- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.841
Asorti hangi bedene mukabil acep?Hemen bitiyor kuzum hemen bende anlamıyorum hangi ara bitiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asorti hangi bedene mukabil acep?Hemen bitiyor kuzum hemen bende anlamıyorum hangi ara bitiyor
Kız ben de inandıramadım WhatsApp a nerdeyse hiç yazmadığıma :))) Anaaamnm bu eski Aydedem yeniKuzu valla hiçbir yere yazmıyorum. Whatsupp u zaten takip edemedigim için hiç yeltenmiyorum. Sadece burayı okuyabiliyorum güç bulursam. Hiçbişi yaptıgım yok iki gündür yeminle bak.
birbirine uygun birbirini tutan renk ve yapıda olan. Yazıyor nette o herhalde ne biliyimAsorti hangi bedene mukabil acep?
Kız ben de inandıramadım WhatsApp a nerdeyse hiç yazmadığıma :))) Anaaamnm bu eski Aydedem yeniMy moonlight çok fena bacııımm :)))
Ekledim sizi cnmAsorti hangi bedene mukabil acep?
Gönülüüüümmm sevgi kelebeeeemmMy moonlight ben sahidim yazmiyordu.o cikti whatsapp dan ardindan da bende ciktim.
Canım hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını inşallah gereken herşeyi yapacaklar zaten bebeğin için senin için...Kızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...
29 + haftami canim 1300 normal gibi ama yinede muz kasar sut yogurt yesilmercimekli bulgur pilavi yaninda bol yesillikli salata gunluk iki yumurta hasla sabahlari yesilikle beraber tuket mangalda et tavuk balik tuket oyle her gun degil haftada birini tuketmen yeterli bende 30+4 de ikizler 1680 ve 1660 geldi bana kucuk gibi geldi ama doktor gelisimleri cok iyi dedi rabbim saglikla nasip etsin insallahKizlar bu gun kontrole gittim.bebisim 1300 gr olmus.az degil mi sizce.bana birz zayif geldide.ne kaldi ki doguma.alir mi acaba![]()
Kızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...
Canım hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını inşallah gereken herşeyi yapacaklar bebegin icin ugrasiyorlar uzulme insallah temiz cikacak ve yarin evde olucaksinizKızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...
Canım ultrason o kadar hatalı ölçebiliyo ki bazen zaten usg çıktısında bile yazıyo ya +/- x gr diye bak bakalım seninkinde kaç yazıyo o değerKizlar bu gun kontrole gittim.bebisim 1300 gr olmus.az degil mi sizce.bana birz zayif geldide.ne kaldi ki doguma.alir mi acaba![]()
Dün annem sormuş karaciğerine bakmışlar demiş kadın doğumcuda neden başka hastaneye götürdünüz kaşıntı önemli demiş buraya gelsin demiş bugün geldim kan aldılar yatış verdiler. Daha bu sabah başka bi hastanenin gastroenteroloji bölümü 2 değerde hafif yükselme var ama tehlike yok 2 haftada bir kan ver demiştiCok gecmis olsun canim. Moralini yuksek tut. Tedbir aliyolar herhalde. Muayeneye gittiginde mi aldilar, hayirdir?
Geçmiş olsun kuzum inş tez zamanda iyi olursunKızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...
Kızlar beni bugün hastaneye yatırdılar 24 saat idrar toplıycaklarmış idrarımı hep aynı kaba yapıyorum yarın akşama kadar. Ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın bi tane daha yapacaklarmış. Yarın sabah kan alacaklar ve safra asitine bakacaklarmış.bu işlemleri yapmak için yatırdıklarını söylediler.Belki yarın gece çıkarım belki kalırım daha belli değil...
O durum.bende de var canimDeniz artik beni uyutmuyo gece nereye donsem ordan vuruyo aceba eziyomuyum diye tedirgin oluyorum