bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Yavrum zaren ameliyatlı olacaksın sen bakıma muhtaç olacaksın :/ hamile insana böyle gelinmez ki
Bu büyükler cidden anlamıyor hiçbişi. Yine aynı düzen yaşasınlar. Bi bakıcı tutsunlar. Madem parada kazanacak görüncen bi zahmet bakacak birini bulsun cocuklarına. Olmadı anne kısmına sizde destek olursunuz ama coluk cocuk ana bi arada zor :/

Bu durumda eşinin tavrını soracaktım onu da eklemissin sona. Maddi durum el veriyorsa kızı da çalışacaksa illa o zaman bakıcı tutulsun. Daha yeni bir bebeğin olacak kızın var senin bir yuvan var düzenin var. Ben evlendim 2 sene beraber oturduk ve evlilik denilen şey sadece odamdan ibaretti. Geriye kalan bi hayatın olmuyor aile yuva kavramın kalmıyor. Ki onun yanında kalan bi kızı varken son seçenek sen olmalısın

Gecmis olsun canim.salgin heryerde var suara.
Masallah bebisine.sanada bol dinlenmeler canim.

Sağol canım valla son dönem zor geçiyor dua ediyorum allahım bana bırakmadan bildiğin gibi çöz bu durumu bana kimseyi benide kimseye muhtaç etme diyorum.
Kendi kızına kıyamıyor resmen. Kızıda evde durmak istemiyor ev daha yorucu çalışcam diyor olan bana olacak rabbim kendi görsün hesabını ne olur dua edin bana. Eşimle tartışmadan allah bildiği gibi yapsın onları.

Amin canım. Sen eşinle aranı bozma gül gibi geçiniyosunuz. Ben sanmaö eşin seni ezdirmez. Sertleşmeden tatlı tatlı çözüm bulmak lazım. Allah büyük.

İnşallah herşey yoluna girer demekten başka bişey düşünemiyorum bu ara

Allah yardımcın olsun canım. Eşin de umarım makul şekilde düşünür. Güzel şekilde iletişim kurun eşinle

Amin canım. Sen eşinle aranı bozma gül gibi geçiniyosunuz. Ben sanmaö eşin seni ezdirmez. Sertleşmeden tatlı tatlı çözüm bulmak lazım. Allah büyük.
İşte tatlı tatlı nasıl olcak hep onu düşünüyorum eşim şimdi düşünme ileriyi kendine ve bebeğe bak bi çözüm illaki buluruz diyor ama sanki beni geçiştiriyor mu acaba yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor bilmiyorum inan tartışmak hiç istemiyorum annesine bakmak istemeyen eş olmakda istemiyorum ama benimde en hassas dönemim

Ahh kuzum ya bu ara duyguların zaten değişik olduğu zamanlar. Biraz bi bekle düşünüp kendini de üzme. Eşinin gerçek düşüncesi bu yöndedir.

Allah yardımcın olsun canım. Eşin de umarım makul şekilde düşünür. Güzel şekilde iletişim kurun eşinle
İşte doğum bitip kv ben geliyorum size dediğinde eşime ne dicem? Bilmiyorum sadece üzülüyorum. Sol tarafımdan şeytan onu görümcen dertleri hastaladı niye o hayatını yaşıcak sen 2 çocuk biri bebekle kendini yıpratcaksın diyor madem sende çalışmaya başla diyor bir yanım eşime bakıyor onu kırmak üzmek istemiyor ama çözümü nasıl yapcak bi sonuca ulaşamıyor.

Aslına bakarsan net fikrim kesinlikle hayır. Neden hayır orta da kalmış bi kadın yok hani oğlu gelini yüzünden bakmayan bi anne yok orta da. Kızıyla gayet aynı düzende yaşayabilirler gider gelirsin ayrı mevzudur ama aynı ev olayı çok farklı. Ben yaşadım şuan tekrar asla yaşamak istemem he hayır diyebilir miyim maalesef bende öyle bir yapı yok keşke olsa. Çünkü evliliği şimdi yaşamıcaksam ne zaman yaşayacağım ilk senelerim yok. Eşinle yuvana zarar gelmesin onu üzmek istemiyorum derken kv geldiğin de daha da farklı üzüntüler olabilir. Çünkü artık o evde ki düzen değişecek.
Ama işte dışarıdan yorum yapmak başka yaşamak başka eşine olmadı net olarak belirt ben istemiyorum diye.

Bencede yaren haklı. senin eşinle konuşman gereken şey ev ev üstüne olmayacağı :/ annenin sizinle yaşaması demek özel tüm hayatınızın bitmesi demek. yaren demiş ya özel aile hayatım sadece odamdaydı diye. O bile raht olmaz. :/ sonucta evde 7 24 bi büyük olcak. Yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın eşinle iki muhabbet edemezsin yakınlaşamazsın. Hadi onu da geçtim dargın olsan surat bile asamaz kavga bile edemezsin. Sen eşine bunları anlt. Gerekirse bakıcı tutulsun sizde yardımcı olun ama evinizin içinde kapınızı kapadınız mı cocuklarınızla yalnız kalın. Yine gelsin gitsin bakman gerekiyosa bak büyüktür kesinlikle saygı sevgi hürmet göstermek gerek ama aynı evde yaşamak çok farklı bi durum

İşte bende illa bize gelmek istemesine şaşıyorum kp hayatta allaha şükür aç açıkta değiller ama illa kızı çalışcak kendide bize gelicek. Ne olur sanki evde bakıcı olsa ev işlerini yapsa önlerine sofra koysa bizde gidip gelip ilgilensek. Tamamiyle yatalak değil sonuçta allah korusun. Yada kızı 3 5 ay bilmiyorum ne zaman iyileşir biraz annesine bakıp öyle iş bulsa. Bence oda bu şekilde evde kalıcam bidaha çalışamam sıcağı sıcağına başladım başladıdm diyor. Eşime en son dayanamazsam madem sen işi bırak annene bak ablan çalışsın bana bulaşmayın dicem

Tamda böyle düşünüyorum ama inşallah olur canım. Kv bakıcı istemiyor nedense anlamadım. Allaha bıraktım artık rabbim görsün hesabını benden daha iyisini bilir

En makul olanı bakıcı. Eşinle bunu güzelce konuş net tavrını da belirt kavgayla değil ama ben istemiyorum diye söyle. Zor durum Allah yardımcın olsun. Eşinde umarım bu yönde düşünür.

En makul olanı bakıcı. Eşinle bunu güzelce konuş net tavrını da belirt kavgayla değil ama ben istemiyorum diye söyle. Zor durum Allah yardımcın olsun. Eşinde umarım bu yönde düşünür.
Sağolun kızlar bende böyle düşünüyorum eşim anlar beni umarım yeni bebekle Lohusa kadını herkes anlar umarım. Bol bol dua ediyorum. Bu arada aşkım şuan itibari ile iniş yaptı:))) umarım en yakın zamanda döner. Ben sağ tarafımı dinlemeye devam edicem :))))

Ayy tek kelime ile sinir oldum inan.dudaklarimi isirarak okudum resmen hepsini... Gelin bakar kiz hayatini yasar para kazanir cocuklarina baktirir.oldu pasam oldu...

yuvalarımızdan sevgi huzur aşk saygı mutluluk hiç eksik olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…