bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
2.40da lavaboya uyanıp hala tavana bakmaya ne demeli Hayır ondan sonra gündüz de tv karşısında fln uyuyakalıyorum bide bi ense bi yüz niye bu kadar terlerki yani

Cnm dediğin gibi nerdeyse 1 2 aydır bu boynumun terlemesndn bıktım.hava serin sıcak olsada klimada yatiyrz ama boynum hep terlio.yakalarm hep su.Gece kaç kere yastgmi ceviriyrm bilemiyrm.dört bi tarafa dönüo yastık islaklgndn yatamiyrm yoksa

Benim de ayak kasintim devam ediyor. Hatta artik yara mi olmya basladi ne, aciyor minik parmagim. Sabah cildiyeye kontrol olcam. Umarim buyuk bisi degildir ve ilerlemeden iyilesir doguma kadar

benim boynumda acayip terliyor gece uyanıyorum yakalarım hep ıslak dediğin gbi yastığı evirip çeviriyorum sürekli bütün yaz klimanın karşısında yattım dayanamıyorum çünkü acayip terliyorum yaz hamileliği çok zor oluyor bu yüzden banyo etmekten bıktım duş alıp yatıyorum gece 1 saat idare ediyor hemen uyanıyorum terlemişim

Kizlar cok kotu grip olmusum her yerim agriyor agri kesici aldim ama pek bir faydasi olmadi sanki
canım bayramdan once ben de öleydim.Mandalina ye eksi ama yapcak bisi yok.Ihlamur(cay bardağı ile 2 bardak içtim fazla içemedim) bal limon şehriye çorbası bol limonlu hic ilaç kullanmadım 5 günde toparladım tabi dinlenmek lazım.çok geçmiş olsun

Günaydın minnos anneleri İstanbul da sıkıntılı bir hava var ya bi yağsa rahatliycam esiyor ama nem yüzünden uyuyamiyorum çok fena

a bilmiyorum ki ne fark var acaba yeni - eski arasında. Mağazada teşhir harici kalmadığı için fabrikadan siparişle gelcek yenisi bize.

tip olarak yenilenmiş. el tutma yerleri falan daha kibar ve güzel, birde daha hafif geldi bana. malzeme kalitesi artmış gibi. yeniyi görünce eskiyi isteyemedim hiç :) bir de ebebekte eskisi ile yenisi aynı fiyat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…