bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim arkadaşımın da günü geçti beklediler beklediler gelmedi suniyle 5-6 saatte doğurdu.
20.haftalarda yine normal hayat devam ediyodu smdi biraz da ağırlaştık ya eskisi gibi gezip tozulmuyo da artık kavuşmak istyruz hrhlde beklemek zor geliyo

sız de de oluyor mu bılmıyrum ama gecelerı 3 , 4 gbı uyanıyo tekmele babam tekmele muz yedım bı gece yattım durdu hemn snra sureklı boyle dewam edıyoruz . hergece muz senfonımız war. sızdede bole brsey yasanıyor mu ???

Bnmki nin hareketleri gündüz genelde az oluyor gece daha fazla oluyor ama bugün eşyalarını ayırdım renkli beyaz diye.yoruldm baya o arada çok tekmeledi hakkaten:)
benım oglum hıc durmuyo teyzesııı hıccccc enerjıyı nerden bluyo bılmem .. dısarı cıakrken anlasma yapıyouz onunla yaramazlık yok dıyeee. haa bıde aksam babası gelınce bgun az tekmeledı cok tekmeledı dıye sıkayet edyrumm :) tabı bızımkı tekmelemesı taraftarıı o ayrıı

masallah canim çok net paşan benim kızımın hiç böyle resmi yok hep eliyle yüzünü kapatıyor
Ben normal usg de bile.hi
Demiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz
Su an agliyorum ben de boyle gormek istiyorum ya ama yaaa diye
Masallah kuzuya
Bu foto kac boyutlu simdi, istanbulda olanlar maltepe kartal pendik civarinda hangi hastanede bu goruntuden alabiliriz, soyleyin lutfen

Evde neyse de canım dışarı çıkınca valla çok yoruluyrm karnim da sertleşince kasilmaya baslayinca dediğin gibi ne oturuluyo ne yatılıyor yoruluyor insan

Aynen canım ya sertleşme olunca nefes alamıyor insan o çok yoruyor. Ben çıkamıyorum dışarı baskı çok oluyor ben de.

Bn çok hareket edince ay azcık dursa diyorm etmeyince merak ediyrm ama sağ olsun oğlum çok merakta bırakmıyor tekmeli:) ama sabahları aç karna olunca çok az hareket ediyor bazen etmiyor o zmn çok merak edyrm.smdi coştu mesela durmuyor hic:)

aynen bebısler bıze ne yapsa yaranamıyorr ama bn onun bal suratını yerımmm hep tekmelesınnn

Aynen canım ya sertleşme olunca nefes alamıyor insan o çok yoruyor. Ben çıkamıyorum dışarı baskı çok oluyor ben de.
Bnm alt tarafta baskı yok cnm ama göğsümun altlarında üst kısımlar ağrıyor kasılıyor bnm en baştan beri.bi ara asagida hssedyrdum o zmn çok kötü oluyor hakkaten tam hissediyorsun o ağırlığı korkuyor insan doğacak gibi hissediyor

Ben normal usg de bile.hi

Su an agliyorum ben de boyle gormek istiyorum ya ama yaaa diye
Masallah kuzuya
Bu foto kac boyutlu simdi, istanbulda olanlar maltepe kartal pendik civarinda hangi hastanede bu goruntuden alabiliriz, soyleyin lutfen
Ya valla maşallah demir paşaya ne güzel pozlar veriyor annesine bizimki bi gostermedi yüzünü off

Göğüs kısmında da zor canım ya sonlara yaklaştık Çok şükür. Bizim erken doğum riskimiz olduğu için her baskı da ayrı korkuyordum ki sanki bi an suyum gelecek gibi olmuştum bi ara 27. Hafta da başlamıştı sancı çıkmaya.. Artık daha da ağırlaşma koca göbekli olma zamanları

Bizde aynı hastanedeyiz canım belki doğumda karşılaşırız denk gelir dicektim de sanmıyorum senin bebiş daha önde bize göre.

Bizde aynı hastanedeyiz canım belki doğumda karşılaşırız denk gelir dicektim de sanmıyorum senin bebiş daha önde bize göre.

Aa cidden unutmuş olabilirim önceden konuştuysak bile hastane olayını 2 hafta var aramızda bakalım belli olmaz nasip bizim oğlan bekler belki sizi

Bnm daha başlamadi sancılar canım ama karnım baştan beri çok buyuk:) 1 ayimiz kaldı sağ salim kurtulurz insallah.senin bebis de Üzmez annesini bekler insallah 38e kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…