bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Az kalmış kuzum hallet tabii kendini yormadan bende dolap gelince halledicem herhalde 1 , 2 haftayı bulur

Benim herif napsin sabah kalkti hastaneye gittik. Geldik pazara gitti. Geldi arkadaslar kahvaltiya geldi kahvalti hazirla topla yapti. Evi supurdu. Simdide aksama misafir var yemek yapiyor yazikkkkk.

Gerçekten olayı çözmüşsün ben çok geç anlayabildim münafık insanlara Nasıl davranmam gerektiğini ben birisini sevmiyorsam surat asardım ama anladım ki onların dilimden konuşmak gerekiyormuş zor oluyor evet ama yapmamız lazım napalım..

Benim herif napsin sabah kalkti hastaneye gittik. Geldik pazara gitti. Geldi arkadaslar kahvaltiya geldi kahvalti hazirla topla yapti. Evi supurdu. Simdide aksama misafir var yemek yapiyor yazikkkkk.
Oh naşallahı var kız kocanın kadınlar eline su dökemez on parmağında on marifet

7 kasım normal doğum tarihi. Salı günü ağrım oldu, nst de 80-90 lara çıktı. serum aldım, ilaç falan derken cuma 20-30 civarına düştü. doğum öncesi raporumu aldım, dinlenicem artık.
Benimde 70 leri gostermisti.prepar vs verdimi dr.ilacini aksatmadan icersen durur ins vaktine kadar.

Kızlar ayrı kaldım sizden sonunda evime geldim şükür bugünde bebek için alisveris yaptık annemle yarında annem yıkamaya başlayacak ben ise gidecem offf bir izin zamanim gelse artık çok zorlanıyorum kalkarken çok ağırlaştım dünde bur sancı girdi yolda adanadan dönerken korktum baya sabah uyandım geçmiş şükür
Herkes iyidir inss öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…