaliteli kullanışlı. onu forumlardan araştırabiliriz. ben başta chicconunkini çok beğenmiştim ama inanılmaz ufak geldi bana vazgeçtim.
bunun da görünüşü şekermiş, markayı hiç duymadım ama :)
bir de bunu görmüştüm. çok kaliteli değil gibi ama şık duruyor. üstünde cibinliği falanda var, sineklerde yimez bebişleri. :) bu da 419.00TL. baby plus mış.
bunun da görünüşü şekermiş, markayı hiç duymadım ama :)
ben de travel sistemlerden istiyorum, markasına karar vermedim ama.evet çok şeker duruyor. ben dün ebebek te de baktım. bence öyle çok deli paralar vermeye hiç gerek yok. ileride büyüdüklerinde güzel güzel yaparız odalarını. yeterki onlar için rahat olsun şimdilik önemli olan o tabi. hem bununda alt değiştirme yeri var. o sallananlara bende bayılıyorum ama ben travel sistem bebek arabası alacağım için puset içinde o sebeple gerek duymam herhalde.
çok tatlıymış ya :)
evet rubycim, ebebek'in sitesinden baktım o hala indirimde.
tek farkı bunda ana kucağı var, onda yok. bi de bu titreşiyor.
çok gerek var mı ki?
o da 500 lira. 300 lira fark için değer mi acaba?
titreşimsiz olandan mı aldın canım?Ben o modeli almıştım indirimden. Kardeşim bizde kaldı 10 gün ufak bebişi var kurduk yatırdık cok rahat ettik. Titresim özelliğini bilmiyorum ama benzer anakucagını 100 tl ye alabiliyosun zaten aradaki fark büyük. Birde digerinin kuması da görünüsü de buna göre daha estetik gelmişti bana :)
daha nasıl olacak karar vermedik canım. tam takım olalım bir konuşacağız yine. haberin olur mutlaka. dikkat et kendine oralarda.
Benimde göbeğim be etrafı çok acıyor bi kaç hamilelik geçirmiş kişiye sordum büyüdüğü için açılıyor o yüzden acıyor dedi önemli bişey yoktur bence içini ferah tut.Günaydın kisslar.nasilsnz.
Dün giremedm hep yattım.İnşallah herşey yolundadır.
Doktora gitcm şimdi.dün göbek deligimi sordum doktoruma.fıtık olabilr.ayakta kalmamaya çalış.ağrı varsa gelmen lazım dedi.Hem ağrı Hem acı var.bayram da gircek araya gideyim dedim.nst ye baglanman lazım dedi.
Gerçi dün dinlendm Die mi bilmiyrm acı azaldı.Yine de gideyim daha 2 hafta var kontrole ona göre hareket ederim.
İnşallah güzel geçer kızlar dua edin.
Fıtık varsa da normal doğumu falan etkiler mi korkuorm.Çünkü baskida göbek deligim cikio.dua edin jnsallah hayrlsi olsn
Ayyy sorma hiç sorma tuvaletten gelemiyorum sabaha kadar 10dk da 1günaydın kızlar işlerden kafamı kaldıramadım ancak yazabildim uykusuz bir geceden sonra ne ii geldi ama çalışmak(
benim bıdık dün gece hiç uyutmadı beni bir hareketler kasıklarıma ağrı girdi resmen hareketten tabi birde çişe gitmekten öldüm yaa ben bu ara sürekli wc deyim herkesmi böyle artık wc yle bütünleştik :)
Ah Can'ım benim o günler geride kaldı hayatımız tamamıyla değişti gazeteler keyifler hayal oldu alışmalıyız bu gerçeğe :)günaydın pambıklar. sabah şarj bitince alarm çalmadı az daha geç kalıyorduk. neyse ki bünye alışmış 6:30 uyanmalarına motor olarak kendim tarafımdan uyandırıldım. valla yoruldum artık herşeyi koştur koştur yapmaktanne zaman şöyle keyif ile aheste aheste kahvaltımı yapıp gazetemi kitabımı okuyacağım ben? ağlamak istiyorum cidden :) nasılsınız bugün bakalım? bugün nerelerimiz ağrıyacak, bakalım bugün bizi hangi sürprizler bekliyor
ben de travel sistemlerden istiyorum, markasına karar vermedim ama.
gidip bakıp hangisi daha rahatsa ondan alırım diyorum.
indirim filan olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?