- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.821
Kızlar ne var ne yok yıne bır bayram ve yıne gergınlık nereye gıtcez kım gelecek bıze vs..bız bıze olalım dıyen yok..bır de bayram sonrası 2 hafta rapor almam lazım verırler mı kı stres bastı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öğrenmek gerekiyor kuzum aslında çok basitte bende annemden aliyorum gittikçe hiç halim yok yapcak halim olsada menemen yapsam fasulye filan koysam kisa ne iyi olurdu nerdeeeBenim kv de rahatsız seneye yapmaz artık. Annemlerin ki de uğraş öyle az bahçe yapıp. Sanırsam bende alışsam bu işlere iyi olacak. Onlar yapıyor diye fazla üzerinde durmadım hiç. Gerçi 2 senedir yalnızım öncesinde kv ile oturuyordum o yüzden hiç iş başa kalmadı.
Seninde korktuğun başına geldi be kuzuevet o arkadasın yuzunden hep zamanında sıl demıstım onu ne dıye faceye koyarsın sıkayet ettım kapanır ınsallah hesabı
Aynen Canım yaSeninde korktuğun başına geldi be kuzu![]()
Sorma canım diğer bi ihtimal de babamın kv ile annemin ortasına oturması :)) bazen diyorum ki demek ki benim kıymetim ederim bu kadar yoksa eşim bu kadarını düşünürdü.. İnsan ne hakediyosa onu yaşıyo sonuçta.. Aslında eşim herşeyin önüne koyar beni daha şimdiden oğlunu hatta ama ya ben çok yumuşak yüzlüyüm ya kıymetsizim bilemedim canım.. Ama gerçekten çok moralim bozukHamile hamile bi de arkaya mi oturtcaklarrr, valla gelir doverim hepinizi![]()
Topicin en pasakli kullanicisi benim. Temizlige gelen kadin memlekete gitti, ben de elimi biseye surmedim. Pazar gunu esimle paspas yapariz yeter. Zaten hic akrabamiz yok ist.da gidip gelecek. Ailemin yanina da gitmiyoruz yol yoruyor artik diye. Bayramda istanbulu hep ovuyorlardi. Acicik da biz tadini cikaralim dedik, gitmedigimiz yerlere gideriz dedik. Bir kac arkadasla da ziyaret yapariz ohh missHerkes bayram temizligine kaptirmis kendini her yer bos
Ohhh valla bende esimi tek yolluyorum ailelere. Ben evde takilicam ohh miss.Topicin en pasakli kullanicisi benim. Temizlige gelen kadin memlekete gitti, ben de elimi biseye surmedim. Pazar gunu esimle paspas yapariz yeter. Zaten hic akrabamiz yok ist.da gidip gelecek. Ailemin yanina da gitmiyoruz yol yoruyor artik diye. Bayramda istanbulu hep ovuyorlardi. Acicik da biz tadini cikaralim dedik, gitmedigimiz yerlere gideriz dedik. Bir kac arkadasla da ziyaret yapariz ohh miss![]()
Evet öğrenmek gerekiyor kuzum aslında çok basitte bende annemden aliyorum gittikçe hiç halim yok yapcak halim olsada menemen yapsam fasulye filan koysam kisa ne iyi olurdu nerdeee
Dur bakalım cnm inşallah bsy çıkar da gelemez:) ne bileyim yaa inşallah güzel geçer tatilin biraz stres atarsinhaaay ağzını sevsinler ayşemmm aynen dimi bu kadının evinde o gün toplam 4 kurban kesilicek kendi nerde fink atıyo tövbeeee!! bizim kurbanları eşimin tanıdıkları kesmiyo olsa biz de kalıcaktık evde mecbur mesela.. yok ya herşeyi geçtim yani de ki bu kızın anne babası var benim ne işim var tek başıma.. aayyyyyyy bu kocasını da alıp gelmesinay büyük konuşmıyım vallahi gitmem rezalet çıkarırım zaten arabaya sığmayız tuttuğumuz evdeki yatak sayısı da yeterli gelmez ki!! gerçi diyorum ya bunlar 11 kişi bi arabaya doluşup 9 sa yol gidebildikleri için herşeyi bekliyorum bunlardan offfffffffff
Hemen bitiyor kuzum hemen bende anlamıyorum hangi ara bitiyorebebekte bazı ürünlerin bedenlerinde asorti yazıyor, o ne ola ki öyletulumların bitmiş bedenleri öğlenden akşamaaa
![]()
Gobegim yine bi garip saga yigili vaziyette
Bence sagdan gitsin sag bobregimin hasatini cikardiBenimki de sağı çok seviyor![]()
Bilmiyorum canım ne diyim ki hayırlısı :/Dur bakalım cnm inşallah bsy çıkar da gelemez:) ne bileyim yaa inşallah güzel geçer tatilin biraz stres atarsin
Sahi kız o ne demek ya bak ben de onu merak ettim dün geceebebekte bazı ürünlerin bedenlerinde asorti yazıyor, o ne ola ki öyletulumların bitmiş bedenleri öğlenden akşamaaa
![]()