- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.281
Bana görümcem vermişti hiç gerek olmamıştı olduğu gibi duruyor kaç paket var evde.Tecrübeli anneler göğus Pedi almaya gerek var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana görümcem vermişti hiç gerek olmamıştı olduğu gibi duruyor kaç paket var evde.Tecrübeli anneler göğus Pedi almaya gerek var mi
Canım ben bi paket aldım ne olur ne olmaz diye.Tecrübeli anneler göğus Pedi almaya gerek var mi
canim mesaji yazdıktan sonra etiketlemeyi unuttumCanım ben bi paket aldım ne olur ne olmaz diye.
Canım bütün doğum şekillerinde yataklara yatak korucu koyuyorlar ve sürekli değiştiriyorlar bence almana gerek yok.Nasil bez veriolar sevgide. Yataga koymak icin mi. Ben nolur nolmaz die aldim yime de koycam yanima altima sermek icin
Oyyyy maşallah ne güzel kilo almış meleğin:)))) haftaya benimki 2500 olur mu acaba?kizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki
Farkettimcanim mesaji yazdıktan sonra etiketlemeyi unuttum
Aladdin beyde sevgi de doğum yaptırıyor onu seçersem yine sevgi olacak mecbur çünkü şehirdeki tek özel hastane ..üniversite de Ertan hoca var çok beğeniyorum hatta tanıdığım en kaliteli doktor ama üniversite ameliyat hane ortamını bilmiyorum biraz yetersiz gibi doğum için ..daha çok o ameliyathanede miyom ve rahim ameliyatları oluyormuş Bebek yoğun bakim filan yokmuş öyle diyorlar bilmiyorum yani ...Ertan'ı istiyorum ama Sevgi'de olsun :)))) çokşey istiyorum sanırım :)))Hmm bilmyrdum canm yanlış igneyi bn.tabi sezeryani şirin göstermek iyi bsy değil o konuda çok haklisin talihsizlikler gelms başına o yüzden gelmek istememen normal nrde rahat edeceksen orda doğum yap canım 2.inşallah kolay geçer Amin inşallah hepimiz iyilerle karsilasalim hayrlisiyla atlatan şu doğumları.bi tanıdık 3800 bebeği normal doğum 4 saatte dogirms nası ozendm ne güzel kurtuldu darısı bize
Ay cok buyumusunuzsiz.kizlar prensesimi gordum çok şükür 34+1 iz bugün 2.400 gr 46 cm baş aşağıda dönmüş suan için herşey normal hepimiz sag salim alalım kucagimiza insallah biraz zayıf gibi sanki
Aynen bende o kiliklara giriyorum esim dalga geciyo babaannemi gectin diyeBen oturdugum yattıgım yerden ayaga kalkınca bir kac adım 2 büklümüm, sonra yavas yavas acılıyorum. Kendime cok guluyoyorum. Maymundan insana evrim yürüyüsü gibi geliyor bana o hallerim![]()
Sevgi 3 tane olmus balikesirde biride adalet sarayinin oraya acilmis yeni gordum onu.sen hangisinde dogum yaparsinki.Aladdin beyde sevgi de doğum yaptırıyor onu seçersem yine sevgi olacak mecbur çünkü şehirdeki tek özel hastane ..üniversite de Ertan hoca var çok beğeniyorum hatta tanıdığım en kaliteli doktor ama üniversite ameliyat hane ortamını bilmiyorum biraz yetersiz gibi doğum için ..daha çok o ameliyathanede miyom ve rahim ameliyatları oluyormuş Bebek yoğun bakim filan yokmuş öyle diyorlar bilmiyorum yani ...Ertan'ı ışıyorum ama Sevgi'de olsun :)))) çokşey istiyorum sanırım :)))
gonul hanım bebegınız 34.4 de dogmus kuweze grdı mııAy cok buyumusunuzsiz.
Kilosu hicde zayif degil canim gayet de iyi.bende kizimi 34.4 de 2650 dogurmustum aklima geldi heycan yaptim simdi.
Saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah.
Kizim girmedi ciger gelistirici ignemi atilmistim onceden.hâtta suanda dun 2 doz atildim bugun yine 2 doz atilacagim.gonul hanım bebegınız 34.4 de dogmus kuweze grdı mıı
Yakin bi yere gectiyse oraya devam etsen.Hastaneden haber geldi.doktorum ayrilmis ve 3 yasindaki kizimda da ondaydım coook memnundum.ayrilma dusuncesi de yoktu kesin yonetimle ilgili sıkıntı oldu ansizin ayrildi.5 haftam kaldi napacam simdi bennn.o kadar cok canım sıkkın ki anlatamam... Offff.zaten sans olsa![]()
Yok Can'ım 3 tane değil adliyenin Oray'a 2.şubeyi taşıyorlar pazartesi açılacak birde paşaalanında var zaten yayladanın orda Oray'ı biliyorsun zaten benim eve adliyenin orası çok yakın 500 metre hatta okulumda adliyenin ve hastanenin arkasında :) ama paşaalanındaki olur heralde yada aaladdin hangisini isterseSevgi 3 tane olmus balikesirde biride adalet sarayinin oraya acilmis yeni gordum onu.sen hangisinde dogum yaparsinki.
Arkadasim oturuyor benim adliyenin ordaki sevginin tam karsisinda yolun diger tarafinda kaliyor.oraya ugradik kontrole geldigimde o zmn gordum.onun evinin biraz asagisinda okul var ilkogretim ordamisin yoksa.cocuklarida oraya gidiyor.baska bi okul yer bilmiyorum zaten orda.Yok Can'ım 3 tane değil adliyenin Oray'a 2.şubeyi taşıyorlar pazartesi açılacak birde paşaalanında var zaten yayladanın orda Oray'ı biliyorsun zaten benim eve adliyenin orası çok yakın 500 metre hatta okulumda adliyenin ve hastanenin arkasında :) ama paşaalanındaki olur heralde yada aaladdin hangisini isterse
anladım canm demek kı cger gelstrıcı ıgne cok ıse yarıyorr.Kizim girmedi ciger gelistirici ignemi atilmistim onceden.hâtta suanda dun 2 doz atildim bugun yine 2 doz atilacagim.
Oglum 36.4 de dogdu ama 8 gun kuvozde kaldi canim 3kilo dogmustu.solunum sikintisi yasadi ve emme refleksi gelismemis dediler.