- 23 Mart 2016
- 31.419
- 92.986
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.881
Amin cnm senin bebeişinde inşallah,,, kurulumu kolay oldumu ?
kurdunuzmu daha doğrusu,, doğuma yakın kursammı diye düşünüyorum, sonrada çanta içinde çok duraağı için çok kırışık olurmu diye tereddüt ediyorum,,, akşam için sabırsızlanıyorum olmadı bi kurar toplarız bakalım...( ayrı odası olmayacak bizim yatak odamızda olacağı için ) 3 yaşa kadar yatabilir yazıyo, sonra zaten ablasının odasına, yavrulu yatağın alt katına transfer olur,,,, :) dığurdum buyuttum bile 2dkada,,,,hayaller gerçeğe dönsün inşallah hepimizin
Uni baby deterjan dan memnun kaldinmi canım bende ondan aldım yumuşatıcı ve deterjanıni sabahtan alperin battaniye ve nevresimlerini yikadim gayet güzel kokuyor ve yumusatiyor, bu ürünleri guzelse a101 e haftasonu unibaby nin şampuan pişik kremi falan da gelicek ordan da onları aliyim diyorum iyi midir acaba ?Evet eksikler bitmiyor valla.ben deterjanı şampuanı ünibaby aldım..deneyip değiştiririz olmazsa
Ben kıyafetlerini aldım denk geldiği yerden :)
Kanz, hm, trendyol filan :)
Hastane çıkışı alınacak :)
Küveti kovasını almadım daha.
Bebek arabası joie aldım, ana kucağını alıcam, maxi cosi alırım muhtemelen.
Park yatak almadım daha. Onu da joie alcam sanırsam.
Dolap almayacağım kendi eşyalarımı boşaltmam lazım yerim de yok yaa ühühü
Bakım malzemelerini netten organik ürünlerden almayı düşünüyorum.
Tarak ve tırnak makası chicco aldım.
Bi tane de avent soothie emzik aldım :)
Temizleme pamuğu alıcam inşallah.
Bezi de vakit yaklaşınca alırım diyorum.
Deterjan da organik toz deterjan aldım ama ileride sabun tozuna dönerim herhalde.
Bakım çantası almayı düşünmüyorum sırt çantalarımı kullanırım :)
Ay kızımın ki de sabitlenmiyordu sürekli üstüne düşüyordu en son çıkardım koydum kenara belki hepsi aynı değildir
Âmin canım hepimize inşallah :)Güzel gunlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahh,,
Ben kıyafetlerini aldım denk geldiği yerden :)
Kanz, hm, trendyol filan :)
Hastane çıkışı alınacak :)
Küveti kovasını almadım daha.
Bebek arabası joie aldım, ana kucağını alıcam, maxi cosi alırım muhtemelen.
Park yatak almadım daha. Onu da joie alcam sanırsam.
Dolap almayacağım kendi eşyalarımı boşaltmam lazım yerim de yok yaa ühühü
Bakım malzemelerini netten organik ürünlerden almayı düşünüyorum.
Tarak ve tırnak makası chicco aldım.
Bi tane de avent soothie emzik aldım :)
Temizleme pamuğu alıcam inşallah.
Bezi de vakit yaklaşınca alırım diyorum.
Deterjan da organik toz deterjan aldım ama ileride sabun tozuna dönerim herhalde.
Bakım çantası almayı düşünmüyorum sırt çantalarımı kullanırım :)
Canım kurulumu kolaydı bişeye takılırsan yazabilirsin bana. sadece bahsettğim kısmı takamadık :) ama gelince mutlaka kurun ve açık kalsın çünkü kendine has bi kokusu var. Buruşma vs hiç yok. ürün kalitesi güzel ben sevdim :)
Ne güzel canım Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin aldıklarıni, bizim bebisin park yatağı da dün geldi prego wonderland aldık hepsi buradadan ben henüz hiç acmadim daha baya var doğuma ama ekimin ortalarında kurup kokusunun filan çıkması gerekir kivrisik yerlerinin düzelmesi gerekir diye dusunuyorum bendeAmin cnm senin bebeişinde inşallah,,, kurulumu kolay oldumu ?
kurdunuzmu daha doğrusu,, doğuma yakın kursammı diye düşünüyorum, sonrada çanta içinde çok duraağı için çok kırışık olurmu diye tereddüt ediyorum,,, akşam için sabırsızlanıyorum olmadı bi kurar toplarız bakalım...( ayrı odası olmayacak bizim yatak odamızda olacağı için ) 3 yaşa kadar yatabilir yazıyo, sonra zaten ablasının odasına, yavrulu yatağın alt katına transfer olur,,,, :) dığurdum buyuttum bile 2dkada,,,,hayaller gerçeğe dönsün inşallah hepimizin
Bende kızımda aslında chicco kullandım ama o kolay kolay bulunmuyor yada ben bulamıyordum marketlerde falan değil Bebek mağazalarında oluyor ve fiyatları da yüksek geldi.burdaki birkaç arkadaş unibaby aldım deyince bende onu almak istedim..En iyisi Pamuk'la silmek başta çok hassaslar zaten daha sonradan kullanırsın ıslak mendilleri.o tarzların hepsini chicco aldım,,,
ama ıslak mendılde saçmalaım sanırım unibaby dahil 4-5 markadan karışık aldım,,,, ancak tercihim daha çok bebek temızleme pamuğu ve sudan yana olacak gibi,,,,Nekadar doğal olsada en iyi pamuk ve su geliyor,,,o kadar ıslak mendıllede elimi vs. silerim artık :))
Olmadı en kötü satılan mağazalardaki teşhirde olan urunden bakıp sormak lazım,,,
şuan forum ist. ebebek mağazasında teşhirde aynı ürün...
Sizinde hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin yavrun huzurla uyusun içinde annesiNe güzel canım Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin aldıklarıni, bizim bebisin park yatağı da dün geldi prego wonderland aldık hepsi buradadan ben henüz hiç acmadim daha baya var doğuma ama ekimin ortalarında kurup kokusunun filan çıkması gerekir kivrisik yerlerinin düzelmesi gerekir diye dusunuyorum bende
Canım kurulumu kolaydı bişeye takılırsan yazabilirsin bana. sadece bahsettğim kısmı takamadık :) ama gelince mutlaka kurun ve açık kalsın çünkü kendine has bi kokusu var. Buruşma vs hiç yok. ürün kalitesi güzel ben sevdim :)
Aynen bende öyle yapicamBende bakım çantası almıycam aradım taradım sırt çantalı bir model istiyordum baktım bizimkilerden farklı değil. Eşimin çantası vardı ona göz diktimohh birsürü bölmeside var babası bu oğlumun olsun mu dedim oldu bitti bize bakım çantası :)
Amin kuzumm sağol cumlemize inşallahSizinde hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin yavrun huzurla uyusun içinde annesi
Ben daha kullanmadım canım internetten aldım daha gelmedi ama burdan birçok arkadaş o marka alıyor iyidir bence ıslak mendili de unibaby aldım bakalım deneyince yorumlarız olmadı değiştiririzUni baby deterjan dan memnun kaldinmi canım bende ondan aldım yumuşatıcı ve deterjanıni sabahtan alperin battaniye ve nevresimlerini yikadim gayet güzel kokuyor ve yumusatiyor, bu ürünleri guzelse a101 e haftasonu unibaby nin şampuan pişik kremi falan da gelicek ordan da onları aliyim diyorum iyi midir acaba ?
Benimde gözüm yemiyor epidurali orda öylece beklemek ne yaptıklarını gözümün önünden geçirmek acayip oluyorum tansiyon felan kalmaz o an bende o yüzden yine genel anestezi alıcam sanırım.dayanamam gibi geliyor diğerinde de narkozu atması zor oluyorAmeliyathane kesilme korkusu öyle yaptı canım.@gonulll şanslıymış hiçbişey hissetmesem bende sakin olabilirdim acı duymasam da hareketleri hissettim o psikoloji yıpratıyor
Ben götürecem canım nuk marka iyi bence kızım emzik almamıştı ama bencede rahatlıkDoğuma giderken bebiş için emzik götürecekmisiniz kızlar?
ben nuktan aldım damaklıklı ve götürücem, karşı değilim yani
kızımda kullandı ve çok şükür sorun olmadı,, rahatlığını bildiğimden, vericem hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?