bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım gözün aydın bende ptesi, gidecem bakalım çalışabilir raporu için ama bazen aman ayrıl kurtul diyorum çok zor geliyorum işe çokkk ama sonrası için dayanmam lazım en azından 35. haftama kadar

Ohh maşallah sizede senin paşada büyümüş senin balık iri bi sazan yada somon kadar oldu galiba:)))) kaşlarını niye çattı acaba?

Resmi biraz doktor herkes oyle soyluyor ama isinde iyi diyebilirim.ben sana tlf veririm.kart viziti masada duruyor aslinda ordan kendinde alabilirdin.hastalar kendi alsin diye hemen goz onune koymus kendi unutuyor galiba.
Soru sordunmu en ince ayrintisina kadar anlatir ultrasonda da en ince detaya kadar inceler.
Genelde eksik olcum oluyor iyi kilosu bebisinin.son aylar daha fazla aliyor kilo.

Yarinda sıra bende.

ozman ben braun un kulaktan ölçerini aliyim bakmistik.. ama karar vermemiştik.benim ablamda kulaktan ölçer kullaniyo... memnun da ama emin olmak istiyo işte insan

Bende braun kulaktan olcen var.onu kulak deligine tam sokmak gerekiyor.azcik yana kaysa farkli olcum olabiliyor.birde cocuklar pek kulagini elletmek istemiyor kizim alisana kadar baya zorlandik.alindan olcum yapanlar daha kolay kullanim acisindan.

Bende braun kulaktan olcen var.onu kulak deligine tam sokmak gerekiyor.azcik yana kaysa farkli olcum olabiliyor.birde cocuklar pek kulagini elletmek istemiyor kizim alisana kadar baya zorlandik.alindan olcum yapanlar daha kolay kullanim acisindan.
arkadasimda var alından ölçen o da memnun değilim azıcık terlese yanlış çıkıyo demişti. peki temassız ölçer için marka oneriniz varmi acaba?

Masallahh canimm yirler o baliii

Bizde de temassız ölçen var birde hani şu üretimden kalkan civalı olanlardan onlar garanti çünkü yanılma payı olmuyor tabi çocuğun biraz büyümesi yada Bebek olması gerekiyor hareketli oldu mu temassız ölçenler en iyisi müthiş rahatlık

Oh maşallah oğluna bu çocuk hiç de kısa olmayacak maşallah annesi ilk zamanlar boşuna üzdün kendini

Birde benim temassız ölçüyor ya suyu da ölçüyor yani bebeği yıkayacağımızda suyun sıcaklığı önemli biliyorsunuz

Bizde koltuk altı ateş ölçer kızımda kullandık bi sorun olmadı ama bazı çocuklar vücuduna elletmiyor heleki hastayken ozaman temassız ateş ölçerler iyi oluyor. Kulaktan ölçerden benim kızda korktu.

Evet baya uzun inceledi bn arada bsyler sordum.göğsümun altı agriyo dedm bsy demedi:)resmiydi baya ama kendinden emin bi doktor güvenilir geldi bana.2 hafta snra alirm kartvize pek dikkt etmedim. Yüzünü göremedik rahim duvarına yaslamış dedi.bn soyledm renkli görebilir myz diye.tamam dedi hemen. İnşallah senin prenses yarın gösterir yüzünü sen hiç göremedin bn görmüştüm 2 ay önce fln başka doktorda bi kere:)sezeryan gününü de konsma dik 2 hafta snra sorarım artik

Masallah kuzum biz yuzunu gorenedik elleriyle gozlerini ovusturuyodu baya ugrastik ama yok sirtini dondu en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…