• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben daha kullanmadım canım internetten aldım daha gelmedi ama burdan birçok arkadaş o marka alıyor iyidir bence ıslak mendili de unibaby aldım bakalım deneyince yorumlarız olmadı değiştiririz
İnş memnun kalırsın kuzu deterjanlari iyi bence tabii bu göreceli birşey, bende öbür urunlerini aliyim bakalım memnun kalirsam bende yazarım

Bende bakım çantası almıycam aradım taradım sırt çantalı bir model istiyordum baktım bizimkilerden farklı değil. Eşimin çantası vardı ona göz diktim :KK70: ohh birsürü bölmeside var babası bu oğlumun olsun mu dedim :KK70: oldu bitti bize bakım çantası :)

Yıllar sonra heves ettim aldım ben,13 yıl sonra tekrar hamile olunca :))
ilk başta sırt çantası düşündüm ama kokoşluğum tuttu o an, ektekini aldım ebebekten...

Eklentiler

• cn.webp
    cn.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 49
İnş memnun kalırsın kuzu deterjanlari iyi bence tabii bu göreceli birşey, bende öbür urunlerini aliyim bakalım memnun kalirsam bende yazarım
Chicconun şampuanı çok güzel kokuyordu herkes soruyordu mis gibi kokuyor neyle yıkıyorsun diye erkekler bile farkediyordu inşallah bu da iyidir.büyüyünce sakine geçiş yaptım tabi çok pahalı geldi

Doğuma giderken bebiş için emzik götürecekmisiniz kızlar?

ben nuktan aldım damaklıklı ve götürücem, karşı değilim yani
kızımda kullandı ve çok şükür sorun olmadı,, rahatlığını bildiğimden, vericem hemen :))
bende götürücem yanımda bide mini bir biberon aldım onu götürücem emziği oğluma vermişlerdi doğduğunda emme refleksi tam gelişmemişti erken doğduğundan emmesine çok faydası oldu minik ağzında kocaman emzik pek güzeldi paşammmm

Chicconun şampuanı çok güzel kokuyordu herkes soruyordu mis gibi kokuyor neyle yıkıyorsun diye erkekler bile farkediyordu inşallah bu da iyidir.büyüyünce sakine geçiş yaptım tabi çok pahalı geldi
Tabi canım pahalı oluyor bide dediğin gibi her yerde bulamiyorsun chicco nun urunlerini o yüzden bu sefer bilindik bulunabilen bir markayı denemen iyi olmuş :super:

Ayy çok az kalmış benim 2 ay kalmasına rağmen çok heyecanlıyım seni düşünemiyorum :KK66:hayırla gelsin
Sağol canım bende çok telaş ve heyecan içindeyim zaten. Haftaya doktor kontrolüm var artık her hafta giderim sanırım bugün 34 dolduruyorum yarın 35 haftaya giriyoruz 38 de doğum var allahın izniyle. Hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar geçiririz inşallah.

Eki Görüntüle 1887778 kızlar bende bu emzikleri aldım yanlış mı yaptım bilmem bunlar sadece gecemi kullanılıyor ya :110:
:) yok canım bunlar karanlıkta parlıyor galiba üstü fosforlu flan ben öyle tahmin ediyorum yani gece gündüz emziği diye bişi yokki yani demi . :) bende avent aldım ama üstünde night yazmıyor desensiz zaten 0-3 aldım yalnız.

ahmoz ahmoz Ikra meyra Ikra meyra kızlar buradaki muhtelemen ilk doğumlar olacaksınız sonrasında bize iyi şeyler anlatın olur mu :KK70: ilksiniz ya hep size bakıp korkucaz yada rahatlıycaz çok önemlisiniz ona göre :):):)
Sizde bize dua edin güzel geçsin canım bizde size moral verelim inşallah:))) zaten çok kolay olur normal doğum iki ıkınmada inşallah:))) sezeryanlarda hiç hissetmeden geçecek sonrasında azıcık adet sancısı gibi olup bitecek inşallah:))))

Sizde bize dua edin güzel geçsin canım bizde size moral verelim inşallah:))) zaten çok kolay olur normal doğum iki ıkınmada inşallah:))) sezeryanlarda hiç hissetmeden geçecek sonrasında azıcık adet sancısı gibi olup bitecek inşallah:))))
Çok rahatlattın beni canım ne güzel anlattın ;)

Ameliyathane kesilme korkusu öyle yaptı canım.@gonulll şanslıymış hiçbişey hissetmesem bende sakin olabilirdim acı duymasam da hareketleri hissettim o psikoloji yıpratıyor :KK43:
Bebisi cikartirken anne bi sallaniyormus oyle diyorlar ama kizimda hissetmedim simdi nolur tabi bilmiyorum.aci hissetmedikten sonra hareketleri hissedince birsey olmaz herhalde.

Canım çok güzel anlatmışsın hemen koşup sezeryan olasım geldi gerçi benim ilki de kolay geçmişti hiç yatmadım hoş yatsam bakacak Ada'm yoktu mecbur ayaklandım bunda az nazlanayım diyorum...

Back
X