bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kız benim çamaşırlarda yıkandı ütüleyip asılacak ama kim yapcak

Bende ilkinde ani sezeryan oldum ağrım ilk gün çoktu ikinci gün daha iyiydim. Şimdi ne yaşayacağımı biliyorum dişimi sıkarım diyorum ama inşallah bu gidişte doktora aynı yerden mi yapacak diye sorucam. Birde eriyen iple yapsın mümkünse. Son dakika doktor değiştircem yoksa buda beni psikolojik olarak etkilicek

balık mıııı hamileliğimin başından bu yana bir kez yedim :/ ama kalsiyum seviyem hep çok iyi çıkıyo tahlillerde allahtan

Geçmiş olsun sanada bugün yok ağrım demekki Dün fazla ayakta kaldım ama takip edeceğim randevum 4 ekimde daha ilk gebeligimde böyle zorlanmamistim oğlum var 20 aylık çok zorluyor beni olsun yinede buna da şükür

nasılsınız kızlar.

bgun ki kontrol de raporumu uzattım . eylül sonuna kadar daha calısıcam. ayı tamamlayıp tam maas almak için.

doktorum yine 1 ay sonra çagırdı benı. 21 ekim de geliceksin ve 31 ekim de geliceksin dedi. ondan sonra kasım ayı zaten

heran bebeği beklicez dedi.

acil bişi olursa zaten geliyorsun dedi.. 1 ay uzun geldi ben artık 10-15 gün sonra cagırır sanıyordum

sizin doktorlar ne kadar zamanda bir çağırmaya basladı kızlar.

Merhaba kızlar ne güzel valla evde keyif yapanlara nasıl imrendim şimdi ofiste çalışmak cidden zor geliyor bana annemde geldi o evde ben işte ahh ahh ekim ortası gelsede bende ayrılsam artık izne

Benimde ayni yerden kesik dedigin gibi hissiz orasi.2 ameliyatinda da hic dikis alinmadi bende.bunuda ayni yerden keser herhalde.

Normal doguma bi engel bi manii ciksin diye beklion dimi kuzum sen de bendensin

Merhaba kızlar ne güzel valla evde keyif yapanlara nasıl imrendim şimdi ofiste çalışmak cidden zor geliyor bana annemde geldi o evde ben işte ahh ahh ekim ortası gelsede bende ayrılsam artık izne

bende işyerindeyim canım çalışabilir raporu aldım bgn ama çok degil 30 eylüle kadar.

iyi tarafından bak ama bize zaman daha çabuk geçiyor bence :) üstelik çalışmaya alışkın oldugumuz için evde durmak bize sıkıcı gelir heralde. iş güç te yapamıyoruz artık yemek yapabilirsek ne ala :)

arkadaslar epidural dogum hakkında ne düşünüyorsunuz.

ilk bebiş oldugu için fazlası ile dogum korkusu sardı benı. kesinlikle normal dogum istiyorum

açıkcası kesik ve dikişler bana çok daha ürkütücü geliyor.. baya bildiğin yarıyorlar yanii..

normal dogumda da çok canım acır mı ki ya

Beni 2 haftada çağırdı kuzum şeker olduğu için sıkı takip yapmamız lazim dedi o yüzden

O korku bende de var nasıl doğuracam bilmiyorum doktorumda sezeryan onermiyorum diyor ne yapcaz bilmem

Normal doğumda canın çok yanar. Nasıl yanmasın ki. Hayatında o kadar acı hiç çekmedin. Ama evlat kucağa alınınca hepsi biter. Hafızan sıfırlanır. Herşey unutulur. Ben ilkini normal yaptım epiduralsiz. Çünkü küçük bir Anadolu şehrindeydim.o imkan yoktu hastanede. Şimdi daha gelişmiş bi şehirdeyim. Bunda istiyorum epidural. büyük bir konfor

Canım ben en son 31+3 gittim 35;36 da gel dedi. 1 ay ediyor yine. 36 dan sonra her hafta gidiyosun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…