bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
çok teşekkür ederim. azıcık gelmekte acele ediyor gibi, nst de sancılar görünüyor. inşallah zamanı gelince kulağımıza alırız.
7 kasim normal dgm tarihimi sezeryan tarihimi.
Bende 2 cocugumj erkn dogurdum bakalim bu supriz yumurtam ne zamn gelecek.
Sancilarin kac cikiyor nst de cokmu

kzlar ya adet sancısı gbı agrım var sabahtan berı bu ıkıncı agrı vede ayıptr solemesı lop lop akıntım var sızce normal mı korkuyorum endışelıyım
Akintin cok galiba normal degil gibi o sanki ama dr daha iyi bilir canim.istersen bi doktora gozuk en azindan endiselenmezsin.

Hanımlar Ateş ölçerle Bebek telsizi aldınızmı hangi markayı tavsıye edersiniz aldıysanız?

Ben de almadim. Yeni baslik acmistik 2016 kasim bebisleri cicileri gibi bisi, orda mi sorustursak :)

Evet canim, sayenizde ben de yasayi buldum baktim. Cikti alip yanimda tasiyacagim, gerekirse doktoruma gosterecegim.

Benim ilk cocugumdan var.telsiz kraftin.ates olcer braun kulaktan olcenlerden ama alindan olcen ates olcer almani tavsiye ederim.medifine alindan ates olcer denedim dogru olcum yapiyordu.
m

Ciciler grubuna da yazaalim :)

Kızlarr bugün çok sinirliym burnum tıkalı bebek için deniz suyu sprey almstm sıktım ama geçmiyor nefes alamiyorm göğsümun altındaki ağrı geçmiyor. Eşime sinirleniyrm her şeye sonra alirz snra bakarz artik halim kalmadı bir an önce eksiklerin tamamlanması lazm offf çok sinirliyimm

merhaba kızlar.....
herkes iyidir umarim....
artık çok az kaldı... heyecan korkuhepsi birarada.. Bu arada epidural olayina bi yorumda ben yapıyım ablam doğum yaparken tercih etti...kullanılan ignenin kalın olmaması gerekiyormuş ve en az 12 saat sonra ayağa kalkilmaliymis..uyuşukluk gecince hemen ayağa kalkmak ta sakincaliymis. doktoru öyle söylemişti ve tabiki sonrasında kahve... hic bi problem yaşamadı...
bide bişey sorucam düzenli nst kontrolü yapilan varmi 36 da bakicam dedi doktorum..

Bende epiduralle doğum yapmak istiyorum inş şansım yaver gider doktor 4 cm açıklığın olursa o zaman yapılıyor dedi

7 kasim normal dgm tarihimi sezeryan tarihimi.
Bende 2 cocugumj erkn dogurdum bakalim bu supriz yumurtam ne zamn gelecek.
Sancilarin kac cikiyor nst de cokmu
7 kasım normal doğum tarihi. Salı günü ağrım oldu, nst de 80-90 lara çıktı. serum aldım, ilaç falan derken cuma 20-30 civarına düştü. doğum öncesi raporumu aldım, dinlenicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…