bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar selam karnından çıt sesi gelen var mı benim 2 kez başıma geldi duydum..... internette araştırdım başına gelenler var ama açıklaması yok.... çok ilginç bir durum.

Eklemlerden geliyor olabilir mi ki leğen kemikleri falan genişliyorsa

Bende dr den ciktim kizlar tahlil verdim 5 te cikcakmis sonucalr.
Biz iyiyiz simdilik 1800 gr 43 cm olmus supriz yumurtam yuzunu gordum ilk defa kizima benziyor ayni.muhtemelen celeston atilcam onlem amacli.
Hadi gözün aydın canm gördün bebisini:) bn de kan idrar verdm dun eve gelince internetten baktım cikmsti sonuç hemen.kilosu da çok iyi masallah

Kızlar Ekim anneleri arka arkaya doğuruyor normal yapıyorlar maşşallah

Darisi basimizaaaaaa Allahimmm

bi kaç haftaya çatı muayenesinde gülme krizine sokucaklar beni kuzu onu da ayrı yazıcam buraya tabii önce 3.sayfalardan okumazsanız

Heheheheeee evet gercekten cok merak ediyorum nasil anlatacaksin

Biz iyiyiz simdilik 1800 gr 43 cm olmus supriz yumurtam yuzunu gordum ilk defa kizima benziyor ayni.muhtemelen celeston atilcam onlem amacli.

Ayy ne guzeell gözün aydin. Ben 3 boyutlu goremedim. 21.haftadaki belli belirsizdi. Normal usg ciktilarda da cok belli olmuyor. Sirf meraktan bir kac hafta sonra paraya kiyip detayliya mi gitsem acaba. Ama tirsiyorum, ya olumsuz bir sey derse diye

Bişey söyliyim mi bugün benden de geldi uykudan uyanırken oldu ama emin olamadım hayal mi gördüm karnımdan mı geldi korktum resmen alien mi çıkcek içimden nolucek dedim
Çok garip.bi ses acaba bebeğin eklemleri mi ne sesi Bu
yaren92 benden mi geliyor bebek mi anlayamıyorum. .... ama benden gelecek kadar güçlü bir ses değil çok minnak bir cit sesi.

Annelik cok baska bir duygu.yuzunu ilk defa gordum hemen basladim aglamaya.
Dogduktan sonra aci faln onemli degil bi sekilde o acilar geciyor bebislerle.en fazla 1 hafta agri sızı olur ondan sonra birseycigimiz kalmaz insallah.
Evet cnm bir haftaya da kalmıyor 4.gun en gec turp gibi oluyor insan.yeter ki bebslerimiz sağlıklı olsun.yüzünü görmek çok etkiliyor insanı bn de çok duygulanmstm 2 hafta snra görürüm yine insallah

Benim ayni yerden kesmedi 1mm var arasinda hic hissizlik olmadi canim birde simdi lazerle yapitiriyorlarmis hic iz kalmiyormus kardesim estetik ameliyati diyor o lazer le yapilan ameliyata onu yeni ogrenmis oldum
Birde bi krem var onu surdunmu iz nerdeyse hic kalmiyormus.isterseniz o kremin ismini de alirim size. My moonlight

Çok garip.bi ses acaba bebeğin eklemleri mi ne sesi Bu
yaren92 benden mi geliyor bebek mi anlayamıyorum. .... ama benden gelecek kadar güçlü bir ses değil çok minnak bir cit sesi.

Vücudumuz da çok değişiklik oluyor demek ki başka yaşayanlarda varsa normal bi durum. Resmen bünyemiz değişiyor

Canim gozunaydinn yuzunu gostermis minnosunn kilosu da boyu da cok guzell

Kızlar selam karnından çıt sesi gelen var mı benim 2 kez başıma geldi duydum..... internette araştırdım başına gelenler var ama açıklaması yok.... çok ilginç bir durum.
Benim geldi basima bi kac hafta once diger gebelikldrimde de olmustu canim.

Samsun cok guzel cidden canim kesinlikle atakum ilcesinde yasamanizi oneriyorumm cennet miss

Allahin izniyle bi sorun cikmaz insallah.benim dr hep oyle baktigi icin ekstra bi para cikmiyor.

benım bu bebısım her kahwaltı sonrası hckırmaya basladı yemeklerden snra amnıyon sıvısını yutuyormus galıba... ama yemeklerden snra olması cok manıdar?

Gecen gun bizim kizin hickirigi 8 dk surdu. Yemekler aninda amniyon sivisina geciyor, belki ondandir. Usg lerde dönsün diye de tatli yedirip icirirlermis ya :)

bn esımın ıstedıgını koydum uygar dedı tamm dedım kırmak ıstemedım :)

Uygar çok güzel bir isimmis. Gercekten çok begendim, çok anlamli.

Celestonlarimi yazdiya o yuzden icim rahat artik.yarin 2 tane carsamba 2 tane atilcam.
Hayirlisi artik hakkimizda.

Gecen ruyama girdin. Izmirli miydin? Daha önce borulce izmir muhabbetini seninle mi yapmıştık. Benim hafiza yok bu ara, neden acaba Igne atilcam diyosun ya, bi arkadasim da balikesir edremitli, onlar da igne atilmak diyor. Ruyamda bunu konusuyodum seninle

Peki aynı yerden mi kestiler canım. Ay hayırlısıyla bi dopursaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…