bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Uykusuz her gece bizimki kanada üzerlerinden Georgia ya varacak inşallah 3 saatlik yolu kaldı. 12 saat bitmedi resmen allahtan uçak takip sistemi var. Sağ salim bi varsaydı inşallah uyurum sonra. Midem çok yanıyor. Boğazımda asit var sanki. Renie içtim ama fayda etmedi bebiş de çok hareketli bi yukarıyı tekmeliyor mide ciğer kalmıyor bir aşağıya iniyor böbrek idrar torbası tekmeliyor tuvalete sıkışmayı geçtim benim iç organlar dökülecek yakında ondan korkuyorum

Allah kavustursun canisi

yaren92 Nilke because of you urashaa neredesiniz kızlar Haziran ayında uykusuz kalacağım geceleri söylemiştim size korkma biz varız seni yalnız bırakmayız 10 gün nasıl geçecek anlamazsın diyordunuz ne oldu nerdesiniz ( Nilke canım umarım iyisindir seni ayrıca anlayabiliyorum kendine iyi bak şekerim)

Canım neredeyse renni elimde gezicem artık. Gece baş ucumda gündüz elimde. Köz var sanki içimde. Boğazıma doğru kezzap gibi yakıp geliyor.. Doğurunca geçecek... Sabır sabır.
Aynen renie bendede mevcut canım öğlen içtim rahatladım şimdi yine aynı yine içtim Henüz bişey yok hala yanma var bekliyorum bakalım inşallah geçer yoksa böyle uyunmaz

Gitti he Allah kavuştursun bebişim benim geceler uykusuz gece ıssız buralar sabah 5 gibi yatıp anca öğlen kalkıyorum gündüz de kayınvalideyle otururken telefonu sürekli elime almıyorum bi de keçeyle meşgulüm derken gün bitiyor

Benim normal doğumdu canım pijama takımıyla rahat ettim zaten çok fazla üşüyordum pansumanda hemşire yardımcı oluyor.

Bende hasta olunca bugün hep yattım gündüz annemdeyim. Kızı uyuttum teli aldım elime yatınca midem ağzıma geldi yanıyor birde kalktım mecbur
Gitti canım sağolasın günler çabuk geçer umarım.

hep buralardayim beybisi ayipsin. Ah o mide eksimesi bende de var rennie yani basimda yatiyorum valla ama donemsel artio bazen olmuoo cozemedim ben de buna da sukur
Canım bugün sabah bişey yemedim içim bulanıyordu öğlen annene torun poğaça yapmışlar doğuma hazırlık diye Dondurucuya attı annem:)) kızımın eli diye çayla 1 tane yedim yandı fena oldu midem hadi o mayalı dedim akşama doğru yoğurt çorbası yapmış annem onu içtim şimdi yatınca fena oldum anlamadım yani. Yemekte sorun yok bence sorun midede

Bende hasta olunca bugün hep yattım gündüz annemdeyim. Kızı uyuttum teli aldım elime yatınca midem ağzıma geldi yanıyor birde kalktım mecbur

Gecer kuzum Allah'ın izniyle bak kaç ayı geçirdik. Bi yandan bebeğine gün sayarken bi yandan eşin derken geçer günler. Kötü olur mide ben gebelik öncesi yaşardım şükür gebelikte tam tersi oldu geçmiş olsun sizlere

Ama bak poğaça türü falan çok yapıyor ben geçen farkettim fena bütün gün çektim onu

Allah kavuştursun canım valla ben eşimin işten dönmesini beklerken dakika sayıyorum .hamilelikte daha bir hassasız.Allah yardımcımız olsun

Sağol canım inşallah geçecek biliyorum hayırlısı ile. Hepimizi sağ salim kavuştursun allah. Az önce ilk sayfalara baktım kimler kimler varmış. Çok aktif yazışan arkadaşlar artık hiç yok. Şaşırdım ilk dönemde neler paylaşmıştık baktım bi iç geçirdim şimdi kimse kalmamış eskiye dair sanki

Ama bak poğaça türü falan çok yapıyor ben geçen farkettim fena bütün gün çektim onu
O mayalı canım yapmış olabilir ama yoğurt çorbası masum bence belki sabah ki poğaça etkisi hala olur mu ki? Ama öğlen renie içtim geçmişti.
Eee sen neler yapıyosun anlatsana

Öyle oldu. İnşallah daha da eksilmez. İnsanın kendisiyle aynı olanlarla paylaşması daha farklı oluyor hamileliği

Allah kavuştursun canım valla ben eşimin işten dönmesini beklerken dakika sayıyorum .hamilelikte daha bir hassasız.Allah yardımcımız olsun
Aynen canım hamilelikte ayrılık hiç olası değilmiş anladık bunu ama el mecbur gitti işte zor ayrıldık zaten 2 saatlik olsa iyiydi yolda uzun sabah 7 de ayrıldık hala varamadı gideceği yere dünyanın öbür ucu. Sağ salim gider gelir inşallah.

İnşallah canım sende son hazırlıklarını tamamlarsın dönüşte az kalır doğumuna bebişi bol bol seversiniz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…