bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
siz de güle güle kullanın canım :)
o da çok güzel model ben de çok kararsız kalarak amaaan be deyip en sonunda birini aldım gitti
bu arada iç yatağı aldın mı? nerden aldın aldıysan?

Ben visco almadım pamuk yatak aldım ebebekten aldım :)

Ya dalanın evet bi marka daha varya havı şakir onla karıstırdım ben :) aldıgım roxy dalan almadığım hacı şakir .P

Kızlar bende yıkadım ütüledim yerleştirdim kıyafetlerini hastane çantamızıda hazırladım bebek bakım ürünleri ve küveti kaldı sadece eksik

Ohh maşallah cnm.baya tamamlanmssn.
Benm daha çok eksiğim var sanırım
Banyo takımı full eksik.şampuanı Vs.si.
Kendime 2 takım daha pijama almam lazım.çamaşır
Ateş ölçer Vs. Alıncak
Bebek arabası anakucagi
Beşik alincak.İnşallah bu hafta alablrz.

Bu arada kızlar besiklrnzi kurdnz mu.

Benim kurulu canım beşik. Bebek arabasını almadım bende yaza alırım şimdi yer kaplamasın

Kizi unv bitirirken issizken ve cocuklari varken hepsine bakabiliuorsa maddi durumu var.demek ki. Yoksa da bir sekilde bakici bulunur. Sen bebeginle ve cocuklarinla ilgileneceksin tabi ki de. Ne kadar benciller ya.
Hayırlısıyla doğuruyum inşallah. Hamilenin duasıyla karşı karşıyalar. Allah bana bırakmadan çözecek inşallah buna inanıyorum ozaman gelince sizlere paylaşırım.

Ay dur ne sancısı? Yat dinlen geçer belki korkutma bizi.
dinleniyorum canim yinede bele vuran sancim var enine pozisyonda olan kizim donmeye calisiyor galiba cok canimi acitiyor eger donemezse gobegimi enlemesine uzatiyor ve serviksi uzunlugunu kisaltacak diye korkuyorum doktorum ciger gelistirici igne yazdi cuma gunu iki doz onu yaptirdim insallah erken gelmez kizlarim... ecmain

Toz sabun da deterjan gibi mi kullanılıyor canm.aynen çok pahalı küçücük deterjan unibaby 24 liraya aldım. Burda sadece gratis var orda var mı blmyrm bi bakarim toz sabun

Bende gittigimdr aldim nurettin beyden raporu cnm 32+5 die yaziodu.rapordada bu raprdan 35 gun sonra mecburi olarak ayrilir gibi bisey diye yaziodu. O kisim otomatik galiba. Insallah tamamlariz da 5 haftayi dogum sonrasina erteleyebilirz
Canm elime kagit verdi 33 hafta izne ayrılma uygundur yazıyordu başka bsy yazmiyo du. Çıkan raporda da sadece 33 hafta yazıyordu. O otomatik kisimi gormedim

Bende gittigimdr aldim nurettin beyden raporu cnm 32+5 die yaziodu.rapordada bu raprdan 35 gun sonra mecburi olarak ayrilir gibi bisey diye yaziodu. O kisim otomatik galiba. Insallah tamamlariz da 5 haftayi dogum sonrasina erteleyebilirz
Bn çalışamaz aldım cnm istemedim çalışmak. çalışamazdim zaten.merdiven in çık öğrencilerle uğraş çok zor olurdu. biraz rapor birqz da ücretsiz izin alicam insallah

Tekmelerine dikkat et.tekmeleri benim kaburgamda ve belimde.ayrıca mesane devamli baskı yapıyor inanılmaz bir baskı. ...Bel ağrıları gece gündüz dayanılmaz hal alabiliyor tatlım.
valla tekmelerını tam olarak bılmıorum ama benımde baskı var lavaboaya cknca tam otruorum bırden alta ekme atıo gbı oluo ok canm yanıo tekmelerıde sanrm sagımda solmda falan oluo bel agrılarımda bı kac gndr belrgnlestı valla yattgm yerden yarım saatte kalkıorum çok zorluor eşim tutup kaldırıo bnı yoksa zor hele gece allahım bıanda agrılı bı şeklde skışıorum yatktanda zor kalkıorum baya skıntılı yanı

Hayırlı pazarlar kızlar
Yarın sabah bizim Paşa beyimizle randevumuz var 34+5 oluyoruz dr ne diyecek çok merak ediyorum en son 31 ağustosta muayene olmuştuk.

Acaba artık çatı için alttan muayene eder mi?

Birde gobusler iyice büyüdü doğum yaklaşıyor sürekli hazırlıklı olmak lazım ama bu kıl tüy meselelerini nasıl hallediyorsunuz? Hamileliğin başında ağda yapıyordum sonra zarar gelir korkusuyla jiletle devam ettim ama artık jiletle de alamıyorum ayna yardımıyla yapayım dedim ama beceremedim. Mecburen tüy dokucu krem kullanacağım. Kullanan var mi hamilelikte? Bi zararı olur diye de korkuyorum. Ayy ne zor islermis bunlar yaa

Canım inş iyi haberlerle donersin hastaneden ,kil tüy işi benimde sorunum jillette venusle aliyorum ben kenarlari jiletin jelli olduğu için kayıp gidiyor görmeden o şekilde almaya çalışıyorum kesmiyorda gayet iyi, şuana kadar memnunum bakalım tüy dökücü zararlı diyorlar ondan kullanmasan iyi olur bence

Bende venüs alacağım ve mecburen eşimden yardım alacağım artık kendi başıma yapayım dedim ama yok ne doğru düzgün alabildim bir de belim agridan koptu resmen

Benim kurulu canım beşik. Bebek arabasını almadım bende yaza alırım şimdi yer kaplamasın

Ne güzel cnm.daha Erken mi acaba beşiği kurmak için diyrm ama agirlastkca çok çabuk yoruluyrm ve heran herşey olablr korkusu oluo ister istemez.
Bende hastane çıkışında lazım oluo Die bebek arabasını alalım istyrm

Bende iyi bi jilet alayım diodum.İyi oldu tavsiyen Gerçekten görmeden yapmak çok zor ama yapcak bişey yok.sayılı gün geccek inşallah.doltorlrmz da artık idare etcek

Bende venüs alacağım ve mecburen eşimden yardım alacağım artık kendi başıma yapayım dedim ama yok ne doğru düzgün alabildim bir de belim agridan koptu resmen
Al tabi tatlım tıraş jelini de al ekstradan tahriş etmeden uzunca bir sure kullanirsin, esimden bende ilerleyen zamanlarda yardim isterim diye dusunuyorum ama inş istemek zorunda kalmam doğuma kadar bu şekilde idare edebilirim görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…