- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.701
Sağol canım doktor dedi büyük ihtimal psikolojik ama yine de bakılsın kolonoskopide..Ay ben stres yaptım perşembe gidicem inşallah hemen olur biter yavrum canı acımaz..Canim gecmis olsun.narkoz verirler tabi dayanamaz cunku acir poposu ve sakin durmaz orda.buyuk insanlar bile zor dayaniyormus.Allah sifa versin.
Samsun cok guzel cidden canim kesinlikle atakum ilcesinde yasamanizi oneriyorumm cennet miss
Muhtemeln narkoz vercekleri icin anlamaz bile canim.yaninda da olursun zaten.Sağol canım doktor dedi büyük ihtimal psikolojik ama yine de bakılsın kolonoskopide..Ay ben stres yaptım perşembe gidicem inşallah hemen olur biter yavrum canı acımaz..
İnşallah canım sağolMuhtemeln narkoz vercekleri icin anlamaz bile canim.yaninda da olursun zaten.
Ben 2 bucuga aldim. Yogundu dun cok o yizden bakmamistir ama dedigin gibi canimli konusuo bide ayrintili incelio iyice.Dur bakalım bn de 4 ekimde alayım sen kaca aldın saat:) nurettin bey hiç yüzümë bakmadı konuşurken. çok soğuk geldi canım diye konuşuyor ama buz gibi adam:) ama güzel inceledi güven verdi bana.fakültedeki doktorum sıcakkanliydi ama 5 dakka bile incelemiyordu.ondan snra baya soğuk geldi ama güven verdi bana duruşu fln kndinden çok emin.
Ben denk gelemiycem sizinle beni 11 ekimde bekliyor. A Askina eskiyaBen 2 bucuga aldim. Yogundu dun cok o yizden bakmamistir ama dedigin gibi canimli konusuo bide ayrintili incelio iyice.
Sen nurettin beyin tlf sini aldinmi canim yoksa sanada atayim ozelden.Ben 2 bucuga aldim. Yogundu dun cok o yizden bakmamistir ama dedigin gibi canimli konusuo bide ayrintili incelio iyice.
Aa sen ondan mi soruyordun.bn de dedim oglusuna bi arkds daha istiyor hrhlde:)olsun canm öyle deseydi bile baglatmaman daha iyi olurdu sen de haklısın tabi ama başka şekilde halledersin inşallah bu isi:)Bugun iyice inceledimde diger drler sinek avliyor resmen bizimki kafasini kasiyamiyor.5.bile oluyor artik diyo ama her ameliyat riskli tabiki dedi.sen 4.yu istiyorsan merak etme dedi bana.
Bende kendi kendime istedigimden degil dr ben 4.yu yapamam deseydi kordonlarimi baglatcaktim ama hayallerim suya dustu.
Bn bugün aricaktm unuttm yarın alayım randevu. 1 ekim doğum gnum diye biraz erken alacaktm vazgectm :) bn de 4une alayimBen 2 bucuga aldim. Yogundu dun cok o yizden bakmamistir ama dedigin gibi canimli konusuo bide ayrintili incelio iyice.
Allah yardımcınız olsun canım inşallah kolayca atlatirsinizİnşallah canım sağol
Eşim sağolsun yetişirz dedi geç götürdü bni eee kayıt sırası da dolu çok kalabalıkti dün. Hemşireye dedm bn bandrmadan geliyrm geç kaldm hemen ilgilendi başka yere göturdü kayıt actrdi doktor bekliyor randevusu geçiyor dedi 2.20 de randevu ama girmem 3u buldu nrdeyse.hemşire ilgiliydi kan verdim ordaki çocuk güleryüzlü ilgili kalabalık da olsa güzeldi hastane kan idrar 50 lira bn burda 170 verms tm fiyatlar da çok uygunBen 2 bucuga aldim. Yogundu dun cok o yizden bakmamistir ama dedigin gibi canimli konusuo bide ayrintili incelio iyice.
Aaa sana 2 hafta snra demedi mi canmBen denk gelemiycem sizinle beni 11 ekimde bekliyor. A Askina eskiya
ayşecim güzel günlerde kullansın bebişin.. ben nevresimleri n11den yorganı da e bebekten almıştım 50 küsür liraydı sanki.. pamuk almadım özellikle çocuğa ağırlık yapmasın diye silikon aldım benvildan_drs cnm dün ebebek gttik nevresim yastık fln aldm ama yorgan yoktu.English home da 70 liraydi nasıl yorgan alsam nrden alsam civile de ugrayamadik.nevresim atayım resmini:) yastık da 15 liraliktan aldım 2 tane
Sağ ol canm insallah:) 70 lira pahalı gldi english homeda.ikea da bakmstm orda da 70 liraydi yorgan.dukkanda yoktu ama nette varsa bakayım yorgan e bebekten.nevresim böyle renkli çok seviyorm sen de boyle mi aldin:)yıkadim ütüledim hurca koydm ama doğuma yakın sercem çok hevesleniyrm:)ayşecim güzel günlerde kullansın bebişin.. ben nevresimleri n11den yorganı da e bebekten almıştım 50 küsür liraydı sanki.. pamuk almadım özellikle çocuğa ağırlık yapmasın diye silikon aldım ben
Sağol canımm inşallahAllah yardımcınız olsun canım inşallah kolayca atlatirsiniz
Ben kızımda nevresim takımı aldım annem yünden yatak yaptı.yorganı hiç kullanmadım evin ısısına göre battaniye yeterli geliyordu .şimdi sadece çarşaf alıcam yastığı bile var.Sağ ol canm insallah:) 70 lira pahalı gldi english homeda.ikea da bakmstm orda da 70 liraydi yorgan.dukkanda yoktu ama nette varsa bakayım yorgan e bebekten.nevresim böyle renkli çok seviyorm sen de boyle mi aldin:)yıkadim ütüledim hurca koydm ama doğuma yakın sercem çok hevesleniyrm:)
benimkinin de biri pastel tonlarda daha sadeydi canım o özdilektendi.. biri de çok tatlı cıvıl cıvıl renklerdi cotton box diye bi markaydı hatta ben hemen solar mı diye endişe etmiştim ama @Ada ve deniz de kullanmış hiç solma yapmadı renkleri demişti.. inşallah öyle olur.. yorgan çok çeşit var 70 pahalıymış hakkaten kız tek yorgan mı 70 yastığı da var mı?? gerçi ben hiç yastık almadım henüz..Sağ ol canm insallah:) 70 lira pahalı gldi english homeda.ikea da bakmstm orda da 70 liraydi yorgan.dukkanda yoktu ama nette varsa bakayım yorgan e bebekten.nevresim böyle renkli çok seviyorm sen de boyle mi aldin:)yıkadim ütüledim hurca koydm ama doğuma yakın sercem çok hevesleniyrm:)
Ben bugun kan idrara 30 tl odedim 5 tup kan alindi birde niye bugun az odedim bilmiyorum.Eşim sağolsun yetişirz dedi geç götürdü bni eee kayıt sırası da dolu çok kalabalıkti dün. Hemşireye dedm bn bandrmadan geliyrm geç kaldm hemen ilgilendi başka yere göturdü kayıt actrdi doktor bekliyor randevusu geçiyor dedi 2.20 de randevu ama girmem 3u buldu nrdeyse.hemşire ilgiliydi kan verdim ordaki çocuk güleryüzlü ilgili kalabalık da olsa güzeldi hastane kan idrar 50 lira bn burda 170 verms tm fiyatlar da çok uygun
3 hafta dedi igneyide verdi ya o da rahat bendeAaa sana 2 hafta snra demedi mi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?