bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya Can'ım. Ben yardımcı olayım sana ..Bebek mağazası olarak büyük bir e Bebek var sevgi hastanesine yakın yaylada avm arkasıda kendi Başına bir mağaza ..yaylada avm içinde kanz var ama küçük işe yaramaz LCW var ama çarşıda ki daha çok çeşit getiriyor..avm içinde başka Bebek'le ilgili birşey yok çarşıda var ..büyük bir civil mağazası var toplu taşıma diyorlar araçların hareket noktası merkezde Oray'a yakın cadde üzerinde ..

Sağ ol cnm teşekkür ederm sana da soracaktım ama uzun zamndir girmiyorum sanki görünce burda sorarm demstm.bandrmada bi pamidor var orda da hc bsy yok.e bebek internette gordm çarşıda da civil giderz o zmn.cnm bu sevgi hastanesi de Yayladaya yakın mi

çalişan annısler yenı yasa çkmis dogum snrasi ucretli izin bttktn snra 2 ay kadar yarim gun çalisabilcez benım gbi ucretsiz izne ckamyck olanlar icn sahane :)

Bende seni onercektim A Askina eskiya ya.
Yaylada da e bebek arka tarafindami kaliyor.
Ayse yaylada sevgi arabayla 3 dk uzakliktadir en fazla cok yakin.ama yuruyerek gidilirmi bilemedim sıcakta zor olur herhalde.

Yakın Can'ım yaylada terminalden gelirken yanı Bandırma dan gelirken solda cadde üzerinde ..sevgi hastaneside sağda ama içeride ..az yürüme payı var ama hamile hamile yürüme taksi götürür

Bende seni onercektim A Askina eskiya ya.
Yaylada da e bebek arka tarafindami kaliyor.
Ayse yaylada sevgi arabayla 3 dk uzakliktadir en fazla cok yakin.ama yuruyerek gidilirmi bilemedim sıcakta zor olur herhalde.
Yaylada nın içinde ki e Bebek kapandı Can'ım arkada otoparkın ilerisinde ayrı bina yaptılar büyüklüğü idare eder kendi başına bir bina oldu..bencede hamile haliyle yürümese iyi olur ...yürünür ama zor olur

Aynen cnm gerçekten zor oluo.çoğu zaman unutuyrm samimiyetlrne inaniyrm kullaniliyrm ama hissettigm anda eşime konusuyrm yani.hiiic acimiicksn ama şuan birebir yasiorm o gerçek yüzleri.Yarın bi gitsinler konuscam yani eşime

Bi de dediğin gibi yabancı biri olsa sil gitsin hayatindn çıkar yani.ama eşinin ailesi olunca Bugün kızsa da yarın barısck.kussen kendi evinde de huzursuz olcaksn.bi laf söylesen herkesin dediği unutulur seninki unutulmaz.ondan sabrediosn idare ediosn.Hem kendini hem eşini kullandrmamya calisiosn.

Şuan o kadar doluyum ki anlatamam.eşim yine onlara inandı kesenin ağzını açtı.artık bıktım.eşime de dedim sen inanmya dvm et.Allah göstersin gerçekleri.bıktım artık ne diyim

Son düzenleme:
Kizlar, yarin ogleden sonra bizim de muyenemiz var, rapor alicaz ve nst ye giricez. Biraz heyecanliyim. Sabah da aile hek.de ac karna tahlil yaptiricam.
Herkese bol uykulu, bol dinlenmeli rahat bir gece diliyorum.
Cocugu okula gidenlerin ve ogretmenlerimize de hayirli ve ugurlu olsun. Bizim unv de yarin aciliyor. Ben de asistanim. Neyse ki ztn izne cikcam diye ders vermediler bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…