bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben bekledim hastanede ona gore ilac yazcakti.azcik kanim dusuktu.
Birde 4.sezeryana olumlu bakiyor yapiyorum dedi.
Aa çok iyi canm 3.sezeryan bile yapmak istemedi burdakiler bana.gerçekten cesur bi doktor 4.yu yapacak olmasi çok iyi.2.cocukta bn doğuda olurum buyuk ihtimal yoksa gelirdm bu doktora

Genel anesteziyle mi dogurdunuz beybiler? Ben de son ana kdr normal olsun diye beklicem de olaki son anda sezeryan olr epidural mi spinal mi onlari bi arastirayim kararim belli olsun diyorum
Spinal canım canlı canlı yapıyorlar ameliyatı:)))) yine öyle olacak. Genelden uyanmak zor oluyor daha önce urashaa için detay anlatmıştım.

Kızlar oku oku bitiremedim ya maşallah ne güzel doğumlar az kaldı artık gündemde konumuz.
Biz bugün hastanedeydik kızımın popusu için cerraha yönlendirdi doktorumuz kolonoskopi yapılacak büyük ihtimal.nasıl yapıyorlar narkoz mu veriyorlar küçücük çocuğa kafamı toplayamadım bir türlü..

Dün araştırdım internetten canım. Aynı yer olunca hem tek iz oluyormuş hemde zaten hissiz o bölge çok acı olmuyor diyorlardı. Bakalım bizimki nasıl yapacak?
Bnm 2.de acı olmadı ama baya bi uyusuk gezdim çok geç hissettim canm 2.acimadi ya bu da acimicak gibi geliyo bakalım inşallah ama ameliytlar genel Anesteziydi ya bayilmamak zor olacak bnm için heyecanlanirsan azcık narkoz veriyolar ms çocuğun doğduğunu fln pek anlayamiyoms anne.bi kişiyle konstm öyle dedj yarı baygındim kacrdim hep doğduğu ani dedi inşallah kaçırmayız heyecanlanip.senin nasıl olmstu canm çok korkmadin mi bebek çıkınca fln hissettin mi

Senin arkadasinla yakiniz canim.burhaniyeliyim.borulce muhabbetini beraber yaptik.Allah hayira cikarsin canim.

Genel anesteziyle mi dogurdunuz beybiler? Ben de son ana kdr normal olsun diye beklicem de olaki son anda sezeryan olr epidural mi spinal mi onlari bi arastirayim kararim belli olsun diyorum
Epidural spinal bence bunlarla kafani yorma dr en konforlu olan hangisiyse onu uyguluyor anestezi uzmanina kalmis artik.benim ilk dogum genel anestezi 2.de epiduraldi.

Aa çok iyi canm 3.sezeryan bile yapmak istemedi burdakiler bana.gerçekten cesur bi doktor 4.yu yapacak olmasi çok iyi.2.cocukta bn doğuda olurum buyuk ihtimal yoksa gelirdm bu doktora
Bugun iyice inceledimde diger drler sinek avliyor resmen bizimki kafasini kasiyamiyor.5.bile oluyor artik diyo ama her ameliyat riskli tabiki dedi.sen 4.yu istiyorsan merak etme dedi bana.
Bende kendi kendime istedigimden degil dr ben 4.yu yapamam deseydi kordonlarimi baglatcaktim ama hayallerim suya dustu.

Canim gecmis olsun.narkoz verirler tabi dayanamaz cunku acir poposu ve sakin durmaz orda.buyuk insanlar bile zor dayaniyormus.Allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…