- 19 Eylül 2016
- 523
- 115
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.301
sıze brsey sorucam 33+1 deyım . hc akıntım olmazdı ama bgun seffaf ole kotu kokmayan akıntım geldı sızde de war mı yada oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim olur seninki de hatta geçer erkek bebekler biraz daha iyi oluyoOyyyy maşallah ne güzel kilo almış meleğin:)))) haftaya benimki 2500 olur mu acaba?
offfff canm braz kotu olmus ama olsun yıne bulursun dr bnce yada o hastanede baska dr yokmu dosyan ona gecsın?Hastaneden haber geldi.doktorum ayrilmis ve 3 yasindaki kizimda da ondaydım coook memnundum.ayrilma dusuncesi de yoktu kesin yonetimle ilgili sıkıntı oldu ansizin ayrildi.5 haftam kaldi napacam simdi bennn.o kadar cok canım sıkkın ki anlatamam... Offff.zaten sans olsa![]()
Denk gelirsem alayım cnm o hasta bezlerinden yine de olsun yanimizdaCanım ilk sezeryanımda ameliyattan çıkınca üzerimi giydirirlerken hasta bezi verdiler ertesi sabah normal gece ped kullandım. Heralde yine verirler diye düşünüyorum vermezlerse eşim hemen alır şimdiden almadım ben.
insallah canim senin kiz çok iyiymis masallah oğlumu 40+2de dogurdum kizim ne zaman gelecek bakalim bende vakit geçtikçe daha çok heyecanlaniyorumAy cok buyumusunuzsiz.
Kilosu hicde zayif degil canim gayet de iyi.bende kizimi 34.4 de 2650 dogurmustum aklima geldi heycan yaptim simdi.
Saglikla vaktinde kucagina alirsin insallah.
oyyyy masallah sana yaaaaaaa cok tatlı buuuu bebısssss Allah nazarlardan saklasınDemiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz![]()
Canını skma tatlım drunla konusup onu hiç degılse doguma disardan rica ıle getirme yolu yokmuki bence vardır ..Hastaneden haber geldi.doktorum ayrilmis ve 3 yasindaki kizimda da ondaydım coook memnundum.ayrilma dusuncesi de yoktu kesin yonetimle ilgili sıkıntı oldu ansizin ayrildi.5 haftam kaldi napacam simdi bennn.o kadar cok canım sıkkın ki anlatamam... Offff.zaten sans olsa![]()
masallah canim çok net paşan benim kızımın hiç böyle resmi yok hep eliyle yüzünü kapatıyorDemiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz![]()
O zmn yavaştan Alaaddine gelmen lazm:)son ana kadar orda durup doğumda mi geleceksin canmAladdin beyde sevgi de doğum yaptırıyor onu seçersem yine sevgi olacak mecbur çünkü şehirdeki tek özel hastane ..üniversite de Ertan hoca var çok beğeniyorum hatta tanıdığım en kaliteli doktor ama üniversite ameliyat hane ortamını bilmiyorum biraz yetersiz gibi doğum için ..daha çok o ameliyathanede miyom ve rahim ameliyatları oluyormuş Bebek yoğun bakim filan yokmuş öyle diyorlar bilmiyorum yani ...Ertan'ı istiyorum ama Sevgi'de olsun :)))) çokşey istiyorum sanırım :)))
oyyyy masallah sana yaaaaaaa cok tatlı buuuu bebısssss Allah nazarlardan saklasın
masallah canim çok net paşan benim kızımın hiç böyle resmi yok hep eliyle yüzünü kapatıyor
Cnm bn bugün ayağa kalktm baya fazla geldi akinti.kan geldi sandım ama bembeyaz akinti olms ilk defa bu kadar çok geldisıze brsey sorucam 33+1 deyım . hc akıntım olmazdı ama bgun seffaf ole kotu kokmayan akıntım geldı sızde de war mı yada oldu mu?
Selambiz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz
kendim de 0.1 gram vermişim
geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi
oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi
![]()
Bende de aynen oyle oldu cnm. Doktorum hastaneden ayrildi. Sonra baska doktora gectim ayni hastaneden cokta memnun kaldim sıkma canini herseyin vardir bir hayirlisiHastaneden haber geldi.doktorum ayrilmis ve 3 yasindaki kizimda da ondaydım coook memnundum.ayrilma dusuncesi de yoktu kesin yonetimle ilgili sıkıntı oldu ansizin ayrildi.5 haftam kaldi napacam simdi bennn.o kadar cok canım sıkkın ki anlatamam... Offff.zaten sans olsa![]()
Kuzum çok tatlı yisinler bunuDemiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz![]()
bi kac gundr bnm de oluyor canım sanırım yavaş yavaş sona yaklaştgımızı gosterıorsıze brsey sorucam 33+1 deyım . hc akıntım olmazdı ama bgun seffaf ole kotu kokmayan akıntım geldı sızde de war mı yada oldu mu?
ggs pedımı yoksa hava aldıran plastık kalıp gbı bısey var hem ggs ucunun surtnmesını engellıomuş omu daha kullanşlı bn daha almadm hangısını alsam bılmıorumCanım ben bi paket aldım ne olur ne olmaz diye.
Demiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz![]()