- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.781
ÜUykusuz her gecebizimki kanada üzerlerinden Georgia ya varacak inşallah 3 saatlik yolu kaldı. 12 saat bitmedi resmen allahtan uçak takip sistemi var. Sağ salim bi varsaydı inşallah uyurum sonra. Midem çok yanıyor. Boğazımda asit var sanki. Renie içtim ama fayda etmedi bebiş de çok hareketli bi yukarıyı tekmeliyor mide ciğer kalmıyor bir aşağıya iniyor böbrek idrar torbası tekmeliyor tuvalete sıkışmayı geçtim benim iç organlar dökülecek yakında ondan korkuyorum
yaren92 @Nilke @because of you urashaa neredesiniz kızlar Haziran ayında uykusuz kalacağım geceleri söylemiştim size korkma biz varız seni yalnız bırakmayız 10 gün nasıl geçecek anlamazsın diyordunuz ne oldu nerdesiniz ( @Nilke canım umarım iyisindir seni ayrıca anlayabiliyorum kendine iyi bak şekerim )
O mayalı canım yapmış olabilir ama yoğurt çorbası masum bence belki sabah ki poğaça etkisi hala olur mu ki? Ama öğlen renie içtim geçmişti.
Eee sen neler yapıyosun anlatsana
Öyle oldu. İnşallah daha da eksilmez. İnsanın kendisiyle aynı olanlarla paylaşması daha farklı oluyor hamileliği
Canım bugün sabah bişey yemedim içim bulanıyordu öğlen annene torun poğaça yapmışlar doğuma hazırlık diye Dondurucuya attı annem:)) kızımın eli diye çayla 1 tane yedim yandı fena oldu midem hadi o mayalı dedim akşama doğru yoğurt çorbası yapmış annem onu içtim şimdi yatınca fena oldum anlamadım yani. Yemekte sorun yok bence sorun midede
Aynen canım. Baksana bugün sıkıntıdan patladım yine burada içimi döküyorum iyiki varsınız:))))
keşke eski arkadaşlarda olsaydı kalabalık muhabbet daha hızlı akıyordu yazdığımız şeylere daha çok kişi olunca daha çabuk yanıt alıyorduk inşallah daha çok eksilmesin nazara geldik son dönemdeyüzümüzü gören kaçtı en son gidenlerde baya var pişman oldum herkes birbirini gördü bütün efsun bitti sanki
İnşallah canım hepimiz için mutlu sona az kaldı:))))İnşallah canım sende son hazırlıklarını tamamlarsın dönüşte az kalır doğumuna bebişi bol bol seversiniz artık..
Heee öyle vallaÜ
Allah kavustursun bacım flightradar forever diyosun
ruby87 canim nerelerdesin.yoksun bi kac gundur.
Aynen canım. Baksana bugün sıkıntıdan patladım yine burada içimi döküyorum iyiki varsınız:))))
keşke eski arkadaşlarda olsaydı kalabalık muhabbet daha hızlı akıyordu yazdığımız şeylere daha çok kişi olunca daha çabuk yanıt alıyorduk inşallah daha çok eksilmesin nazara geldik son dönemdeyüzümüzü gören kaçtı en son gidenlerde baya var pişman oldum herkes birbirini gördü bütün efsun bitti sanki
Alemsin canımAynen canım. Baksana bugün sıkıntıdan patladım yine burada içimi döküyorum iyiki varsınız:))))
Heee öyle vallaaklım kaldı napiimm
ayy kız aynen de öyle oldu ya büyüsü bozuldu hayaller gerçeklerle kavuşunca olmadı yapamadık şuraya köşeye bi yere nazar boncuğu iliştirmek varmış Ekim annelerinde biz kadar muhabbet yok burası çok canlı akıcı derken kesildi
Bende bugün arada daldım arada okudum geçtim ama eksikliğiniz belli bacımBen burdayım candy crush oynuyomokuyom okuyon gidiyom yazcak bişi bulamıom her geldiginde bi muhabbet oluyo dalmıyom diyom öle
Ben hastaydım kuzum raporluydum ama şimdi iyiyim. Serumu alınca kendime geldim. Bugün kontrolüm vardı. 32.hafta kendi insiyatifimle bugün itibari ile izine ayrıldım ^,* bebişte iyi çok şükü, suyumda artma var. Çabalar ile yaradı.günaydın kızlarhayırlı cumalaaarr ya @yaseminkara ve ruby87 nerdesiniz kuzucuklar hiç görmüyorum sizi
Bende bugün arada daldım arada okudum geçtim ama eksikliğiniz belli bacım
Kv deme banaDevam eder mi eder yani mide bu tutmuştur inadı
Benim hayat klasik maraton halde devam kuzum. Bu ara keçe işine sardım hem öğreniyorum hem bana uğraş oluyor. Kv var işte. Hergün öncekiyle aynı
Bende bugün arada daldım arada okudum geçtim ama eksikliğiniz belli bacım
Kv deme banane dersen de kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?