bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Dur dur duygusala bağlama gidecek gelecek sonra hop mehmet giray gelecek hem senin yanında güzel kızında var
Örtmicem örtmicem benim değil mi örtmicem gaz yapmasa daha iyi ama örtmicem

Ben http://www.civilim.com/loobex-mini-dijital-ates-olcer-hafizali-10-sn-de-olcum bunu aldım civilden mağazadakiler tavsiye etti. hem farklı yerlerden ölçüm imkanı hemde 7 sn de ölçüyor dediler. çok ucuz olanlar hemen bozuluyormuş 5 tl ye bile var biz yanlış hatırlamıyorsam 18 e aldık

Cam silmek birde üstüne spor yapmak dopurmadığına şükret nasıl yaptın bunu kendine
ya yorulmadım sandım başta anlamadım zaten :) oturma odasını bi yapayım bakayım dedim yapabiliyomuyum :) öyle ööyle tüm evi yapmışım sonra acısı çıktı ama çok değil muhtemelen normal insanda bile olurdu o ağrı :)

Dur dur duygusala bağlama gidecek gelecek sonra hop mehmet giray gelecek hem senin yanında güzel kızında var
Örtmicem örtmicem benim değil mi örtmicem gaz yapmasa daha iyi ama örtmicem
Haklısın 10 gün dayancaz artık mecbur zaten.

Örtme kız aç senin oğlan nolcek bilmem farklı farklı doktorlara gidende sendin demi korkmaya başladım 

KIZLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI? ÇANTALAR HAZIR MI?
Benim daha hazır değil ama kendi ihtiyaçlarımm hariç herşeyi aldım sayılır ekimdede bana gecelik pijama alıp kıyafetleri yıkayıp çantayı öyle yapcam. şimdiden yaparsam ne koyduğumu unuturum çantayı habire talan ederim gibi geliyo :)

HAKLISIN KIRIŞIR BİDE BENCE BEN HALA NE KOYACAĞIMA KARAR VEREMEDİM YAA

Bende aynı şeyi düşündüm o yüzden bekliyorum biraz daha

bende kulaktan ölçen mi alsam diyorum..
onada biton marka var... temassiz ölçer ler yanlış olcuyo diyen var kulaktan çocuk Rahat durmaz olcemezsin diyen var ..
kafam oldu leblebi kazanı...
KIZLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI? ÇANTALAR HAZIR MI?
yok benim daha hazır diil..
zaten benim ihtiyaçlarım eksik suan..
onlarİda tamamlayip ekimin ilk haftası hazırlamayı dusunuyorum...geç mi olur bilmiyorumki?

gonulll cnm ciktm bn doktor güven veriyor baya da baktı bebek yüzünü göstermedi.ama çok muhatap olmuyor kan idrar istedi.miyomlarini da alabilirsem alırım dedi.telefon flb istemedm o da demedi istediğin zaman arayabilirsin fln djye. 2 hafta snra gel dedi.2 kilo olms oglusum kızlarr çok kilolu doğmucak sanirim

Masallah cnm ne tatli

Kızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))

Benim 32 haftaya doluyor, 33 bittiği gün ayrılış yapıcam inşallah

hadi gözün aydin canım..
kiz seni allah naapmasin solucan kaşli diye benzetmemi olur...çok guldum

Canım kulaktan ölçer tabi en iyisiymiş uzun yıllar kullanıyormuş ama fiyatları bbana biraz fazla geldi bunu bi deniycem baktım olmuyor kulaktan alcam. Yoksa ablamda bana kulaktan alsaydın keşke dedi 5 10 tl liklere verdiğim parayla en iyi kulaktan ölçeri alırdım diyo :)

Sert erkek çok iyi canım geçmiş olsun maşallah ona

ozman ben braun un kulaktan ölçerini aliyim bakmistik.. ama karar vermemiştik.benim ablamda kulaktan ölçer kullaniyo... memnun da ama emin olmak istiyo işte insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…