bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlaaaaarrr bizim yaralı kuş uçtu valla uçtu yamuk mamuk uçtuu çok şükür
Ohhh valla iyi maşallah emeğinize değdi starda lezzet haritası var kadın kebapları gömüyor valla o değilde içim kalktı ağzını bi açıyor bademcikleri görünüyor ne pis boğaz karı yaaa

İlahi, çok güldürdün, Allah da seni güldürsün

Bigun izliyorum muge anliyi o psikolog adini bilmiyorum. Kadin diyor ki ona hocam ben nasil onun katili olurum oyle seviyordum ki icime sokasim geliyordu. Pskologdan cevap: ama icinize sokarsaniz nefes alamaz ölür. Hemen degistirdim en acilinden.

:)) haklısın ama işte sabah kalkarken söylene söylene kalkmaya başladım artık

evet canım ücretsiz alacam bir süreliğine. Bakalım haftaya bir gideyimde dr a benim dr rahat adam 37 kadar çalış diyor bana oldu sen git yerime diycem :))

2. Daha kolay oldu dimi canısı
Ay günler yaklaşıyoooo yaklaştıkça ben yusuf yusuf
Seni 2.korkusu beni 3.korkusu sardı.soyle diyeyim ilk cocugumda 8 gun hastanede kaldik ve ben hep yattim cikincada zaten agrim sizim yoktu rahat sayilirdim.2.de ertesi gun eve ciktim evde gezindim dogal olarak ve oyuzden 2 si arasinda pek ayrim yapamiyorum.sezeryandan sonra zaten ben agri kesici hic istemedim hemsirelerden.
2.keside ayni yerden olunca daha rahat yinede uyusukluk hissi cok oluyor orda.

bak yaaa böyle durumlarda hemen buraya yazıcan haber vericez böyle şeyleri birbirimize açar izlerdim ne güzel

Yaaa tabi senin doğuma az kaldı sayılır senle aramızda baya var, bende düşünüyorum biraz sarma birazda arkadaş mantı yapıyor ona yaptırıp dolaba atıcam birazda kurabiye ve börek düşünüyorum ama kışlık yiyeceklerden dolabımda yerde kalmadı Mısır haşladım onları attım barbunya börülce yaprak var bol bol birde kurbandan et suyu yapmak için kemik koydum bir düzenleme yapmam lazım.. Ben birde iki öğün düşünüyorum öğlen yedik akşama ne yapsam diye..

Bende dr den ciktim kizlar tahlil verdim 5 te cikcakmis sonucalr.
Biz iyiyiz simdilik 1800 gr 43 cm olmus supriz yumurtam yuzunu gordum ilk defa kizima benziyor ayni.muhtemelen celeston atilcam onlem amacli.
Hadi gözün aydın inşaallah bu sefer erken gelmez sen yine de dikkat et kendine

de valla bu erkeklere versek bizim ağrıları bi gün taşımazlar çocuğu

:)) hiç sorma yaa vallahi benim herifte bazen beni sinir ediyor yok kendide çekiyormuş kolaymıymış oda beni dinliyormuş ii kkonuşmayayım bide te allahım keşke onlar doğursaydı o zaman görürdüm ben ama bebeğimize yazık olurdu beceremezdi bunlar onu :)

Samsunlu olan kızlar bişi sorcam :) samsunda en iyi düzenli diyebileceğimiz ilçeleri hangileri ? Eşim samsunlu muhtemelen bebiş 2 -3 yaşına flan geldiğinde ben işi bırakcam istanbuldan samsuna taşıncaz. ama korkuyorum yıllarca istanbulda yaşayıp okudum alışırmıyım diye. İstanbul gbi hareketli güzel yerleri var mı :) Eşim samsun çok güzel falan diyo ama acaba kandırıyo mu diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…