• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dün de buralar öyleydi bu gün de sanki çok sıcak oldu.. Ben bu gün külah tatlısı yaptım netten almıştım külahını İzmirliler bilir torpil diğer adı gayet güzel oldu
Bn de yağmurda çıktım aldm yaptm o biskrem den harika oldu. Bn Ankaralı olunca hc blmyrm o taraf tatlı fln bakarım smdi nasil bsy ms:)eline sağlık cnmm afiyet olsunn

Bende dun 32-0 cikmisim.aramizda 5 gun var o zmn. A Askina eskiya
Senle de doğurabiliriz aynı gün o zmn:)maşallah senin kiz tombik:)bnm oğlum baştan 1 hafta fln geri çıkıyordu geç döllenme dediler bi ara kapattı ama yine küçük çıkıyor hep. uzuluyruz bz de.eşim bn 4 kilo sen 3700 dogmssn.oğlum zayf olcak diyo her gün süt içirmeye başladı bana.muz kasar da yiyrm:) 3 kiloyu bulsa yeter inşallah alır son bi ayda

Senle de doğurabiliriz aynı gün o zmn:)maşallah senin kiz tombik:)bnm oğlum baştan 1 hafta fln geri çıkıyordu geç döllenme dediler bi ara kapattı ama yine küçük çıkıyor hep. uzuluyruz bz de.eşim bn 4 kilo sen 3700 dogmssn.oğlum zayf olcak diyo her gün süt içirmeye başladı bana.muz kasar da yiyrm:) 3 kiloyu bulsa yeter inşallah alır son bi ayda
Takma kafana bunlari canim.bulur insallah 3 kiloyu.dogduklari ilk ayda cok guzel kilo aliyor bebisler.

Takma kafana bunlari canim.bulur insallah 3 kiloyu.dogduklari ilk ayda cok guzel kilo aliyor bebisler.
Aynen takmamak lazm ama insan takıyormuş önceden ne garip gelirdi böyle konuşunca insanlar:)sanki kilolu olunca daha sağlıklı gibi geliyo insana.Allah çok şükür verdi sağlıkla dogurmak nasip olur inşallah sutum olur da kilo alır. Takmayim diyorm takıyorum iste doktor zayf fln demedi aslında.

Haa tamam o zmn:):) acı hissetmeyecegjmj biliyorm gerçi alışkınim ameliyata grmeye ama ilk defa uyanık gircem ya o korkutuyor biraz işte. Kocami da alırlar mi acaba gonulll gonulll
Hastaneye gore degisiyor cnm sor onu ben sordum aliyoruz dediler ;) valla gozum gore gore ust cene ameliyatina bile girdim canim :olamaz: dogumda en azindan ortu ile set cekiyorlar gormuyorsun canim ;) :anneadayı:

Dun esime bebek bezi al demistim a101de bizim hatuna gore beden bulamayinca dibindeki bime girmis.bu sefer de bimin bezini alip gelmis.mecbur denedik dunden beri kullaniyorum ne sızdirma ne pisik vs hic birsey yapmadi.hem cok ucuz hem de iyi geldi bana.biraz kokulu bir bez.bunun haricinde simdilim eksi bir yani yok.

Birisi diyordu bimin bezi kullanacagim veya kullaniyorum diye.
Kullanilabilirmis gercekten.

ZAten tüketimi arttırmak için habire bişi çıkıyoo yoksa eski zamanlarda bu alışverrişler mi vardı allah aşkına eşim geçen köyüne gitti orda 4 hamile varmış. hangi hapları kullanıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo flan demiş eşim onlara hap map kullanmıyoruz demişler :) sadece bi tanesi kan hapı kullanıyormuş. 1 -2 kıyafet dışında da bişi almadık dmişler :):) Eşim pek sevdi habire onları örnek gösteeriyor bana çocukları da hep tosun gibi bilmiyorum ki biz mi abartıyoruz onlar mı garip :)
Kaynanam annmler de hiç hap kullanmamslr kaynanam hepsinde sadece doğumda doktor gorms:) o yüzden ben telaslaninca bsy deyince hemen bunu soyluyor

Hastaneye gore degisiyor cnm sor onu ben sordum aliyoruz dediler :KK66: valla gozum gore gore ust cene ameliyatina bile girdim canim :olamaz: dogumda en azindan ortu ile set cekiyorlar gormuyorsun canim :KK66: :anneadayı:

Benim hastanemde anestezi uzmanı karar veriyormuş ve almıyorlarmış genelde, Bi rica edicem anesteziye eğer sezaryen olursam :) eşim alışkın zaten etkilenmez :)

Ama sezaryen ya da normal, ben çıkmadan bebeği götürmelerine izin vermeyi düşünmüyorum.

ya kızlar bişi sorcam 8 aydır hamileyim ve şimdiye kadar 1 kez bile iş yerine rapor getirmedim gecikmedim. muayeneleri bile hep h sonu yada mesai saati dışına getirmeye çalıştım. Ama birimimdekiler hemde benden alt düzeyde olanlar raporlar- işe geç gelmeler.. Valla artık tak etti kendimi mal gibi hissediyorum. yarın sağlık ocağından randevu aldım sizce perşembe cuma için bana rapor verir mi? ne desem verir :) ayaklarım mı şiş desem kasılmamı desem :) hiç beceremem böyle şeyleri ama dinleneyim istiyorum azcık
Hamileyken istediğin yerden çok rahat rapor alabiliyorsun Can'ım.allah razı olsun bizim aile hekimimiz beni hiç üzmedi o konuda daha kapıdan girerken kaç gün istiyorsun diyo artık :) kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün dinlenmek istiyorum rapor verebilirmisiniz iki gün de o verir yani onlar için bi sakıncası yokmuş rapor vermenin.

hatunlar merhabalar :anneadayı::KK200::KK200: balığımın kıyafetlerini battaniyelerini filan yıkadım daha da bi kaç koyu renk kıyafet ve nevresim takımlarıyla peluş battaniyesi var... anaaamm ne çok yer kaplıyomuş onlar arkadaş :oha: ben de sabah anneme diyodum ki sığar hepsi bi makineye heeee sığdı.. şimdi oturdum kıçımın üstüne yani laf aramızda annem anamı ağlattı gerçekten kadın atom karınca gibi mübarek o çalıştıkça ben de ayaklanıyorum hiç bişey yapmasam mal gibi dikiliyorum öyle.. 2 dk gözünü bi yere daldırırsa bilin ki kafada tasarlıyo bi yeri temizlemeyi ya da düzenlemeyi bi bakıyorum sadece kıçı görünüyo dışarda mutfak dolabının altına girmiş bi bakıyorum sandalye tepesinde kilerde bişeyler yapıyo :olamaz: yeteeeeeeerrrr annnemm ya valla şimdi bi bölüm dizi patlatıcam yeter beee daral geldi :dondurma:

Hamileyken istediğin yerden çok rahat rapor alabiliyorsun Can'ım.allah razı olsun bizim aile hekimimiz beni hiç üzmedi o konuda daha kapıdan girerken kaç gün istiyorsun diyo artık :) kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün dinlenmek istiyorum rapor verebilirmisiniz iki gün de o verir yani onlar için bi sakıncası yokmuş rapor vermenin.

tmm cnm içim rahatladı :) ilk kez rapor için gidicem zaten o yüzden suistimal ettğimide düşünmesz heralde ben kendi kendimi geriyorum :) perşembe cuma alayım dinlenirim birazcık işim çok yoğun değil zaten ama uykusuzluk artık zor geliyor gece doğru düzgün uyumadan erken kalkıp işe gitmek çok zor. :(

maalesef öylee. Allah olmayanlarada versin inş . Ama köydekilerin hep çevresindede almadığı için onlar durumun farkında değiller yani bişeyimiz eksik diyip üzülmüyorlarda. Olması gereken bu diye biliyorlar. Biz ordan burdan internetten her gördüğümüzü almak istiyoruz alamayınca üzülüyoruz :)
Haklisin kuzu ya , biz çevreyi çok ornek alıyoruz yok şunlar bebisine sunu almış bizde alalim ahh nolcak bizim bu halimiz :) bizim ilk çocuk olucak ondan heves ettiğim şeyler çok oluyor benim ya senin ilk bebismi annesi

Back
X