- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.661
Kızlar selam karnından çıt sesi gelen var mı benim 2 kez başıma geldi duydum..... internette araştırdım başına gelenler var ama açıklaması yok.... çok ilginç bir durum.
Hadi gözün aydın canm gördün bebisini:) bn de kan idrar verdm dun eve gelince internetten baktım cikmsti sonuç hemen.kilosu da çok iyi masallahBende dr den ciktim kizlar tahlil verdim 5 te cikcakmis sonucalr.
Biz iyiyiz simdilik 1800 gr 43 cm olmus supriz yumurtam yuzunu gordum ilk defa kizima benziyor ayni.muhtemelen celeston atilcam onlem amacli.
Kızlar Ekim anneleri arka arkaya doğuruyor normal yapıyorlar maşşallah
bi kaç haftaya çatı muayenesinde gülme krizine sokucaklar beni kuzu onu da ayrı yazıcam burayatabii önce 3.sayfalardan okumazsanız
Bende dr den ciktim kizlar tahlil verdim 5 te cikcakmis sonucalr.
Biz iyiyiz simdilik 1800 gr 43 cm olmus supriz yumurtam yuzunu gordum ilk defa kizima benziyor ayni.muhtemelen celeston atilcam onlem amacli.
Çok garip.bi ses acaba bebeğin eklemleri mi ne sesi BuBişey söyliyim mi bugün benden de geldi uykudan uyanırken oldu ama emin olamadım hayal mi gördüm karnımdan mı geldi korktum resmen alien mi çıkcek içimden nolucek dedim
Evet cnm bir haftaya da kalmıyor 4.gun en gec turp gibi oluyor insan.yeter ki bebslerimiz sağlıklı olsun.yüzünü görmek çok etkiliyor insanı bn de çok duygulanmstm 2 hafta snra görürüm yine insallahAnnelik cok baska bir duygu.yuzunu ilk defa gordum hemen basladim aglamaya.
Dogduktan sonra aci faln onemli degil bi sekilde o acilar geciyor bebislerle.en fazla 1 hafta agri sızı olur ondan sonra birseycigimiz kalmaz insallah.
Birde bi krem var onu surdunmu iz nerdeyse hic kalmiyormus.isterseniz o kremin ismini de alirim size.Benim ayni yerden kesmedi 1mm var arasinda hic hissizlik olmadi canim birde simdi lazerle yapitiriyorlarmis hic iz kalmiyormus kardesim estetik ameliyati diyor o lazer le yapilan ameliyata onu yeni ogrenmis oldum
Kııızzzz günlerimiz yakın gel beraber aynı gün aynı hastanede aynı ameliyathanedeolmaz mı kiiii
Çok garip.bi ses acaba bebeğin eklemleri mi ne sesi Bu
yaren92 benden mi geliyor bebek mi anlayamıyorum. .... ama benden gelecek kadar güçlü bir ses değil çok minnak bir cit sesi.
2 saat magaza gezeyim, ayakta kalayim benim de oyle...Bilmem ki canim yorulunca hemen kalcam agriyo
Bende dr den ciktim kizlar tahlil verdim 5 te cikcakmis sonucalr.
Benim geldi basima bi kac hafta once diger gebelikldrimde de olmustu canim.Kızlar selam karnından çıt sesi gelen var mı benim 2 kez başıma geldi duydum..... internette araştırdım başına gelenler var ama açıklaması yok.... çok ilginç bir durum.
Samsunlu olan kızlar bişi sorcam :) samsunda en iyi düzenli diyebileceğimiz ilçeleri hangileri ? Eşim samsunlu muhtemelen bebiş 2 -3 yaşına flan geldiğinde ben işi bırakcam istanbuldan samsuna taşıncaz. ama korkuyorum yıllarca istanbulda yaşayıp okudum alışırmıyım diye. İstanbul gbi hareketli güzel yerleri var mı :) Eşim samsun çok güzel falan diyo ama acaba kandırıyo mu diyorum :)
Ben bekledim hastanede ona gore ilac yazcakti.azcik kanim dusuktu.Hadi gözün aydın canm gördün bebisini:) bn de kan idrar verdm dun eve gelince internetten baktım cikmsti sonuç hemen.kilosu da çok iyi masallah
Allahin izniyle bi sorun cikmaz insallah.benim dr hep oyle baktigi icin ekstra bi para cikmiyor.Darisi basimizaaaaaa Allahimmm
Heheheheeee evet gercekten cok merak ediyorum nasil anlatacaksin
Ayy ne guzeell gözün aydin. Ben 3 boyutlu goremedim. 21.haftadaki belli belirsizdi. Normal usg ciktilarda da cok belli olmuyor. Sirf meraktan bir kac hafta sonra paraya kiyip detayliya mi gitsem acaba. Ama tirsiyorum, ya olumsuz bir sey derse diye
Sagol canim hepimiz boyle guzel haberler alalim ins.Canim gozunaydinn yuzunu gostermis minnosunn kilosu da boyu da cok guzell
Bn de bakayım çok severim biskremi:)Cahide jibek biskrem kurabiye üzeri yumurta akı fındıklı ordan aldım arada yaparım herkes beğenir. Sende bi bak istersen. Arasına torku sarelle ile süper oluyor hemde pratik
benım bu bebısım her kahwaltı sonrası hckırmaya basladı yemeklerden snra amnıyon sıvısını yutuyormus galıba... ama yemeklerden snra olması cok manıdar?
bn esımın ıstedıgını koydum uygar dedı tamm dedım kırmak ıstemedım :)
Celestonlarimi yazdiya o yuzden icim rahat artik.yarin 2 tane carsamba 2 tane atilcam.
Hayirlisi artik hakkimizda.
Ben değil klavye yazamıyor didim yaa sende ateşe körükle gitme
Peki aynı yerden mi kestiler canım. Ay hayırlısıyla bi dopursaydıkİlkinde çok ağrı cekms tim miyomun büyüklüğü de fazlaydı.ağrıyan yer rahmin iciydi sanırım. Ama ikincisinde kuş gibiydm rsmen hiç ağrım olmadı 2.ler daha kolay oluyor sanki ama 3.ne olacak bilemiyorm
Bak ne kadaaaa doğru konuştunBiz birbirimizi en anlaşılmaz muhabbette bile anladık yeran ne ki dimigitmesin kimsecikler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?