- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.341
Ahh ah dur öyle deme zaten duygusallığım üstümdeKim odaya taşıyacak beni kim kramp girince masaj yapacak ve daha bir sürü sıralıyorum zaten kocişe alışkınım zaten yurt dışı seyahatlerine hatta önceden her ay mutlaka giderdi bu sene ilk gidecek daha ama hamilelik işte çok komik ama şimdiden üzüntüsü çöktü içime
Bana mı soruyorsun göbek niye açık diyekız kapatsana elinle cereyana kalacak çocuk mazallah gazlı doğar kolik olur dikkat et
anladım canım...Yok tatlim tunalida bi yere gittik
banada dümdüz yatmak iyi geliyo...
sen resmen kasinmissin ama yavrum... gece kasılma kramp falan olmuyo allahtan ama bu wc olayından da yıldım artık....
yaa bide bu ateş ölçer olayını naptiniz?
ben hala karar veremedim
ya yorulmadım sandım başta anlamadım zaten :) oturma odasını bi yapayım bakayım dedim yapabiliyomuyum :) öyle ööyle tüm evi yapmışım sonra acısı çıktı ama çok değil muhtemelen normal insanda bile olurdu o ağrı :)Cam silmekbirde üstüne spor yapmak dopurmadığına şükret nasıl yaptın bunu kendine
Haklısın 10 gün dayancaz artık mecbur zaten.Dur dur duygusala bağlama gidecek gelecek sonra hop mehmet giray gelecek hem senin yanında güzel kızında var
Örtmicem örtmicem benim değil mi örtmicem gaz yapmasa daha iyi ama örtmicem
Benim daha hazır değil ama kendi ihtiyaçlarımm hariç herşeyi aldım sayılır ekimdede bana gecelik pijama alıp kıyafetleri yıkayıp çantayı öyle yapcam. şimdiden yaparsam ne koyduğumu unuturum çantayı habire talan ederim gibi geliyo :)KIZLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI? ÇANTALAR HAZIR MI?
HAKLISIN KIRIŞIR BİDE BENCE BEN HALA NE KOYACAĞIMA KARAR VEREMEDİM YAABenim daha hazır değil ama kendi ihtiyaçlarımm hariç herşeyi aldım sayılır ekimdede bana gecelik pijama alıp kıyafetleri yıkayıp çantayı öyle yapcam. şimdiden yaparsam ne koyduğumu unuturum çantayı habire talan ederim gibi geliyo :)
Bende aynı şeyi düşündüm o yüzden bekliyorum biraz dahaBenim daha hazır değil ama kendi ihtiyaçlarımm hariç herşeyi aldım sayılır ekimdede bana gecelik pijama alıp kıyafetleri yıkayıp çantayı öyle yapcam. şimdiden yaparsam ne koyduğumu unuturum çantayı habire talan ederim gibi geliyo :)
bende kulaktan ölçen mi alsam diyorum..Ben http://www.civilim.com/loobex-mini-dijital-ates-olcer-hafizali-10-sn-de-olcum bunu aldım civilden mağazadakiler tavsiye etti. hem farklı yerlerden ölçüm imkanı hemde 7 sn de ölçüyor dediler. çok ucuz olanlar hemen bozuluyormuş 5 tl ye bile var biz yanlış hatırlamıyorsam 18 e aldık
yok benim daha hazır diil..KIZLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADINIZ MI? ÇANTALAR HAZIR MI?
Masallah cnm ne tatliKizlaaarr Ateşin selamı var :) çıktık randevudan nst sonuçları cok güzel cıktı agrı sancı yok :) s
34+2 normal günümüz ateş paşa 35+1 olmuş. 2300 gram civarı 2290 küsür dedi :) 45 cm olmuş uzamış birascık :) keyfi yerindeydi öyle işte :)
Benim 32 haftaya doluyor, 33 bittiği gün ayrılış yapıcam inşallah32.haftayı dolduran kızlar izne ayrıldınız mı?benim haftaya doluyor ve ne yapacağımı bilmiyorum ilk doğumum 4 hafta erken oldu o yüzden erken doğum riskim var doktor istersen izin yazarım ama ben önermiyorum erken doğum riskini. göze alarak karar ver dedibende 2 ay evde naparım 1 hafta izin aldım sıkıntıdan ağrılarım arttı tembelleştim.Bide sonrasını düşünüyorum kızımla daha fazla ilgilenmek istiyorum
Haklısın 10 gün dayancaz artık mecbur zaten.
Örtme kız aç senin oğlan nolcek bilmem farklı farklı doktorlara gidende sendin demi korkmaya başladım 
32+0 3 ekim oluyor benimde o gün gidip alayım raporu diyorum riske atmak istemiyorum kendimi dineleneyim hazırlık yapayım biraz kızımaBenim 32 haftaya doluyor, 33 bittiği gün ayrılış yapıcam inşallah
Benim 32 haftaya doluyor, 33 bittiği gün ayrılış yapıcam inşallah
hadi gözün aydin canım..Kızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
Canım kulaktan ölçer tabi en iyisiymiş uzun yıllar kullanıyormuş ama fiyatları bbana biraz fazla geldi bunu bi deniycem baktım olmuyor kulaktan alcam. Yoksa ablamda bana kulaktan alsaydın keşke dedi 5 10 tl liklere verdiğim parayla en iyi kulaktan ölçeri alırdım diyo :)bende kulaktan ölçen mi alsam diyorum..
onada biton marka var... temassiz ölçer ler yanlış olcuyo diyen var kulaktan çocuk Rahat durmaz olcemezsin diyen var ..
kafam oldu leblebi kazanı...
yok benim daha hazır diil..
zaten benim ihtiyaçlarım eksik suan..
onlarİda tamamlayip ekimin ilk haftası hazırlamayı dusunuyorum...geç mi olur bilmiyorumki?
Sert erkekKızlar çooookk mutluyum bi saat bekledik balığımı da çok apar topar gördüm ama olsun çok güzeldi güzel bacakları uzamış oğluşumun 42cm olmuş kilosu da 1750..haftaya perşembe bi daha gidicez hem doppler hem tahliller var.. Bizden haberler bu kadar inşallah bugün giden herkes güzel haberler almıştır ha bu arada bizim babası kılıklı solucan kaşlarını çatmış yatıyodu :))
ozman ben braun un kulaktan ölçerini aliyim bakmistik.. ama karar vermemiştik.benim ablamda kulaktan ölçer kullaniyo... memnun da ama emin olmak istiyo işte insanCanım kulaktan ölçer tabi en iyisiymiş uzun yıllar kullanıyormuş ama fiyatları bbana biraz fazla geldi bunu bi deniycem baktım olmuyor kulaktan alcam. Yoksa ablamda bana kulaktan alsaydın keşke dedi 5 10 tl liklere verdiğim parayla en iyi kulaktan ölçeri alırdım diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?