bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

evet bir de bunun bir alt modeli var. o daha uygundu. alt değiştirme yeri çok hoşuma gitmişti benimde.

evet bir de bunun bir alt modeli var. o daha uygundu. alt değiştirme yeri çok hoşuma gitmişti benimde.
evet rubycim, ebebek'in sitesinden baktım o hala indirimde.
tek farkı bunda ana kucağı var, onda yok. bi de bu titreşiyor.
çok gerek var mı ki?
o da 500 lira. 300 lira fark için değer mi acaba?

çok geçmiş olsun. gebelik kolestazını hiç bilmiyorum ama sen yazınca internetten biraz araştırdım. doktorun mutlaka bir yol gösterecektir. tek riski bebeği riske atmamak için erken doğuma alabiliyorlarmış. inş sandığın gibi değildir. bizi de bilgilendir.

çok gerek var mı ki?

valla bence pek gerek yok gibi geldi bana. biz zaten ana kucağı alacağımız için bundaki ana kucağı benim için gereksiz olacak. titretmeye gelince belki çocuk hiç istemeyecek ne bileyim bilmiyorzki huylarını suylarını. bence diğeri de çok hoş ve kaliteli kullanışlı. onu forumlardan araştırabiliriz. ben başta chicconunkini çok beğenmiştim ama inanılmaz ufak geldi bana vazgeçtim.

bir de bunu görmüştüm. çok kaliteli değil gibi ama şık duruyor. üstünde cibinliği falanda var, sineklerde yimez bebişleri. :) bu da 419.00TL. baby plus mış. TaeYang

hımm ben pusete takılan haricinde ana kucağı düşünmüyorum.
hani şu bazen evlerde oluyor, sallanan modeller filan onlardan almayı düşünmüyorum şimdilik.
tabi sen alacaksan senin için gerek yokmuş, haklısın.
bunun da iç yatağı 65x95, diğerlerinden biraz daha küçük gibi.
ayh bilemedim

bunun da görünüşü şekermiş, markayı hiç duymadım ama :)

evet çok şeker duruyor. ben dün ebebek te de baktım. bence öyle çok deli paralar vermeye hiç gerek yok. ileride büyüdüklerinde güzel güzel yaparız odalarını. yeterki onlar için rahat olsun şimdilik önemli olan o tabi. hem bununda alt değiştirme yeri var. o sallananlara bende bayılıyorum ama ben travel sistem bebek arabası alacağım için puset içinde o sebeple gerek duymam herhalde.

ben de travel sistemlerden istiyorum, markasına karar vermedim ama.
gidip bakıp hangisi daha rahatsa ondan alırım diyorum.
indirim filan olur inşallah :)

çok gerek var mı ki?

Ben o modeli almıştım indirimden. Kardeşim bizde kaldı 10 gün ufak bebişi var kurduk yatırdık cok rahat ettik. Titresim özelliğini bilmiyorum ama benzer anakucagını 100 tl ye alabiliyosun zaten aradaki fark büyük. Birde digerinin kuması da görünüsü de buna göre daha estetik gelmişti bana :)

titreşimsiz olandan mı aldın canım?
yani şu anda hala indirimdekinden mi?

günaydın kızlar işlerden kafamı kaldıramadım ancak yazabildim uykusuz bir geceden sonra ne ii geldi ama çalışmak (
benim bıdık dün gece hiç uyutmadı beni bir hareketler kasıklarıma ağrı girdi resmen hareketten tabi birde çişe gitmekten öldüm yaa ben bu ara sürekli wc deyim herkesmi böyle artık wc yle bütünleştik :)

daha nasıl olacak karar vermedik canım. tam takım olalım bir konuşacağız yine. haberin olur mutlaka. dikkat et kendine oralarda.

Özelden isimlrmzi yazalm birbrmze.Temmuz annelrnde öyle yapmstk.
Göbek fıtığı varmış galiba.genel cerrahiye yonlendrdi.şimdide onu bekleyrm.nst de hafif sancı çıkmış

Benimde göbeğim be etrafı çok acıyor bi kaç hamilelik geçirmiş kişiye sordum büyüdüğü için açılıyor o yüzden acıyor dedi önemli bişey yoktur bence içini ferah tut.

Denizin kiyafetlerini etiketlerini kestim beyazli renkli ayirdim beyazli olanlar yikaniyo suan dedim yikansinlar bayramda agir agir utuler cantasina koyarim

Ayyy sorma hiç sorma tuvaletten gelemiyorum sabaha kadar 10dk da 1

Ah Can'ım benim o günler geride kaldı hayatımız tamamıyla değişti gazeteler keyifler hayal oldu alışmalıyız bu gerçeğe :)

ben de travel sistemlerden istiyorum, markasına karar vermedim ama.
gidip bakıp hangisi daha rahatsa ondan alırım diyorum.
indirim filan olur inşallah :)

sana tek önerim chicco liteway travel plus 2 olur. biz onun 2015 modelilini başta beğenmiştik şimdi ebebekte 999TL yani aynı fiyata 2016 modeli çıkmış. sürüşü ölçüsü ve haifliği mükemmel geldi bana. ben grili siyahlı olanına bayıldım. valla ebebekte sür sür bir hal oldum dün bir ona bakmanı öneririm, ben en çok kullanıcı yorumlarını çok beğenmiştim. ayrıca hem puset hem baston özelliği beni çok cezbediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…