- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.361
Kızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
Ohh maşallah sizede senin paşada büyümüş senin balık iri bi sazan yada somon kadar oldu galiba:)))) kaşlarını niye çattı acaba?Kızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
Haaaaa doktorlara alışsın diyeeeeeYabancılık çekmesin diyeydi o 
Resmi biraz doktor herkes oyle soyluyor ama isinde iyi diyebilirim.ben sana tlf veririm.kart viziti masada duruyor aslinda ordan kendinde alabilirdin.hastalar kendi alsin diye hemen goz onune koymus kendi unutuyor galiba.gonulll cnm ciktm bn doktor güven veriyor baya da baktı bebek yüzünü göstermedi.ama çok muhatap olmuyor kan idrar istedi.miyomlarini da alabilirsem alırım dedi.telefon flb istemedm o da demedi istediğin zaman arayabilirsin fln djye. 2 hafta snra gel dedi.2 kilo olms oglusum kızlarr çok kilolu doğmucak sanirim
Haaaaa doktorlara alışsın diyeeeeeozaman sende doğuma alışmak için açıyorsun
Canım kulaktan ölçer tabi en iyisiymiş uzun yıllar kullanıyormuş ama fiyatları bbana biraz fazla geldi bunu bi deniycem baktım olmuyor kulaktan alcam. Yoksa ablamda bana kulaktan alsaydın keşke dedi 5 10 tl liklere verdiğim parayla en iyi kulaktan ölçeri alırdım diyo :)
ozman ben braun un kulaktan ölçerini aliyim bakmistik.. ama karar vermemiştik.benim ablamda kulaktan ölçer kullaniyo... memnun da ama emin olmak istiyo işte insan
arkadasimda var alından ölçen o da memnun değilim azıcık terlese yanlış çıkıyo demişti. peki temassız ölçer için marka oneriniz varmi acaba?Bende braun kulaktan olcen var.onu kulak deligine tam sokmak gerekiyor.azcik yana kaysa farkli olcum olabiliyor.birde cocuklar pek kulagini elletmek istemiyor kizim alisana kadar baya zorlandik.alindan olcum yapanlar daha kolay kullanim acisindan.
Kızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
Oh maşallah oğluna bu çocuk hiç de kısa olmayacak maşallah annesi ilk zamanlar boşuna üzdün kendiniKızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
Birde benim temassız ölçüyor ya suyu da ölçüyor yani bebeği yıkayacağımızda suyun sıcaklığı önemli biliyorsunuzbende kulaktan ölçen mi alsam diyorum..
onada biton marka var... temassiz ölçer ler yanlış olcuyo diyen var kulaktan çocuk Rahat durmaz olcemezsin diyen var ..
kafam oldu leblebi kazanı...
yok benim daha hazır diil..
zaten benim ihtiyaçlarım eksik suan..
onlarİda tamamlayip ekimin ilk haftası hazırlamayı dusunuyorum...geç mi olur bilmiyorumki?
Ne ödiceksin 1000 lira yollar açık gece gündüz kendi bulur yolu gelir ansızın yusuf kerem:))))))Tabi yavrusu başka doktorlara alışsın mesai dışı kendi doktorun +1000 lira sabah uyandığımda bile o göbek açık kapanmıyor
Resmi biraz doktor herkes oyle soyluyor ama isinde iyi diyebilirim.ben sana tlf veririm.kart viziti masada duruyor aslinda ordan kendinde alabilirdin.hastalar kendi alsin diye hemen goz onune koymus kendi unutuyor galiba.
Soru sordunmu en ince ayrintisina kadar anlatir ultrasonda da en ince detaya kadar inceler.
Genelde eksik olcum oluyor iyi kilosu bebisinin.son aylar daha fazla aliyor kilo.
Yarinda sıra bende.
Evet baya uzun inceledi bn arada bsyler sordum.göğsümun altı agriyo dedm bsy demedi:)resmiydi baya ama kendinden emin bi doktor güvenilir geldi bana.2 hafta snra alirm kartvize pek dikkt etmedim. Yüzünü göremedik rahim duvarına yaslamış dedi.bn soyledm renkli görebilir myz diye.tamam dedi hemen. İnşallah senin prenses yarın gösterir yüzünü sen hiç göremedin bn görmüştüm 2 ay önce fln başka doktorda bi kere:)sezeryan gününü de konsma dik 2 hafta snra sorarım artikResmi biraz doktor herkes oyle soyluyor ama isinde iyi diyebilirim.ben sana tlf veririm.kart viziti masada duruyor aslinda ordan kendinde alabilirdin.hastalar kendi alsin diye hemen goz onune koymus kendi unutuyor galiba.
Soru sordunmu en ince ayrintisina kadar anlatir ultrasonda da en ince detaya kadar inceler.
Genelde eksik olcum oluyor iyi kilosu bebisinin.son aylar daha fazla aliyor kilo.
Yarinda sıra bende.
Hazir cantsm kuzuKIZLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI? ÇANTALAR HAZIR MI?
Masallah kuzum biz yuzunu gorenedik elleriyle gozlerini ovusturuyodu baya ugrastik ama yok sirtini dondu en sonKızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
Ne ödiceksin 1000 lira yollar açık gece gündüz kendi bulur yolu gelir ansızın yusuf kerem:))))))
Yaniiiiiiiiii9 aylık doktoru 1000 liraya satarım çok iyi satarım hemdenöbetçi doktor candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?