• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki
Oyyyy maşallah ne güzel kilo almış meleğin:)))) haftaya benimki 2500 olur mu acaba?

Hmm bilmyrdum canm yanlış igneyi bn.tabi sezeryani şirin göstermek iyi bsy değil o konuda çok haklisin talihsizlikler gelms başına o yüzden gelmek istememen normal nrde rahat edeceksen orda doğum yap canım 2.inşallah kolay geçer Amin inşallah hepimiz iyilerle karsilasalim hayrlisiyla atlatan şu doğumları.bi tanıdık 3800 bebeği normal doğum 4 saatte dogirms nası ozendm ne güzel kurtuldu darısı bize
Aladdin beyde sevgi de doğum yaptırıyor onu seçersem yine sevgi olacak mecbur çünkü şehirdeki tek özel hastane ..üniversite de Ertan hoca var çok beğeniyorum hatta tanıdığım en kaliteli doktor ama üniversite ameliyat hane ortamını bilmiyorum biraz yetersiz gibi doğum için ..daha çok o ameliyathanede miyom ve rahim ameliyatları oluyormuş Bebek yoğun bakim filan yokmuş öyle diyorlar bilmiyorum yani ...Ertan'ı istiyorum ama Sevgi'de olsun :)))) çokşey istiyorum sanırım :)))

Son düzenleme:
kizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki
Ay cok buyumusunuzsiz.
Kilosu hicde zayif degil canim gayet de iyi.bende kizimi 34.4 de 2650 dogurmustum aklima geldi heycan yaptim simdi.
Saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah.

Aladdin beyde sevgi de doğum yaptırıyor onu seçersem yine sevgi olacak mecbur çünkü şehirdeki tek özel hastane ..üniversite de Ertan hoca var çok beğeniyorum hatta tanıdığım en kaliteli doktor ama üniversite ameliyat hane ortamını bilmiyorum biraz yetersiz gibi doğum için ..daha çok o ameliyathanede miyom ve rahim ameliyatları oluyormuş Bebek yoğun bakim filan yokmuş öyle diyorlar bilmiyorum yani ...Ertan'ı ışıyorum ama Sevgi'de olsun :)))) çokşey istiyorum sanırım :)))
Sevgi 3 tane olmus balikesirde biride adalet sarayinin oraya acilmis yeni gordum onu.sen hangisinde dogum yaparsinki.

gonul hanım bebegınız 34.4 de dogmus kuweze grdı mıı
Kizim girmedi ciger gelistirici ignemi atilmistim onceden.hâtta suanda dun 2 doz atildim bugun yine 2 doz atilacagim.
Oglum 36.4 de dogdu ama 8 gun kuvozde kaldi canim 3kilo dogmustu.solunum sikintisi yasadi ve emme refleksi gelismemis dediler.

Hastaneden haber geldi.doktorum ayrilmis ve 3 yasindaki kizimda da ondaydım coook memnundum.ayrilma dusuncesi de yoktu kesin yonetimle ilgili sıkıntı oldu ansizin ayrildi.5 haftam kaldi napacam simdi bennn.o kadar cok canım sıkkın ki anlatamam... Offff.zaten sans olsa:KK61:
Yakin bi yere gectiyse oraya devam etsen.
Yada mecbut o hastanedeki baska dr ye gidersin canim.
Kotu olmus son anda.vardir bunda da bi hayir.

Sevgi 3 tane olmus balikesirde biride adalet sarayinin oraya acilmis yeni gordum onu.sen hangisinde dogum yaparsinki.
Yok Can'ım 3 tane değil adliyenin Oray'a 2.şubeyi taşıyorlar pazartesi açılacak birde paşaalanında var zaten yayladanın orda Oray'ı biliyorsun zaten benim eve adliyenin orası çok yakın 500 metre hatta okulumda adliyenin ve hastanenin arkasında :) ama paşaalanındaki olur heralde yada aaladdin hangisini isterse

Yok Can'ım 3 tane değil adliyenin Oray'a 2.şubeyi taşıyorlar pazartesi açılacak birde paşaalanında var zaten yayladanın orda Oray'ı biliyorsun zaten benim eve adliyenin orası çok yakın 500 metre hatta okulumda adliyenin ve hastanenin arkasında :) ama paşaalanındaki olur heralde yada aaladdin hangisini isterse
Arkadasim oturuyor benim adliyenin ordaki sevginin tam karsisinda yolun diger tarafinda kaliyor.oraya ugradik kontrole geldigimde o zmn gordum.onun evinin biraz asagisinda okul var ilkogretim ordamisin yoksa.cocuklarida oraya gidiyor.baska bi okul yer bilmiyorum zaten orda.

Kizim girmedi ciger gelistirici ignemi atilmistim onceden.hâtta suanda dun 2 doz atildim bugun yine 2 doz atilacagim.
Oglum 36.4 de dogdu ama 8 gun kuvozde kaldi canim 3kilo dogmustu.solunum sikintisi yasadi ve emme refleksi gelismemis dediler.
anladım canm demek kı cger gelstrıcı ıgne cok ıse yarıyorr.

Back
X