bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ü
Allah kavustursun bacım flightradar forever diyosun

Ben burdayım candy crush oynuyom okuyom okuyon gidiyom yazcak bişi bulamıom her geldiginde bi muhabbet oluyo dalmıyom diyom öle

O mayalı canım yapmış olabilir ama yoğurt çorbası masum bence belki sabah ki poğaça etkisi hala olur mu ki? Ama öğlen renie içtim geçmişti.
Eee sen neler yapıyosun anlatsana

Devam eder mi eder yani mide bu tutmuştur inadı
Benim hayat klasik maraton halde devam kuzum. Bu ara keçe işine sardım hem öğreniyorum hem bana uğraş oluyor. Kv var işte. Hergün öncekiyle aynı

Aynen canım. Baksana bugün sıkıntıdan patladım yine burada içimi döküyorum iyiki varsınız:))))
keşke eski arkadaşlarda olsaydı kalabalık muhabbet daha hızlı akıyordu yazdığımız şeylere daha çok kişi olunca daha çabuk yanıt alıyorduk inşallah daha çok eksilmesin nazara geldik son dönemde yüzümüzü gören kaçtı en son gidenlerde baya var pişman oldum herkes birbirini gördü bütün efsun bitti sanki
Öyle oldu. İnşallah daha da eksilmez. İnsanın kendisiyle aynı olanlarla paylaşması daha farklı oluyor hamileliği

Oh annene gectin dimi sen? Su 10 gun kemiklerin dinlenir azcuk ana evi gibi var mi ivit bizim mideler yanmaya programlanmis bu aralar yapcek bise yok

Yuhh neyi nereye bağldı ya laa yüzümüzü gören kaçtı ded pujahahjaja senden korkulur ayım dedem

ruby87 canim nerelerdesin.yoksun bi kac gundur.

Hasta oldum ben cuma hastanedeydim acilde serum yedim. Ya zehirlendim ya da salgından ötürü oldu. Kusma ishal bulantı çıldırdım valla. Şimdi evdeyim. Bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2 kilo 100 gr olmuş. 32 haftadayım suyumda çoğalmış çok şükür. Dr çalışabilirsin dedi ama ben yinede kararımı verdim ve çalışamaz raporumu aldım artık evdeyim. Bebiş normal doğuma uygun posizyondaymış çok şükür. Şimdilik böyle işte ^.^

ayy kız aynen de öyle oldu ya büyüsü bozuldu hayaller gerçeklerle kavuşunca olmadı yapamadık şuraya köşeye bi yere nazar boncuğu iliştirmek varmış Ekim annelerinde biz kadar muhabbet yok burası çok canlı akıcı derken kesildi

Alemsin canım

Birbirinizi gazlayıp durmasanız mı açep

günaydın kızlar hayırlı cumalaaarr ya @yaseminkara ve ruby87 nerdesiniz kuzucuklar hiç görmüyorum sizi
Ben hastaydım kuzum raporluydum ama şimdi iyiyim. Serumu alınca kendime geldim. Bugün kontrolüm vardı. 32.hafta kendi insiyatifimle bugün itibari ile izine ayrıldım ^,* bebişte iyi çok şükü, suyumda artma var. Çabalar ile yaradı.

Bende bugün arada daldım arada okudum geçtim ama eksikliğiniz belli bacım

Ya bi kaç gündür camasır ütü işine daldım. Evde de duramıyorum niyeyse iş yapıp kaçıyorım kendimi resmen sokaga atıyorum bi süredir. Hamile değilken bu kadar gezmiyodum. Bu gidişle sokakta dogurcam :/ var mı benim gibi olan bilmiyorum. Darlanıyorum evde :) o yüzden bi sabah bi gece bakabildim bi süredir. O arada yazdım kimse iplemedi :) bi yazdım kimse yoktu. Okuyuğ beğenip sessiz sessiz bkaıyorım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…