bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin kuzulara maşallah haftasına göre iyi canım. Bu arada hepimiz korkuyoruz biraz doğumdan 2.3. Doğum yapıcak annelerimiz biraz daha tecrübeli ama acı konusunda herkesin canı tatlıdır elbette. Bebekler için katlanıyoruz bi şekilde:)))

Az kaldı baybsi Kasım görünüşlü Ekim annesi baskı olayı artıyor bizim ufaklıklar büyüdükçe. Bu yüzden wc turları arttı ooo hele bi de gece uyku tutmazsa gece daha çok gidiliyor ne güzel uyu uyu ben uykusuz gecelere hazırlık yapıyorum tabi uykusuzluktan kafayı yemezsem iyi çok terliyorum ben ya sırf uyusam bile bu yüzden uyanıyorum ter içinde. Bir de ben gibi olan var mı bilmiyorum ama benim göbek nedensiz hep açık gece gündüz

Kız göbek niye açık? Üşütcen ya tosun paşayı valla nasıl uykum geliyor anlatamam akşam tv izlerken ben koltukta uyuyorum eşim kaldırıyor götürüyor odaya. Wc ve kramp olmasa süper olacak bence sende uyu daha çooook uykusuz kalıcaz:))))

benimde cumartesi kontrolum..
günler geçmek bilmiyo ...
bide bel ağrısı basladiki ara ara çok fena

Benimde dün oldu ama resmen kaşındım tüm evin camlarını sildim üstüne bide gittim spor yaptım :) ilk defa bel ağrısı ve kasılma böyle çok oldu. :/ bel ağrısından yere uzandım yattım öylee düz zemin iyi geldi :)

Cam silmek birde üstüne spor yapmak dopurmadığına şükret nasıl yaptın bunu kendine

Ayy kuzum keşke uyuyabilsem sabaha kadar dönüp duruyorum sen de yatağında uyumaya alış kocacın gidince kim taşıyacak seni odaya
Kız şaka maka ciddi benim göbek niye açık bilimsel bi açıklaması yok mu ki sanki nefes alamıyorum dar da giymiyorum eşimde bu çocuk üzerini hiç örtmeyecek göreceksin sen diyor

banada dümdüz yatmak iyi geliyo...
sen resmen kasinmissin ama yavrum... gece kasılma kramp falan olmuyo allahtan ama bu wc olayından da yıldım artık....
yaa bide bu ateş ölçer olayını naptiniz?
ben hala karar veremedim

32.haftayı dolduran kızlar izne ayrıldınız mı?benim haftaya doluyor ve ne yapacağımı bilmiyorum ilk doğumum 4 hafta erken oldu o yüzden erken doğum riskim var doktor istersen izin yazarım ama ben önermiyorum erken doğum riskini. göze alarak karar ver dedibende 2 ay evde naparım 1 hafta izin aldım sıkıntıdan ağrılarım arttı tembelleştim.Bide sonrasını düşünüyorum kızımla daha fazla ilgilenmek istiyorum

Ahh ah dur öyle deme zaten duygusallığım üstümde Kim odaya taşıyacak beni kim kramp girince masaj yapacak ve daha bir sürü sıralıyorum zaten kocişe alışkınım zaten yurt dışı seyahatlerine hatta önceden her ay mutlaka giderdi bu sene ilk gidecek daha ama hamilelik işte çok komik ama şimdiden üzüntüsü çöktü içime

Bana mı soruyorsun göbek niye açık diye kız kapatsana elinle cereyana kalacak çocuk mazallah gazlı doğar kolik olur dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…