bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tövbe tövbee Nasıl bi dr Muş o öyle felaket tellalı gibi dünyada bir sürü gebe var şekerle Bebek doğuran ilk hastası sensin heralde öyle kötü bir ihtimali söyleyip durmakta patavatsız cahil bir insana yakışır anca hiç değiştirme hastane için dr unu dr dan memnunsan medikal parka git önemli olan dr ve seni tanıması

Tekrar rapor vermedi mi cnm.İnşallah.Allah yardmcn olsun.güç kuvvet versin.
Evet artık karsilasmiyrz.bende 12snde gitcem.bizimki hâlâ dönmemiş.suyumuzda normal.ondan herhalde kontrol araligmzi düşürmedi.

Ben 2 pijama aldım canım sabahlık aldım. Gecelikle hastanede rahat edemem ben.
Valla bende rahat edemem gecelikle canım , komşum sezeryan doğum yaptı pijama takımı giydim çok ta rahat ettim sende öyle yap diyor bana, ben gecelik giyicegimden değilde ne olur ne olmaz alttan pansuman olayi falan olur diye goturcem sanirsam 1 tane gecelik

Totosu olabilir ben başı diye çok sevdim o da toplanıp duruyordu oraya doktor totosu diyince bi suskunluk geldi bana yavrumun başı siye seve seve totosunu kaldırmışım yüzbuldukça dayadı kaburgama kaburgama senin ki de dönmüş olabilir bana doktor doğum pozisyonu dememişti ben sormuştum. Hatta kendi doktorum da hiç demedi pozisyonu bu hafta ona da sordum pozisyonu nasıl diye doğum pozisyonunda demişti

pekı bebek kanala grdgnde yada o pozisyona gectıgınden ne kadar zamn snra dgma ıhtımalı var doktor bu konuda bişey soyluyor mu

Ya aslında doğum pozisyonu almasıyla kanala girmesi farklı olay. Ben internette kendim bakıp okumuştum çünkü ben 28. Hafta da sormuştum o zaman demişti doktor doğum Pozisyonun da diye erken gelmişti hafta olarak ama normalmiş o haftalarda dönmeye başlaması. Doğumun başlaması ise kanala girmesiyle olan

Kuzum 2 canlisin çok yormasaydin kendini, yavaş yavaş yapsa dahi insan yoruluyor
saolsun eşim yardım etti canım ama kızımın odasından çıkamadık.Kuşumuz vardı es istediği için çok tüy dökmeye başladı bizde dün aldığımız yere verdik ufaklık gelince ilgilenemem hergun.Üzüldük ama yapcak bisi yok.Onu verince çocuk odasının cam balkonu temizle peluslari makinaya at oyuncakları tek tek sıl derken.Ama temiz oldu kızımın odası.El atmışken diğer odaları da süpürduk sildik 1 hafta idare eder en azından

ben canada da dogum yapıcam kızlar gecen hafta ultrasonum wrdı bebek 1 hafta gerıden gelıyormusss. normalde 31+6 ydı bebek 30 +6 gunluk ckmıs ve 1486 gram boyuda 40 cm cok uzuluyrummmmm

Canım bazı kilo aldırıcı gıdalar var muz, kaşar peyniri gibi onlardan denedin mi. Gerçi yapısal da olabilir. Biraz gıda takviyesi dene belki toparlar haftasını. Olmadı doğunca alır bozma moralini

Ohh mis gibi olmuş yoruldugunuza değmiş valla

anlıorum canım bu sadece baş aşşagı pozsyon kanala grmesı ayrı bışey

Oyyy okudukça yoruldum. Kolay gelsin canım yaaa..

Haklısın cnm 7 ekimi öne alsam olcak doktor niye öyle dedi bilmiyorum. 7 ekim geç gibi. Bende bugün adet sancısı gibi sancı oluyor hala tam geçmedi zaten cnm şeker teşhisi koyan doktor tatil de Muğla da gittiğim doktordu ( tam memlekette tatil de olduğum zamana denk geldi şeker testi

Kızlar bugün göbek karın bölgem de kramp kasılma bıçak saplanmasi gibi ağrı girdi iki büklüm oldum resmen çarşı da önemli bi isim vardı o halde gittim yürüdüm bi de. Çarşı da adet ağrısi gibi ağrı olmaya başladı eve geldim hemen yatıyorum şu an sanki adet olmuşm gibi his var sanki kan gelmiş gibi geliyor çamaşıra bakıyorum beyaz çok az akıntı var sadece. Basenlerim buz gibi olmuş adet olunca öyle oluyordu benim hep. Ağrı hala geçmedi tam. Çok aşırı şiddetli değil ama rahatsız edecek derecede 32+3 üm bugün ama normalde 2 hafta önde gidiyoruz gebelik şekeri yüzünden sanırım

Bn de kararszdim yumuşatıcı konusunda ama görünce aldım. A101de görmedim canm bzm burdakilerde yok

Geçmiş olsun canım. dinlen geçmezse doktora başvur bi bilgim yok bu konu da. Yorulduğun için olmuştur belki.. Bizim de oğlan 2 hafta önden gidiyordu sürekli her doktor şekeri soruyordu şeker olanlarda iri oluyormuş sanırsam ama bizde şekerde çıkmadı. Gerçi protein ve sebzeye yönelince haftamıza yaklaştık. Senin şeker olsa bile bebeğin gelişimiyle alakalıdır belki önde olması. Bir de iri bebeklerde baskı olayı daha fazla oluyor. Tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…