- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.981
Profil sayfandan yapabilirsin canımMy moonlight nickimizi Nasıl değiştiriyoruz canım uğraştım ama bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil sayfandan yapabilirsin canımMy moonlight nickimizi Nasıl değiştiriyoruz canım uğraştım ama bulamadım
Sağol canım bende öyle yapiyim ozamanCanım zaten 30 derecede yıkasan bişi olmaz renkleri atmaz ben öyle hepsini bir kısa program yapcam
Cnm genelde çoğu beyaz bnm.beyazın üstünde azcık renkli desenleri olanları da renkli lerle attm bsy olmadi 40 derecede yıkadim. Beyazlar daha yıkamadim ama onları da smdilik 40 derecede yikarim.kirli değiller cnkuKızlar bebis kıyafetlerini nasıl yikadiniz?? Hepsi ayni renk değil ayrı ayrı atsak çok az olur makinada nasıl yapsam acaba
Hamileyken istediğin yerden çok rahat rapor alabiliyorsun Can'ım.allah razı olsun bizim aile hekimimiz beni hiç üzmedi o konuda daha kapıdan girerken kaç gün istiyorsun diyo artık :) kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün dinlenmek istiyorum rapor verebilirmisiniz iki gün de o verir yani onlar için bi sakıncası yokmuş rapor vermenin.
Baktım ama bulamadımProfil sayfandan yapabilirsin canım
Aynen ya 2 gündür yikiyorm nası hoşuma gidiyo asmak:) minicikler cook tatlu oyy bi dogursaydik:)sen yine deneyimlisin kuzum biliyosundur ben şok oldum o minnak minnak el kadar şeyler ne yer kapladı yaama çok güzel bi duygu ya resmen çamaşırlarını öperek asıyo insan
Konya yemeği değil canım canın çekmesin boşuna öyle düşünme sağlıklı ama bi okadar kokulu piştikten sonra Ocak falan silinmeli mutfakta limonlu su kaynatılmalı falan filanyalnız zorla kaşınıyorum sen konyadasın ya kafamdan bi dolu konya yemeği geçirdim acaba şunu mu yaptı bunu mu diyesenin de annciğinin ellerine sağlık canısı iyi ki varlar hakkaten
İnşallah cnm sütumüz olursa zayıf dogsa da toparlar hemen.bnm memiklerde hic hareket yok süt de akmadi hic agrimiyor buyumedi de inşaallah sütumüz olur hepimizin acısız ağrısız emzirme de nasip olur.soğan götür dedj babannem sürup silersin bebek emmeden dediBebisler tombis olsun diye dua etmek yerine insallah bol sutumuz olur diye dua etmek lazim hakkaten![]()
Bn buldum çorba cesidiii:))Konya yemeği değil canım canın çekmesin boşuna öyle düşünme sağlıklı ama bi okadar kokulu piştikten sonra Ocak falan silinmeli mutfakta limonlu su kaynatılmalı falan filanuğraştırmamak için bu halimle annem hazırlamış çağırmış sağolsun.
![]()
4702 ye bi bak emin değilim ama o sayfada mune link atmış mı diye?Baktım ama bulamadım
Cık değilBn buldum çorba cesidiii:))
Tamam bakayım canım sağol4702 ye bi bak emin değilim ama o sayfada mune link atmış mı diye?
Ama ama kokulu İşkembeden başka nedir kii yaaa:)Cık değil![]()
benim annem büyük abimin haricinde doğumda da doktor görmemişKaynanam annmler de hiç hap kullanmamslr kaynanam hepsinde sadece doğumda doktor gorms:) o yüzden ben telaslaninca bsy deyince hemen bunu soyluyor
tabiiisi balık dimiiiiiiiKonya yemeği değil canım canın çekmesin boşuna öyle düşünme sağlıklı ama bi okadar kokulu piştikten sonra Ocak falan silinmeli mutfakta limonlu su kaynatılmalı falan filanuğraştırmamak için bu halimle annem hazırlamış çağırmış sağolsun.
![]()
canımcım şimdi baktım sırf senin içinTamam bakayım canım sağol
Buldum canısıcanımcım şimdi baktım sırf senin içinkişisel bilgilerinin altında forum seçenekleri var orda kullanıcı adı değiştirme yazıyo ordan yapıyosun
hemşireler de o anda nerene denk gelip çekerse artık250 fark çok değil aslında ama smdi daha pahalıdır. Hemşireler çekiyorsa veririz artık çekerler insallah